Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 06 Φεβ 2014, 00:35

alexthrylos έγραψε:Για τα 8αρια τα απλά δεν δουλεύουν?

Nope
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό georgedem » 07 Φεβ 2014, 04:30

Ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρει το site και ελπίζω να μου τύχει κανα δωράκι μιας και στην περίοδο που βρισκόμαστε δεν βγαίνουμε ουτε για αγορά μεταχειρισμένου
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 26 Φεβ 2014, 12:02

Σημειώνω και εδώ τα διαθέσιμα beta keys για το The Elder Scrolls Online! Όποιος θέλει μου στέλνει PM ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 18 Ιουν 2014, 19:06

Έχουμε 3 προσκλήσεις για το Gamer's Forum των Public, όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να μιλήσουν με τους ανθρώπους των ελληνικών εταιρειών εισαγωγής και εμπορίας video games, καθώς και με έναν εκπρόσωπο των Public.

Όσοι ενδιαφέρονται ας στείλουν PM, first come first served! ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό ignatiosag78 » 08 Οκτ 2014, 19:00

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος, αλλά μήπως ρε παιδιά να ελαττώναμε τους πόντους που απαιτούνται για τους διαγωνισμούς? :)Νομίζω πως έτσι θα δίνεται και πιθανότητα σε περισσότερους χρήστες. :) Είμαι καθημερινός επισκέπτης και ποτέ δεν έχω πιάσει το όριο των 300 πόντων :(
ignatiosag78

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 08 Οκτ 2014, 22:22

ignatiosag78, οι πόντοι δεν είναι τόσοι σε κάθε διαγωνισμό, απλά αυτό είναι μεγάλο δώρο και ως εκ τούτου έπρεπε να κάνουμε τη διαδικασία λίγο πιο "δύσκολη". Από τη Δευτέρα επανερχόμαστε σε φυσιολογικούς αριθμούς
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Re: Διαγωνισμοί Forum

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 15:56

Οι πόντοι για τους διαγωνισμούς, σε τι εξυπηρετούν; ποια είναι η.... Επίσημη γραμμή του σάιτ; Αν και αναζωογονουν το φόρουμ, αυτό το δέχομαι. No offence εννοείται.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό malkataz » 09 Οκτ 2014, 16:24

Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας:
Kefka09 έγραψε:Οι πόντοι για τους διαγωνισμούς, σε τι εξυπηρετούν;
; Για να παίρνεις μέρος στους διαγωνισμούς!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Re: Διαγωνισμοί Forum

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 16:26

Εννοώ γιατί δεν γίνεται απλή κλήρωση ας πούμε.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 09 Οκτ 2014, 17:44

Για να πηγαίνουν τα δώρα σε όσους ασχολούνται με το site και όχι σε κάθε άκυρο που βλέπει φως και μπαίνει. Επιβραβεύονται οι χρήστες με αυτό τον τρόπο και όχι οι "κομήτες".
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB