- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 17:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
korko συγγνώμη φίλε μου που θα το πω αλλά το site δεν είναι site διαγωνισμών. Υπάρχει μια προσπάθεια με όλα τα προβλήματα που θα υπάρξουν στην καθορισμένη αυτή πορεία και ο καθένας από μας πρέπει να το σέβεται. Τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν και με τα νέα με το να μας ενημερώνουν με το τι γίνετε προς τα έξω αλλά και δεν πιστεύω ότι έχει κάποιος παράπονο ότι δεν γίνετε κάποιος διαγωνισμός είτε μεγάλος είτε μικρός. Απλά μην γινόμαστε τόσο Ελληνάρες γιατί όσο καλομαθαίνουμε τόσο μας αρέσει να καθόμαστε και να επαναπαυόμαστε! Φιλικά μιλάω και δεν μιλάω συγκεκριμένα για σένα φίλε μου, δεν θέλω να παρεξηγηθώ 

-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
korko έγραψε:χαβαλέ κάνω kimi...το είπα γιατί διαβάζοντας στο forum σαν νέος που είμαι στο site είδα ότι τα παράπονα των περισσότερων είναι για τους διαγωνισμούς...και που βάζουν δώρα κάθε εβδομάδα είναι υπεραρκετό πιστεύω....
Δεν αντιλέγω σε τίποτα από αυτά που είπες τώρα και απλά το έθεσα επειδή είδα το αρχικό σου post γι αυτό είπα εξάλλου ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα korko αλλά γενικότερα

-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Παιδιά μια ερώτηση... Μπήκα σήμερα να δω λίγο τους top 10 χρήστες του site. Εδώ και πόσες μέρες ήμουν 1ος με διαφορά 100+ πόντων και ξαφνικά μέσα σε λίγες ώρες με βλέπω 9ο και ο πρώτος να έχει 1500+ . Αυτό που σας λέω είναι στους Top χρήστες του Γενάρη. Το άλλο κουφό είναι ότι είδα κάποιους χρήστες που ήταν και στο πρώτο top 10 να είναι και στους top users του επετειακού διαγωνισμού με πολύ λιγότερους πόντους. Γιατί έτσι;

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση... Μπήκα σήμερα να δω λίγο τους top 10 χρήστες του site. Εδώ και πόσες μέρες ήμουν 1ος με διαφορά 100+ πόντων και ξαφνικά μέσα σε λίγες ώρες με βλέπω 9ο και ο πρώτος να έχει 1500+ . Αυτό που σας λέω είναι στους Top χρήστες του Γενάρη. Το άλλο κουφό είναι ότι είδα κάποιους χρήστες που ήταν και στο πρώτο top 10 να είναι και στους top users του επετειακού διαγωνισμού με πολύ λιγότερους πόντους. Γιατί έτσι;
Οι πόντοι για τον επετειακό διαγωνισμό μετράνε από χτες που ξεκίνησε ο διαγωνισμός. Δηλαδή οι πόντοι που είχες μαζέψει αυτόν το μήνα δεν μετράνε για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.
Όσο αφορά το πως έπεσες τόσες θέσεις σε λίγες ώρες είναι επειδή όλοι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) από εχτές που ξεκίνησε ο διαγωνισμός μαζεύουν πόντους μιας και ο διαγωνισμός είναι πολύ καλός με καταπληκτικά δώρα οπότε καταλαβαίνεις.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Πάντως ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω...γιατί θα πρέπει όσοι χρήστες δεν μπορούμε να είμαστε 24/7 στο site και να μαζεύουμε πόντους να αποκλειστούμε από το διαγωνισμό;
Είμαι σχετικά νέος στην "κοινότητα" (Νοέμβριος του 2012), αλλά βλέπω ότι χρήστες οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα στο να έχει ζωή το enternity.gr δεν βρίσκονται καν στην 30άδα.
Εννοείτε ότι τους κανόνες τους θέτουν άλλοι, αλλά πιστεύω ότι ως μέλος αυτής της "κοινότητας" μπορώ να έκφράσω ελεύθερα τη γνώμη κου, μιας και δεν θίγω κανέναν.
Είμαι σχετικά νέος στην "κοινότητα" (Νοέμβριος του 2012), αλλά βλέπω ότι χρήστες οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα στο να έχει ζωή το enternity.gr δεν βρίσκονται καν στην 30άδα.
Εννοείτε ότι τους κανόνες τους θέτουν άλλοι, αλλά πιστεύω ότι ως μέλος αυτής της "κοινότητας" μπορώ να έκφράσω ελεύθερα τη γνώμη κου, μιας και δεν θίγω κανέναν.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Απο την στιγμή που υπάρχουν διαγωνισμοί που μπορείς να λάβεις μέρος είτε με την διαδικασία συλλογής εξωγήινων, είτε με την μορφή like στο facebook, είτε με το να αφήσεις το σχόλιο σου στο youtube, διαδικασίες δηλαδή που δεν απαιτούν να είσαι 24/7 στο site, δε νομίζω οτι έχει νόημα να μιλάμε για αποκλεισμούς
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης