- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 15:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Θα ηθελα να προτινω την προσθηκη κενουργιων θεματον.Τι ενοω?Το site αυτο θα μπορουσε να ειχε πολλα περισσοτερα θεματα καθος και αρθα .Η απορια μου ειναι το εξις ,γιατι το site ασχολειτε μονο με την gaming σκηνη και δεν ασχολειτε και με αλλα θεματα οπως αθλητικα η ακομα και anime που τα anime εχουν αρκετι σχεσει με το gaming καθημερινα βλεπουμε καταπληκτικα παιχνιδια που γιναν anime οπως το corpse party ή το steins;gate θα μπορουσε το site να αφιερονε λιγο χρονο και σε αυτα τα θεματα και ετσι πιστευω οτι θα μεγαλονε σαν site το ιδιο οχι μονο σε γεγονος περιεχομενου αλλα και σε κοσμο α και παιδια προτινω να βαλετε στο forum like system νομιζω θα ειναι ωραιο
-
TehMoltargr - Δημοσιευσεις : 48
Site για gaming και για τεχνολογία είναι φίλε μου, που ακριβώς κολλάνε τα αθλητικά? Δε γίνεται ενα site να καλύπτει όλους τους τομείς. Έκαστος στο είδος του
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
john-data έγραψε:ΤehMoltargr αν πάρει του χρόνου πρωτάθλημα η Αεκ βλέπω να γίνεται αθλητικό και να έχει κάποια θεματάκια για game.
xaxaxaxaxa kalo LIKE

-
nfs_maniac έγραψε:Site για gaming και για τεχνολογία είναι φίλε μου, που ακριβώς κολλάνε τα αθλητικά? Δε γίνεται ενα site να καλύπτει όλους τους τομείς. Έκαστος στο είδος του
Ναι αλλα ετσι οπως εχει και το θεμα movies θα μπορουσε να ειχε και αλλα θεματα ... οχι

-
Παιδιά υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης του scrolling που έχετε βάλει όταν μπαίνουμε σε άρθρο; Δε βοηθάει καθόλου.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης