- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 16:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί - Πόντοι
οι προηγούμενοι πόντοι που έχω μετράνε για τον διαγωνισμό του ps3 500gb god of war??
η πρέπει να μαζέψω άλλους 200 πόντους?
γιατί μου γράφει ότι έχω 171 πόντους και ότι έχω μαζέψει 71 για τον διαγωνισμό του ps3 500gb god of war
?????
η πρέπει να μαζέψω άλλους 200 πόντους?
γιατί μου γράφει ότι έχω 171 πόντους και ότι έχω μαζέψει 71 για τον διαγωνισμό του ps3 500gb god of war
?????
-
Berserker100 - Δημοσιευσεις : 103
Δεν μπορώ να απαντήσω στο θέμα σου, αλλα μπορώ να απαντήσω σίγουρα σε κάτι άλλο... Ξέρω σίγουρα πως αν συνεχίσεις να δημιουργείς ανούσια threads-posts με αποκλειστικό σκοπό την συλλογή πόντων, να είσια σίγουρος οτι ο "κόπος" σου θα πάει χαμένος καθώς θα ακολουθήσει αποκλεισμός σου απο τον διαγωνισμό.
Αυτά για την αποφυγή παρεξηγήσεων....
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Δεν μπορώ να απαντήσω στο θέμα σου, αλλα μπορώ να απαντήσω σίγουρα σε κάτι άλλο... Ξέρω σίγουρα πως αν συνεχίσεις να δημιουργείς ανούσια threads-posts με αποκλειστικό σκοπό την συλλογή πόντων, να είσια σίγουρος οτι ο "κόπος" σου θα πάει χαμένος καθώς θα ακολουθήσει αποκλεισμός σου απο τον διαγωνισμό.
Πολλά τέτοια είχαν γίνει στον επετειακό (λογικό) και δεν προλαβαίνατε να σβήνετε.

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
kostaras123 έγραψε:Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές...Όλα για την Αθήνα..
Τι εννοείς kostaras123; Τι όλα για την Αθήνα; Και οι νικητές της Αθήνας πληρώνουν το αντίστοιχο κόστος για να πάρουν το δώρο τους, δεν το παίρνει κανείς δωρεάν.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth έγραψε:kostaras123 έγραψε:Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές...Όλα για την Αθήνα..
Τι εννοείς kostaras123; Τι όλα για την Αθήνα; Και οι νικητές της Αθήνας πληρώνουν το αντίστοιχο κόστος για να πάρουν το δώρο τους, δεν το παίρνει κανείς δωρεάν.
Αν κάποιος νικήτης διαγωνισμού μένει στην Αθήνα, δεν μπορεί να έρθει από τα γραφεία του enternity να παραλάβει το δώρο του.?
-
kostaras123 - Δημοσιευσεις : 17
Φυσικά και μπορεί αλλα αυτο βρε φίλε τι σημαίνει? Θα πρέπει το enternity να ανοίξει υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα για να παραλαμβάνει η επαρχία τα δώρα της?
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Φυσικά και μπορεί αλλα αυτο βρε φίλε τι σημαίνει? Θα πρέπει το enternity να ανοίξει υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα για να παραλαμβάνει η επαρχία τα δώρα της?
Απλώς πρώτη φορά συναντώ τέτοιον όρο σε διαγωνισμό και μου έκανε εντύπωση..αλλά αφου μπορεί κάποιος να περάσει από τα γραφεία για την παραλαβή, μπορεί να στείλει και κάποιον γνωστό ή συγγενή του..
-
kostaras123 - Δημοσιευσεις : 17
Επαναλαμβάνω kostaras123, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ. Το Enternity σε αυτή τη φάση δεν έχει γραφεία και επειδή από την καλοσύνη μας δύο φορές πήγαμε να πάθουμε χοντρή ζημιά με νικητές που ήθελαν απλά να μας δημιουργήσουν πρόβλημα γιατί κάναμε αυτό που μας ζήτησαν, πλέον ΟΛΑ φεύγουν ΜΟΝΟ μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών κούριερ. Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με την περιοχή από 4€ έως 12.5€ ευρώ.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης