Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 03 Νοέμ 2014, 23:55

TomTom έγραψε:Σας πληροφορία να σας ενημερώσω απλά ότι αυτό είναι ΕΝΑΝΤΙΑ στην ελευθερία γνώμης και βούλησης που πρέπει να υπάρχει στο site αλλά και γενικότερα. Σε πολύ ακραία περίπτωση να φανταστείτε ακόμα και μήνυση μπορεί να γίνει.

Καθε σαιτ εχει ορους χρησης. Δεν μπορει ο καθενας να κανει ο,τι θελει, ενας ιστοτοπος δεν παυει να ειναι ιδιοκτησια καποιου.
Αν θες δες κι εδω: http://www.enternity.gr/terms.html

Αυτο που λες δεν ισχυει σε καμια περιπτωση απολυτως.
Αν εσυ αυριο ανεβασεις ενα βιντεακι στο youtube(το οποιο με τη σειρα του συμμορφωνεται σε καποιους κανονες) ειναι δικια σου δουλεια και εσυ οπως θελεις θα το διαχειριστεις, ακομη κι αν προβαλλεται δημοσια. Μπορεις λοιπον να επιτρεψεις η οχι τα σχολια απο κατω, να σβησεις οποιο θεωρεις προσβλητικο, ακομη και να κατεβασεις το βιντεο. Το οτι κατι υπαρχει στο ιντερνετ δε σημαινει οτι ειναι κτημα των χρηστων του ιντερνετ.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Re: Απ: Πρότασεις για βελτίωση του site

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 04 Νοέμ 2014, 00:26

Μυνηση για το ban, τη άλλο θα ακούσουμε??????
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Νοέμ 2014, 00:44

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα παιδιά, ας προχωρήσουμε, είναι ξεκάθαροι οι όροι χρήσης του site. Ακόμη και αν δεν ήταν, ο επισκέπτης βρίσκεται σε χώρο που δεν του ανήκει και πρέπει να "υπακούει"/σέβεται (σε) κάποιους κανόνες. Από εκεί και πέρα, αν θέλει κάποιος να μας κάνει μήνυση επειδή του αποκλείσαμε την πρόσβαση, feel free
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό geodelik » 04 Νοέμ 2014, 03:58

Εγω εχω μονο μια ερωτηση

Αν βαζαν σε ολα τα προιοντα 9 και 10 χωρις καν να τα εχουν, χωρις να τα εχουν δοκιμασει κτλ, θα δημιουργουσαν προβλημα?
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό TomTom » 04 Νοέμ 2014, 12:08

@ alex4444
@ diver_gr

Μάλλον δεν καταλάβατε, οπότε το ξαναγράφω :
Μιλάμε για ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ προϊόντων.
ΔΕΝ μιλάμε ούτε για κακή συμπεριφορά (βρύσιμο, απειλές, κ.τ.λ.) αλλά για BAΘΜΟΛΟΓΗΣΗ.

Αν εσάς (και γενικά) δεν θας ενδιαφέρει να υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στο πως θα ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕ προϊόντα, δεν μπορώ να πω κάτι ούτε σε εσάς (αλλά ούτε και γενικά).

Εγώ αυτά που ήθελα να μάθω τα έμαθα μετά από τις απαντήσεις του Sephiroth προς εμένα.
Το θέμα εγώ προσωπικά το θεωρώ λήξαν και για το συγκεκριμένο δεν θα ξανά επανέλθω.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Νοέμ 2014, 12:59

TomTom έγραψε:@ alex4444
@ diver_gr

Μάλλον δεν καταλάβατε, οπότε το ξαναγράφω :
Μιλάμε για ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ προϊόντων.
ΔΕΝ μιλάμε ούτε για κακή συμπεριφορά (βρύσιμο, απειλές, κ.τ.λ.) αλλά για BAΘΜΟΛΟΓΗΣΗ.

Αν εσάς (και γενικά) δεν θας ενδιαφέρει να υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στο πως θα ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕ προϊόντα, δεν μπορώ να πω κάτι ούτε σε εσάς (αλλά ούτε και γενικά).

Εγώ αυτά που ήθελα να μάθω τα έμαθα μετά από τις απαντήσεις του Sephiroth προς εμένα.
Το θέμα εγώ προσωπικά το θεωρώ λήξαν και για το συγκεκριμένο δεν θα ξανά επανέλθω.

Προσωπικα με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο να υπαρχει αντικειμενικη βαθμολογηση προϊοντων, παρα ασυδοσια. Γιατι ελευθερια δε το λες αυτο το πραγμα. Ειχα μιλησει για το θεμα αλλωστε πριν καποιο καιρο και ειχα προτεινει οι βαθμολογιες που βαζει ενας χρηστης να φαινονται στο προφιλ του για να σκεφτεται λιγο πριν παει να καταστρεψει αυτη την ωραια λειτουργια.

ΠΑγκοσμιως σε ολα τα σαιτ υπαρχει βαθμολογηση χρηστων σε διαφορα επιπεδα. Πολλες φορες μαλιστα βοηθαει και τους αλλους χρηστες να εχουν μια εικονα για το προϊον. Αν εσυ δε το θεωρεις κακη συμπεριφορα το να οδηγεις εσκεμμενα υποψηφιους αγοραστες σε λαθος συμπερασματα, τοτε οκ.

Μιλαμε παντως για ενα απο τα πιο σημαντικα σαιτ προϊοντων τεχνολογιας στη χωρα μας, αυτη η λειτουργια πρεπει καποια στιγμη να αντιμετωπιστει με την σοβαροτητα που της αξιζει.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό geodelik » 04 Νοέμ 2014, 13:58

Tanno έγραψε:Τώρα αυτό είναι ερώτηση-παγίδα για τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, αλλά ναι. Στην ματιά των ανεξάρτητων, θα δημιουργούσε πρόβλημα, γιατί δεν έχουν παίζει ούτε και την έκδοση επίδειξης (demo). Αν κάποιος δεν το έχει παίξει και πει τίποτα άκυρα δίχως να ξέρει περί τίνος πρόκειται, ε ναι, θα δημιουργούσε πρόβλημα. Θα ήταν σαν κάποιος έκανε ένα ξένο review δίχως να έχει παίξει εξ' ολοκλήρου το παιχνίδι μέχρις τέλους χωρίς ν' αναλύει τα πάντα, ακόμη και τα μειονεκτήματα.

Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει τι θ' αντιμετωπίσει σε κάθε παιχνίδι.

Καμια ερωτηση παγιδα. Προσπαθω να καταλαβω την λογικη πισω απο αυτη την κινηση.
Απο οτι εχω καταλαβει, μαλλον ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, απλα δεν ξερουμε τι ειχε γινει πιο πριν.
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Νοέμ 2014, 17:18

Δε νομίζω geodelik ότι αφορά κανέναν η παραβατική/εμπρηστική συμπεριφορά ενός χρήστη προς το site. Δεν είναι αντικείμενο debate. Απόφαση του site ήταν ότι αυτοί οι δύο λογαριασμοί να φάνε ban. Σαφώς και με 9ρια και 10ρια δημιουργούν εξίσου σημαντικό πρόβλημα κάποιοι και ελέγχουμε και τέτοιες καταστάσεις.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB