- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 15:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
Φίλε nfs_maniac, καταρχάς να πώ ότι δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν. Ίσα ίσα μάλιστα. Απλά τη γνώμη μου εξέφρασα. Απο την άλλη όταν εσυ πχ βλέπεις χρήστες με +1000 πόντους σε λιγότερο από 24 ώρες πως αλλιώς μπορείς να το ερμηνεύσεις, παρά ότι κάποιος είναι στο site 24/7 και μαζεύει πόντους; Απο την άλλη όπως έγραψα βλέπω και άλλους χρήστες, όπως πχ ο Scot_Pilgrim (δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο, ούτε το δικηγόρο του θέλω να κάνω), ο οποίος εχει κατα τη γνώμη μου σημαντική συμβολή στο Forum ειδικά από το Νοέμβριο και μετά που έγινα μέλος, να πρέπει εξ' αρχής να μαζεύει πόντους.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Δεν έθιξες κανέναν φίλε μου, και φυσικά η γνώμη του καθενός είναι ευπρόσδεκτη. Δυστυχώς πάντα υπάρχουν κάποιοι που έχουν ως αποκλειστικό σκοπό τους τους διαγωνισμούς, και γι αυτον τον λόγο μπορούν να είναι 24/7 στο site και να μαζεύουν πόντους. Ούτε εμένα μου αρέσει, αλλα οκ δεν κάνουν κάτι κακό ώστε να τους το απαγορεύσεις. Όπως ανέφερα όμως και παραπάνω, υπάρχουν 2-3 διαφορετικές διαδικασίες μέσα απο τις οποίες μπορείς να λάβεις μέρος σε κάποιον διαγωνισμό, οπότε κανείς δεν μένει εκτός δώρων
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Αν δεν κανω λαθος ο nkav64 εχει δικιο και εξηγω
Οι πρωτοι 30 της βδομαδας μπαινουν στη κληρωση για τα 2 μεγαλα δωρα τα υπολοιπα ειναι με fb/youtube.Φυσικα ο διαγωνισμος ειναι τρομερος και μπραβο στα παιδια απλα πιστευω οτι με το σπαμ ποντων οχι μονο μπαινουν ατομα καθαρα για το διαγωνισμο αλλα με το να μην υπαρχει ενας περιορισμος πχ 500-600 (δεν ενοω φορουμ ποστς/σαιτ) θα μπαινει οποιος θελει θα κανει σπαμ θα παιρνει μερος και την αλλη βδομαδα δευτερος λογαργιασμος και ξανα τα ιδια..Και φυσικα μπαινουν κ στη 10αδα του μηνα(αν ισχυει ακομα)
Οι πρωτοι 30 της βδομαδας μπαινουν στη κληρωση για τα 2 μεγαλα δωρα τα υπολοιπα ειναι με fb/youtube.Φυσικα ο διαγωνισμος ειναι τρομερος και μπραβο στα παιδια απλα πιστευω οτι με το σπαμ ποντων οχι μονο μπαινουν ατομα καθαρα για το διαγωνισμο αλλα με το να μην υπαρχει ενας περιορισμος πχ 500-600 (δεν ενοω φορουμ ποστς/σαιτ) θα μπαινει οποιος θελει θα κανει σπαμ θα παιρνει μερος και την αλλη βδομαδα δευτερος λογαργιασμος και ξανα τα ιδια..Και φυσικα μπαινουν κ στη 10αδα του μηνα(αν ισχυει ακομα)

-
lust - Δημοσιευσεις : 110
Εγώ αναφερόμουν καθαρά στους εβδομαδιαίους διαγωνισμούς, οχι στον επετειακό. Τώρα σχετικά με τα μεγάλα δώρα, παίδες δεν γινόταν δώρα τέτοιας μεγάλης αξίας, να δοθούν κάνοντας με ένα like ή αφήνοντας ένα απλό σχόλιο... Θέλει μεγάλη προσπάθεια να μείνεις μέσα στους πόντους συμφωνώ, αλλα η αξία των δώρων είναι τέτοια που δικαιολογούν τέτοια προσπάθεια
-
nfs_maniac - Moderator
Μα και γω το ιδιο λεω
οι 30τοπ σε ποντους καθε βδομαδα=1-2 μεγαλα δωρα τα υπολοιπα απο κατω με fb/youtube
οι 50τοπ στο συνολο και των τεσσαρων εβδομαδων μπαινουν στον επετειακο που ειναι το λαπτοπ
εμενα δεν με χαλαει καθολου η ιστορια με τους τοπ30/50 μια χαρα ειναι.
Για μενα το μονο θεμα ειναι αν ειναι εφικτο βεβαια να μην εχουμε θεματα με 2/3/4ους λογαργιασμους που πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο να γινει κατι τετοιο
οι 30τοπ σε ποντους καθε βδομαδα=1-2 μεγαλα δωρα τα υπολοιπα απο κατω με fb/youtube
οι 50τοπ στο συνολο και των τεσσαρων εβδομαδων μπαινουν στον επετειακο που ειναι το λαπτοπ
εμενα δεν με χαλαει καθολου η ιστορια με τους τοπ30/50 μια χαρα ειναι.
Για μενα το μονο θεμα ειναι αν ειναι εφικτο βεβαια να μην εχουμε θεματα με 2/3/4ους λογαργιασμους που πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο να γινει κατι τετοιο

-
lust - Δημοσιευσεις : 110
Don't worry, οι "εξυπνοι" με τους διπλο-τριπλο-λογαριασμούς εντοπίζονται πολύ εύκολα, και φυσικά μένουν εκτός διαγωνισμού 

-
nfs_maniac - Moderator
Εγώ πιστεύω ότι στους πόντους δεν έπρεπε να μετράνε οι εξωγήινοι ή να υπάρχει κάποιο όριο ώστε να επιβραβεύεται η ουσιαστική συνεισφορά στο site και στο forum.
Εγώ ας πούμε έμαθα το site από την εκπομπή στο spor fm και το παρακολουθώ πάρα πολύ από όταν άνοιξε αλλά δεν ήμουν ενεργό μέλος. Και την εγγραφή την είχα κάνει κυρίως για τους διαγωνισμούς.
Είμαι στους πρώτους 10 όμως γιατί σαν άνεργος έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και αφού αυτοί είναι οι όροι του διαγωνισμού εκμεταλλεύομαι την αργοσχολία μου και μαζεύω πόντους.
Από την άλλη δίνονται πάρα πολλά και καλά δώρα και όλοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κάτι και ας μην έχουν μαζέψει πόντους.
Αν το σκεφτείτε και τα μεγάλα δώρα να μην υπήρχαν πάλι θα ήταν μεγάλος διαγωνισμός.
Εγώ ας πούμε έμαθα το site από την εκπομπή στο spor fm και το παρακολουθώ πάρα πολύ από όταν άνοιξε αλλά δεν ήμουν ενεργό μέλος. Και την εγγραφή την είχα κάνει κυρίως για τους διαγωνισμούς.
Είμαι στους πρώτους 10 όμως γιατί σαν άνεργος έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και αφού αυτοί είναι οι όροι του διαγωνισμού εκμεταλλεύομαι την αργοσχολία μου και μαζεύω πόντους.
Από την άλλη δίνονται πάρα πολλά και καλά δώρα και όλοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κάτι και ας μην έχουν μαζέψει πόντους.
Αν το σκεφτείτε και τα μεγάλα δώρα να μην υπήρχαν πάλι θα ήταν μεγάλος διαγωνισμός.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης