Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό dimitriskal » 11 Φεβ 2017, 17:05

Το σύστημα είναι ωραίο, αν και αρκετά απαιτητικό!
dimitriskal

Δημοσιευσεις : 75

Δημοσίευσηαπό frigs » 23 Ιούλ 2017, 12:32

εγω παλι θα ελεγα οτι τα 5 λαικς θα επρεπε να δινουν τουλαχιστον 5 ποντους και οχι 1
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό Vigilante » 29 Ιούλ 2017, 18:34

το συστημα του σαιτ για τους ποντους ειναι αρκετα κακο παιδια.το ξερω θελετε να ανεβασετε μεσω τον διαγωνισμων την δραστηριοποιηση του αλλα δν γινεται βαλτε τουλαχιστον να παιρνεις ποντους οταν σχολιαζεις κατω απο αρθρα αλλιως δν γινεται να μαζεψεις σε φυσιολογικο ρυθμο.
Άβαταρ μέλους
Vigilante

Δημοσιευσεις : 53

Δημοσίευσηαπό frigs » 30 Ιούλ 2017, 16:14

συμφωνω απολυτα με το φιλο τον vigilante
frigs

Δημοσίευσηαπό Volga » 30 Ιούλ 2017, 17:16

Vigilante έγραψε:το συστημα του σαιτ για τους ποντους ειναι αρκετα κακο παιδια.το ξερω θελετε να ανεβασετε μεσω τον διαγωνισμων την δραστηριοποιηση του αλλα δν γινεται βαλτε τουλαχιστον να παιρνεις ποντους οταν σχολιαζεις κατω απο αρθρα αλλιως δν γινεται να μαζεψεις σε φυσιολογικο ρυθμο.

Νομίζω ότι απλά θα υπήρχε σπαμάρισμα στα σχόλια χωρίς νόημα. Συμφωνώ πως είναι "δύσκολο" να μαζευτούν αλλά δε νομίζω πως υπάρχει και "δικαιότερη" λύση. Μπαίνεις - βλέπεις -συμμετέχεις - παίρνεις πόντους.

Ίσως να είναι λιγότεροι οι πόντοι, γιατι σε ορισμένους διαγωνισμούς ζητούνται απίστευτοι αριθμοί πόντων...
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό Volga » 30 Ιούλ 2017, 17:17

frigs έγραψε:εγω παλι θα ελεγα οτι τα 5 λαικς θα επρεπε να δινουν τουλαχιστον 5 ποντους και οχι 1

Θα σταματάγανε να δίνουν likes οι χρήστες όταν βλέπαν ένα σχόλια ότι έχει ήδη 4 likes...Ο κόσμος είναι πονηρός ! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό frigs » 31 Ιούλ 2017, 22:23

ενταξει συμφωνω με αυτο που λες φιλε βολγκα αλλα νομιζω οτι το προηγουμενο συστημα ποντων ηταν πολυ καλυτερο απο το τωρινο
frigs

Δημοσίευσηαπό StratosLoom » 01 Αύγ 2017, 18:36

εγω παντως οσο βλεπω το μαλλι του Παπαπαυλου θα ειμαι ενεργος χρηστης (του σαιτ)
Άβαταρ μέλους
StratosLoom

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό frigs » 01 Αύγ 2017, 20:54

αυτο ειναι το μονο ευχαριστο στην προκειμενη περιπτωση
frigs

Δημοσίευσηαπό Vigilante » 02 Αύγ 2017, 00:49

Το Θεμα ειναι οτι θελω να συμμετεχω και οι ποντοι δινουν μια αφορμη στο να γραψεις αφου αυτος ειναι και ο στοχος.Στο προηγουμενο διαγωνισμο αναγκαστικα εγραφα στο φορουμ σαν ''σπαμ''σε ακυρα τοπικ αρχαια για να μαζεψω.Γιατι ολο αυτο να μην το κανω στα αρθρα του σαιτ και να ειναι κατι σχετικο με το αθρο καλυτερα ειναι αυτο.
Άβαταρ μέλους
Vigilante

Δημοσιευσεις : 53

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB