Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 02 Φεβ 2015, 15:36

Deathracer2009 έγραψε:Παντως σε θεμα software αυτη η εβδομαδα ειναι by far η καλυτερη.

Και η 4η έχει καλά. Και έχει και το football manager enough said.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 02 Φεβ 2015, 15:47

kakashi_hatake έγραψε:Καλά οι farmers είναι τυχεροί αρκετά από το γεγονός ότι θα μπορούν να συμμετέχουν και στους 4 διαγωνισμούς, που εξαιτίας αυτού θα μπορούν να συμμετέχουν και στο μεγάλο δώρο του διαγωνισμού, και το όλο farming των 4 εβδομάδων τους βάζει και υποψήφιους για top users των μηνών Ιανουαρίου Φεβρουαρίου. 6 ευκαιρίες έχετε συνολικά ο καθένας σας για να διεκδικήσετε κάποια από τα 24 συνολικά δώρα. 21 να κερδίσετε τα βασικά δώρα των 4 εβδομάδων, 1 υπερτυχερός του τελικού και δυο top users των μηνών. Λίγο πολυ αν δεν βγει κάποιος δεύτερη φορά νικητής θα έχετε κερδίσει οι μισοί από τους 50.

Αυτό στην περίπτωση που οι 50 είναι οι ίδιοι κάθε εβδομάδα, δηλαδή έχεις 50 consistent farmers... Εγώ για να κάτσω να μπω, με το ζόρι, στον διαγωνισμό αυτήν την εβδομάδα, δεν διάβασα μάθημα που έδινα σήμερα. Και αυτό επειδή έχει 2 κονσόλες και ένα κινητό και λέω δεν πάει στο καλό μπορεί να είμαι τυχερός κλήρωση είναι αυτή. Άλλο ένα χρωστούμενο όμως. Γιατί δεν γινόταν ή θα καθόμουν να διαβάζω 2 μέρες, ή θα μάζευα πόντους όλη την εβδομάδα και τις τελευταίες 2 μερες πιο εντατικά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναμπώ γιατί δεν με παίρνει να χρωστάω και άλλα. Και δεν νομίζω να είμαι η μόνη περίπτωση που δεν μπορεί να κάθεται επί ενα μήνα 10ωρα στο enternity να κάνει 20 κλικς το λεπτό. Οπότε ο συλλογισμός σου περί "οι μισοί φάρμερς θα κερδίσετε" είναι λανθασμένος. Τα δώρα τα μεγάλα είναι 21, + το μεγάλο δώρο στο τέλος 22, + οι top users του μήνα που παίρνουν ένα παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος? Πάρα πολλά δώρα, το argument μου δεν είναι για τα δώρα τα οποία είναι άπειρα, αλλά όχι ότι κερδίζουμε "οι μισοί" ;) Γίνεται τρελός ανταγωνισμός για να μπει κάποιος στην κληρωση. Και για να είναι κάποιος και στις 4 εβδομάδες μέσα, ή θα καεί πολύ, ή έχει βοήθεια για το μάζεμα εξωγήινων, πχ αδέρφια ή τίποτα άλλο.
yiannakis

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 02 Φεβ 2015, 16:26

Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά όχι τελείως. Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι θα κερδίσουν περίπου οι μισοί που θα κυνηγήσουν εξωγήινους αν δεν πάρει δεύτερη φορά κάποιος ένα μεγάλο δώρο και αν κάποιος δε βαρεθεί και δε συνεχίσει τις επόμενες εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση θα κερδίσουν οι farmers. Τώρα το ότι μερικοί εγκαταλείψατε (που από την πρώτη εβδομάδα μόνο 6 δεν υπήρξαν στο top 50 της δεύτερης), το ότι από 30 έγιναν 50 τα άτομα και προστέθηκαν νέα μέλη στο κυνήγι, δεν μου λέει κάτι, πολύ απλά επειδή οι farmers είστε λίγοι περισσότεροι από 50. Εγώ βλέπω 50 άτομα να προσπαθούν και ότι αν συνεχίσουν να προσπαθούν έχουν συνολικά 6 ευκαιρίες να κερδίσουν κάποιο δώρο και θα βγουν 24 συνολικά νικητές από τους 50 που θα προσπαθούν. Τώρα αν θες να ακούσεις κάτι πιο σωστό ας το αλλάξω και το ¨μισοί" το κάνω 1/3 των farmers ότι θα κερδίσουν.Εσύ αφού δε θα ξανασυμμετάσχεις ανήκεις στα 2/3. Αλλά αν από τους 70 κερδίσουν οι 24 τόσο δε βγαίνει;
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 02 Φεβ 2015, 17:10

Και πάλι κερδίζουν πολλοί. Σίγουρα. Κερδίζουν τόσοι πολλοί που πρέπει να είσαι άτυχος να μην κερδίσεις τίποτα σε αυτές τις 4εις εβδομάδες. Όπως τα λες είναι με την προϋπόθεση ότι κάποιος θα κατσει να φαρμάρει και τις 4εις εβδομάδες έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει κάτι από τα μεγάλα δώρα.
yiannakis

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 02 Φεβ 2015, 22:20

Άντε βρε να ανακοινωθούν οι νικητές, μας αγχώνουν :P
yiannakis

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 02 Φεβ 2015, 22:22

yiannakis έγραψε:Άντε βρε να ανακοινωθούν οι νικητές, μας αγχώνουν :P

12 παρα θα ανακοινωθουν μην βιαζεσαι.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό darkshark981 » 03 Φεβ 2015, 00:35

Συγχαρητήρια σε όσους κέρδισαν και καλή τύχη στους υπόλοιπους :P
Άβαταρ μέλους
darkshark981

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό asvestis » 08 Φεβ 2015, 22:21

Παιδια μηπως εχει κολλησει η ενημερωση των ποντων για τον διαγωνισμο?εχει πολυ ωρα που δειχνει τους ιδιους ποντους
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 08 Φεβ 2015, 22:22

asvestis έγραψε:Παιδια μηπως εχει κολλησει η ενημερωση των ποντων για τον διαγωνισμο?εχει πολυ ωρα που δειχνει τους ιδιους ποντους

Νομιζω ανα 1 ωρα γινεται η ανανεωση.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό asvestis » 08 Φεβ 2015, 22:27

Ναι κανονικα ετσι ειναι.αλλα εχει πολυ ωρα να ανανεωθει
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση