Κοκορομαχίες

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Jim P » 04 Απρ 2015, 08:31

Alucard έγραψε:
raysod έγραψε:Ηλία κακός διέγραψες το pm του commenter, γιατί θέλω να δείξω στην κοινότητα και σε εσάς τους ίδιους το cyberbullying που τραβάω απο το συγκεκριμένο άτομο, που ίσως να το κάνει και με άλλους χρήστες σας...

Το τράβηξα screenshot για να το πουλάω σαν DLC :P
Με το νέο season pass του enternity θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα σβησμένα post :P

ΕΠΟΣ!! :lol:

~

Εγώ πιστεύω ότι φταίει καθαρά ο Παπαπαύλου, βλέπει δύο χρήστες επί εβδομάδες να φαγώνονται, θα μπορούσε να τους έριχνε ένα timed ban "με το γάντι" για να ηρεμήσουν. Θεώρησε πως επειδή είναι ενήλικες και δεν εξαπέλυαν "χριστοπαναγιτσες" να το πάει λαου λαου, άλλα ο υπέρμετρος εγωισμός [εκατέρωθεν] δε "νοιώθει" από τέτοιες καλοσύνες.

Επίσης με ενοχλεί η ύπαρξη του όρου SDF, προσβάλει και τους χρήστες και το Site.

Ας μπει ενα Poll για ναι η όχι RetroBan :mrgreen:

Εν κατακλείδι, όπως ήδη ειπώθηκε από τον Πέππαρο, οι δύο αυτοί χρήστες έχουν πλούσιο Tech υπόβαθρο, ας μειωθεί ο εγωισμός, ας αυξηθεί η μεταξύ τους αγνόηση, και θα έχουμε Win Win Situation!
Άβαταρ μέλους
Jim P

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 04 Απρ 2015, 09:51

Jim P έγραψε:
ΕΠΟΣ!! :lol:

~

Εγώ πιστεύω ότι φταίει καθαρά ο Παπαπαύλου, βλέπει δύο χρήστες επί εβδομάδες να φαγώνονται, θα μπορούσε να τους έριχνε ένα timed ban "με το γάντι" για να ηρεμήσουν. Θεώρησε πως επειδή είναι ενήλικες και δεν εξαπέλυαν "χριστοπαναγιτσες" να το πάει λαου λαου, άλλα ο υπέρμετρος εγωισμός [εκατέρωθεν] δε "νοιώθει" από τέτοιες καλοσύνες.

Επίσης με ενοχλεί η ύπαρξη του όρου SDF, προσβάλει και τους χρήστες και το Site.

Ας μπει ενα Poll για ναι η όχι RetroBan :mrgreen:

Εν κατακλείδι, όπως ήδη ειπώθηκε από τον Πέππαρο, οι δύο αυτοί χρήστες έχουν πλούσιο Tech υπόβαθρο, ας μειωθεί ο εγωισμός, ας αυξηθεί η μεταξύ τους αγνόηση, και θα έχουμε Win Win Situation!

Προτεινω ενα downgrade στον εγωισμο τους για να λυθει το προβλημα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 04 Απρ 2015, 09:56

Κάποτε έσμιξαν ο "Ερωτόκριτος" με τον Αιώνιο Έφηβο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ΜΑΣ αφορά όλους.

Κάποτε υπήρχαν άνθρωποι του πνεύματος και έδειχναν τον κόσμο στο λαό. Σήμερα;

Σας παρακαλώ όλους, ακόμα και αν δεν σας αρέσει το τραγούδι, δώστε βάση στους στοίχους, ή έστω αναζητήστε τους στο net.

Τελευταία επεξεργασία από nkav64 και 04 Απρ 2015, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Blackstorm » 04 Απρ 2015, 09:58

Ρε παιδιά για όνομα του Αλλάχ δηλαδή... Σας μιλάω ως τρίτος παρατηρητής, διασκεδαστικό είναι τα πρώτα δέκα λεπτά. Μετά είναι αυτό που είπε ο Alucard, ποιος θα πει την τελευταία κουβέντα. Και κάπου εκεί κάποιος θα ξεφύγει και θα αρχίσουμε τις μηνύσεις. Και όλα αυτά σε ένα site -που επειδή τον Παύλο τον ξέρω πια έντεκα χρόνια- δεν πρόκειται να βρείτε πουθενά πιο δημοκρατική και ανεκτική αντιμετώπιση. Χωρίς καμία υπερβολή προσωπικά δεν θα ασχολούμουν καν, ban όλοι και αντίο, ενώ ο Παύλος το παλεύει μέχρις εσχάτων. Cool down a little bit.
Άβαταρ μέλους
Blackstorm

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 04 Απρ 2015, 10:11

Το site θα γίνει ακόμα καλύτερο όταν τα 5-6-7 άτομα που όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα κάνουν μπάχαλο σε ορισμένα άρθρα και δεν σέβονται την δουλειά των συντακτών τους, φύγουν για πολύ καιρό.

Στο παρελθόν υπήρχαν και πάλι προβληματικά άτομα, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποχώρησαν. Την θέση τους την πήραν άλλα, τα οποία με παρενοχλούν συστηματικά με PM's στο facebook (ειδικά εκείνο με το radio ήταν εξαιρετικό) αλλά και μέσα από το site. Επειδή όμως εγώ δεν το παίζω celebrity (οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν), αλλά ούτε θέλω να τους δώσω την ευχαρίστηση να προβληθούν μέσω εμού, δεν δίνω σημασία. Get your hate on.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 04 Απρ 2015, 10:23

Alucard έγραψε:
raysod έγραψε:Ηλία κακός διέγραψες το pm του commenter, γιατί θέλω να δείξω στην κοινότητα και σε εσάς τους ίδιους το cyberbullying που τραβάω απο το συγκεκριμένο άτομο, που ίσως να το κάνει και με άλλους χρήστες σας...

Το τράβηξα screenshot για να το πουλάω σαν DLC :P
Με το νέο season pass του enternity θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα σβησμένα post :P

εξαγοράστηκε το enternity απο την ΕΑ αχαχαχααχα :P
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 04 Απρ 2015, 10:37

AnimaPura έγραψε:Το site θα γίνει ακόμα καλύτερο όταν τα 5-6-7 άτομα που όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα κάνουν μπάχαλο σε ορισμένα άρθρα και δεν σέβονται την δουλειά των συντακτών τους, φύγουν για πολύ καιρό.

Στο παρελθόν υπήρχαν και πάλι προβληματικά άτομα, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποχώρησαν. Την θέση τους την πήραν άλλα, τα οποία με παρενοχλούν συστηματικά με PM's στο facebook (ειδικά εκείνο με το radio ήταν εξαιρετικό) αλλά και μέσα από το site. Επειδή όμως εγώ δεν το παίζω celebrity (οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν), αλλά ούτε θέλω να τους δώσω την ευχαρίστηση να προβληθούν μέσω εμού, δεν δίνω σημασία. Get your hate on.

Πολλοι αναφερετε 5 6 7 ατομα γιατι δεν τους λετε ονομαστικα?sdf ποιους θεωρειται?παω για δουλεια anima απλα ηταν το πιο κοντινο ποστ για να κανω παραθεση οσοι λετε για τα ατομα ας τα πειτε ονομαστικα αλλωστε εδω αυτο ποστ αυτο το νοημα εχει. Παρακληση μην διαγραφει καποιο ποστ θα τα διαβασω το βραδακι.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Απρ 2015, 10:40

AnimaPura έγραψε:Το site θα γίνει ακόμα καλύτερο όταν τα 5-6-7 άτομα που όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα κάνουν μπάχαλο σε ορισμένα άρθρα και δεν σέβονται την δουλειά των συντακτών τους, φύγουν για πολύ καιρό.

Δεν χρειάζεται να φύγει κανείς και δεν περισσεύει κανείς στο ελληνικό community. Διαφωνώ κάθετα σε αυτό. Είναι η εύκολη λύση για το site να φύγει ο Χ Παναγιώτης, Άκης, Γιώργος. Η μεγάλη μαγκιά -και αυτό προσπαθούμε μην κάνοντας ban με το παραμικρό- είναι να πειστεί ο κόσμος πως δεν γίνεται να χρησιμοποιεί μια τοξική συμπεριφορά (την οποία και προφανώς εκείνη την ώρα δεν αντιλαμβάνεται, λόγω νεύρων, λόγω, λόγω...).

Η λογική μας τόσο καιρό είναι πως δεν προχωράμε σε διαδικασίες ban, αν δεν μας φτάσουν στα όρια της ανοχής οι χρήστες. Εκεί φτάσαμε με τους BigDaddy και torico και με άλλον ένα πριν κανα χρόνο που έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί μου και με άλλον ένα δημοσιογράφο εδώ και αρκετό καιρό και κάνει τα ίδια ΠΑΝΤΟΥ. Απλά 5 χρόνια, καμία 16αρα χιλιάρικα χρήστες και 3 bans νομίζω είναι καλό στατιστικό στοιχείο.

Αυτό που έγραψα και στο θέμα του Bloodborne και ήθελα να το επαναλάβω εδώ είναι πως το site δεν είναι δυνατόν να παρατηρείται 24/7 για κανένα λόγο. Όταν γίνεται κάτι report, έρχεται το mail, το κοιτάμε με την πρώτη ευκαιρία και προχωράμε σε διαγραφή σχολίου ή σχετικό edit. Οπότε, αν σας μπριζώνει κάποιος, κάντε report και περιμένετε λίγο για να το δούμε.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Απρ 2015, 10:44

dawnstar έγραψε:Πολλοι αναφερετε 5 6 7 ατομα γιατι δεν τους λετε ονομαστικα?sdf ποιους θεωρειται?παω για δουλεια anima απλα ηταν το πιο κοντινο ποστ για να κανω παραθεση οσοι λετε για τα ατομα ας τα πειτε ονομαστικα αλλωστε εδω αυτο ποστ αυτο το νοημα εχει. Παρακληση μην διαγραφει καποιο ποστ θα τα διαβασω το βραδακι.

Προσωπικά διαφωνώ και σε αυτό. Δεν υπάρχουν για μένα 4-5-6 άτομα που τα κάνουν μπάχαλο. Και SDF και NDF και MDF υπάρχει παντού. Δεν με ενοχλεί, δεν μου αλλάζει την καθημερινότητα. Έχουν τσακωθεί κάθε λογής χρήστες τόσο καιρό, είτε έχουν δηλώσει (με τις κινήσεις τους fans μιας εταιρείας, είτε όχι). Το ζήτημα είναι να μην επεκτείνεται μια φωτιά όταν ανάβει και να τελειώνει το θέμα άμεσα. Καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις, αλλά αν το πράγμα αρχίσει και ξεφεύγει συνέχεια έχεις δύο επιλογές:
- Αφήνεις όλα τα σχόλια χωρίς moderation να γίνει μακελειό
- Βάζεις moderation στα σχόλια με διαδικασία approval που σημαίνει πως ένα σχόλιο θα βγαίνει στο site μόνο αφού δώσει το "ΟΚ" κάποιος από τους mods/admins.

Και τα δύο νομίζω είναι εντελώς λάθος.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 04 Απρ 2015, 10:44

Όπως ανέφερα και πριν φίλε dawnstar, τα άτομα αυτά επιζητούν την προσοχή μας γιατί για κάποιο λόγο δεν αισθάνονται άνετα με τις επιλογές τους (κονσόλα, παιχνίδια) και έτσι θέλουν να προκαλέσουν, μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους και η γνώμη τους φανεί πιο ισχυρή ή αποδεκτή. Επομένως δεν θα αναφερθώ ονομαστικά δημοσίως και δεν θα τους κάνω την χάρη.

Εγώ δεν είμαι ψυχολόγος. Αυτά να τα κάνουν αλλού, όχι σε μένα, όχι στον Χιονίδη, όχι στον Καλκάνη.

Όσο για τα bans, εγώ είπα ποια είναι η άποψή μου. Προφανώς 16.000 άτομα και 3 ban είναι εντυπωσιακότατο στατιστικό. Εσύ ξέρεις καλύτερα Παύλο.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB