Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό jack124 » 26 Ιαν 2015, 23:58

Fiben έγραψε:Θα γεμισει το forum με σχολια οτι να ναι μαζι και τα δικα μου.
Αλλα δεν γινετε αλλιως για να ειμαστε στους 50.

Ψάξε για εξωγήινους!!!
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 27 Ιαν 2015, 02:13

Lorgrim έγραψε:Να κάνω κι εγώ μια πρόταση?
1) Οι εξωγήινοι αφήνονται να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
2) Οι πόντοι που μαζεύει κάθε αναγνώστης του enternity δε διαγράφονται στο τέλος του μήνα αλλά παραμένουν στο "πορτοφόλι" του.
3) Κάθε φορά που κάποιος θέλει να συμμετάσχει σε ένα διαγωνισμό χρησιμοποιεί πόντους από το πορτοφόλι του και οι υπόλοιποι πόντοι παραμένουν.
Έτσι, όταν φτάσει η ώρα του μεγάλου διαγωνισμού, από τη μια οι ενεργοί χρήστες έχουν ήδη κάποιους διαθέσιμους πόντους άρα δε χρειάζονται τόσο farming (σε άρθρα που έχουν ήδη διαβάσει) και από την άλλη δεν αποκλείεται και η συμμετοχή των νέων χρηστών που θα κάνουν το farming τους για να μαζέψουν τους απαραίτητους πόντους.

Σωστός φίλε! Δίκαιο το σύστημα σου
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσιευσεις : 66

Re: Διαγωνισμοί - Πόντοι

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 27 Ιαν 2015, 02:18

Καλή πρόταση
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 27 Ιαν 2015, 10:02

το Enternity δίνει το δικαίωμα και την ελπίδα σε όλους μας να κερδίσουμε κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουμε τις δύσκολες μέρες που ζούμε και το ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Το να εξαργυρώνει κάποιος τούς πόντους του έχει και ένα θέμα: εάν κάποιος έχει κοπιάσει πολύ για να μαζέψει π.χ 3000 πόντους για να μπει στην 50αδα και ξαφνικά εξαργυρώσουν κάποιοι τούς πόντους τελευταία μέρα θα είναι πολύ κρίμα γι αυτόν να δει το εαυτό του πολύ κάτω από τούς 50 με τόσο κόπο που έκανε. Εγώ είμαι με όλους το χρήστες είτε είναι πολύ ενεργοί είτε λίγο είτε καθόλου η καινούργιοι . Εγώ θα έλεγα κάτι που ίσως μπορεί να γίνει από του χρόνου . Εκτός από το bonus που δίνετε στους εξωγήινους ανάλογα από τον χρόνο εγγραφής στο site ίσως να μπορούσε να δοθεί ένα extra bonus π.χ 500,1000 πόντοι στους ενεργούς χρηστές που έχουν πάνω από κάποιο όριο πόντων μέσα στην χρονιά και το οποίο να μπορούν να το χρησιμοποιησουν σε μια από τις 4 εβδομάδες που συνήθως κρατάει ο επετειακός διαγωνισμός του Enternity . Και στο κάτω κάτω με τέτοια δώρα πιστεύω πως όλοι πρέπει να αγωνιστούν για να ελπίζουν σε κάποιο δώρο απλά έτσι κάποιοι λιγότερο κάποιοι περισσότερο . Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους και όλες .Να είστε όλοι καλά .
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 27 Ιαν 2015, 20:57

"Το να εξαργυρώνει κάποιος τούς πόντους του έχει και ένα θέμα: εάν κάποιος έχει κοπιάσει πολύ για να μαζέψει π.χ 3000 πόντους για να μπει στην 50αδα και ξαφνικά εξαργυρώσουν κάποιοι τούς πόντους τελευταία μέρα θα είναι πολύ κρίμα γι αυτόν να δει το εαυτό του πολύ κάτω από τούς 50 με τόσο κόπο που έκανε. "

Σωστή η παρατήρηση. Το θέμα μπορεί να διορθωθεί ως εξής - Όποιος θελήσει να εξαργυρώσει πόντους, θα έχει δικαίωμα να το κάνει ΜΟΝΟ την πρώτη ημέρα της εβδομάδας. Έτσι θα υπάρχει από την αρχή μια καθαρή εικόνα για όλους.
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 28 Ιαν 2015, 10:13

romanos.romaidis έγραψε:
Lorgrim έγραψε:Να κάνω κι εγώ μια πρόταση?
1) Οι εξωγήινοι αφήνονται να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
2) Οι πόντοι που μαζεύει κάθε αναγνώστης του enternity δε διαγράφονται στο τέλος του μήνα αλλά παραμένουν στο "πορτοφόλι" του.
3) Κάθε φορά που κάποιος θέλει να συμμετάσχει σε ένα διαγωνισμό χρησιμοποιεί πόντους από το πορτοφόλι του και οι υπόλοιποι πόντοι παραμένουν.
Έτσι, όταν φτάσει η ώρα του μεγάλου διαγωνισμού, από τη μια οι ενεργοί χρήστες έχουν ήδη κάποιους διαθέσιμους πόντους άρα δε χρειάζονται τόσο farming (σε άρθρα που έχουν ήδη διαβάσει) και από την άλλη δεν αποκλείεται και η συμμετοχή των νέων χρηστών που θα κάνουν το farming τους για να μαζέψουν τους απαραίτητους πόντους.

πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη προταση απο τον φιλο . μενει να δουμε και την αποψη των παιδιών που εχουν το site .
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 28 Ιαν 2015, 10:18

Καλη η προταση αλλα αδικη για τους ποιο νεεους χρηστες.εγω πιστευω οτι επρεπε να υπαρχει στανταρ αριθμος π.χ 1000 ποντοι και να παρουν μερος οσοι περ γινετε.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό asvestis » 29 Ιαν 2015, 11:22

ΠΡΟΣ ADMIN : Για την συμμετοχη στα εβδομαδιαια δωρα του επετειακου διαγωνισμου ειναι απαραιτητες οι ενεργειες στο facebook?η απλα με σχολιο στο αρθρο του διαγωνισμου ειμαστε καλυμεννοι?
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό malkataz » 29 Ιαν 2015, 11:56

asvestis έγραψε:ΠΡΟΣ ADMIN : Για την συμμετοχη στα εβδομαδιαια δωρα του επετειακου διαγωνισμου ειναι απαραιτητες οι ενεργειες στο facebook?η απλα με σχολιο στο αρθρο του διαγωνισμου ειμαστε καλυμεννοι?

Μπορεί να μην είμαι διαχειριστής αλλά επειδή κέρδισα πέρσυ μπορώ να σου απαντήσω. Πρόκειται για 2 διαφορετικούς τρόπους συμμετοχής. Με σχολιο στο αρθρο του διαγωνισμου λαμβάνεις μέρος μέσω του site. Δεν είναι απαραίτητο το facebook.
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό asvestis » 29 Ιαν 2015, 13:21

Ξερω περυσι ηταν ετσι,απλα δεν ειναι ξεκαθαρο μεσα στους ορους του διαγωνισμου
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης