Κοκορομαχίες

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό zenev » 04 Απρ 2015, 00:38

kakashi_hatake έγραψε:@zenev δεν ήταν έτσι όμως παλιότερα. Και άποψή μου είναι ότι οι συντάκτες admins φέρουν κάποια ευθύνη. Όχι με τον τρόπο που το είπε ο Raysod, και καλά γιατί δεν πήραν το μέρος κάποιου, αλλά βλέπεις να γίνεται χαμός ρε παιδί μου και να μην μπορείς να πεις εξαρχής "ban εσύ και εσύ, ηρεμήστε μια εβδομάδα και ελάτε πάλι". Από τη μια το βλέπω πως ο Παύλος δε θέλει να φανεί αυστηρός, γιατί λογικό να τρομοκρατηθεί και ο υπόλοιπος κόσμος αλλά όταν κάθε είδηση και review γίνεται πεδίο μάχης και πάμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και μηνύσεις, το έχουμε χάσει το θέμα με τη κοινότητα. Μετά αφού δεν έγινε τίποτα σε αυτή τη περίπτωση θα σκεφτεί ο άλλος, είναι χύμα εδώ μέσα, ας χωθώ και εγώ.

Ξέρεις το ban μου θυμίζει την τιμωρία που βάζουν οι μαμάδες στα μικρά παιδάκια που δεν έχουν μάθει ακόμα πως να συμπεριφέρονται. Μικρά παιδάκια ειναι εδώ μέσα ή ενήλικοι ; Αφου η πλειοψηφία απαρτίζεται από ενηλίκους, θα έπρεπε λοιπόν οι περισσότεροι να ξέρουν πως να συμμορφωσουν τον εαυτό τους και όχι να τους ρίξουν ban για να το καταλάβουν.

@commenter
Προφανώς και σε ξένα φόρουμ υπάρχουν διαπληκτισμοί, αλλα εγώ προσωπικά δεν έχω δει μέχρι στιγμής (δεν ασχολούμαι όμως και πολυ με ξενα φόρουμ). Πάντως σε ελληνικό φόρουμ για κατοικίδια τσακωνοντουσαν για ποιους ειναι ο σούπερ γουαου σκύλους, για τους στημένους κριτές στις εκθέσεις, για τις κλίκες που δεν αφήνουν τον σκύλο τους να πάρει cac/cacib κτλ, σε αντίστοιχο αμερικανικό που ήμουν μέλος δεν υπήρξε ουρές ένας τσακωμός. Βέβαια αυτά ειναι απο τη δικιά μου (μικρή) εμπειρία και γι αυτο δεν μπορώ να μιλήσω στο τι συμβαίνει στη πλειοψηφία των ξένων :)
Άβαταρ μέλους
zenev

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Απρ 2015, 01:29

Ασχολούμαι με ελληνικά gaming sites από το 2009 και έχω δει συντάκτες να φτιάχνουν δεύτερo troll-account μόνο και μόνο για να την τσιγκλάνε συγκεκριμένους χρήστες.
Χρήστες οι οποίοι είναι κολλημένοι με την ίδια εταιρεία, με την οποία είναι και συντάκτες οπότε αν έρθεις σε αντιπαράθεση με τους πρώτους έχεις φάει ban.
Συντάκτες οι οποίοι ενώ θα έπρεπε να είναι κύριοι σε σχέση με τους χρήστες, πετάνε επίθετα και πολλά ακόμα υβριστικά προς τους χρήστες. Το είχα γράψει και τις προάλλες. Πραγματικά αναρωτιέμαι που σκ@τά πάει το gaming journalism στην Ελλάδα. Αναρωτιέμαι πόσά καθυστερημένα άτομα είτε άνδρες είναι είτε γυναίκες, πάνε και γράφουν άρθρα και τα ελληνόπουλα τους θεοποιούν και τους κάνουν celebrities και σωτήρες.

Αnyway, θέλω πάρα πολύ να μάθω ποια είναι τα άτομα της SDF. Και μάλιστα να τους ονομάσουν δημόσια αυτοί που τους αναφέρουν κάθε φορά, είτε oι τελευταίοι είναι χρήστες είτε ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ.

Τσακωμούς με οπαδούς της Ninty στο site αλλά και γενικότερα σε νέα της Ninty είχαμε παλιότερα με 2-3 άτομα αλλά αυτοί ή έχουν φύγει ή απλά ηρέμησαν σε μεγάλο βαθμό.

Δεν θυμάμαι να έχει πέσει ξανά μήνυση σε χρήστη τόσο καιρό που βρίσκομαι στο site. Θεωρώ την μήνυση πολύ τραγική λύση επειδή απλά και μόνο κάποιος θεωρεί λάθος αυτά που λες. Επίσης με αυτό το τρόπο δείχνεις στον άλλο ότι έχεις εσύ το άδικο και αναγκαστικά καταλήγεις σε τέτοιες λύσεις.
Γενικά παιδιά δεν χρειάζεται να τσακώνεστε για το Bloodborne ή για οποιοδήποτε τίτλο και δεν χρειάζεται ο Raysod να κάνει τόσο σαματά από τη στιγμή που έτυχε στον Κωσταντίνο και όχι τον ίδιο. Δεν έχω βρει κάτι παρόμοιο στο internet είναι η αλήθεια και ούτε εδώ που έχω φτάσει είδα κάτι. Αν το δει και ο ίδιος και όντως είναι γενικό το πρόβλημα τότε ναι δεν θα διαφωνήσει κανείς.

Εν τέλη, δεν χρειάζεται να καταλήγουμε έτσι:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 04 Απρ 2015, 02:15

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι δυστυχώς το "ποιος την έχει πιο μεγάλη" θέμα συνεχίζει και θα συνεχίζει- να υφίσταται στο ελληνικό community.

Προχωράω στο παρασύνθημα λοιπόν.

Όσο καιρό τυγχάνει να είμαι συντάκτης του Enternity έχω ακούσει/διαβάσει πολλούς αφορισμούς που η αλήθεια είναι ότι με έχουν στεναχωρήσει. Βλέπω ότι κάποιοι δε σέβονται τον τύπο που κάθεται πίσω από μια οθόνη υπολογιστή για ώρες προσπαθώντας να βγάλει μια ύλη και προσπαθεί μάλιστα να κάνει μια δουλειά που του έχει ανατεθεί όσο γίνεται πιο σωστά.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά στερεότυπα και στον ειδικό Τύπο. Φίλε raysod θα σου πω ότι μπορεί να γνωρίζεις περισσότερα από εμένα, είτε σε επίπεδο gaming είτε σε επίπεδο hardware κτλ κτλ.... Το να ευλογάς τα γένια σου καλά κάνεις και τα ευλογάς φίλε μου. Μη το κάνεις όμως εις βάρος των άλλων και στη προκειμένη περίπτωση εις βάρος των συντακτών. Παρουσιάζεις τον εαυτό σου ως τον μεσσία, ενώ παράλληλα κάνεις λόγο για copy paste κτλ κτλ.... ε λοιπόν να σου πω ότι αυτό που αποκαλείς εσύ copy paste θέλει πολύ κόπο για να γίνει....

Δεν αναφέρεις όμως ότι μεταξύ copy paste και.... copy paste... στο site υπάρχουν Καλκάνης, Πέππας, Βέζος, καρέτσος (Παπαπαύλου δεν σε αναφέρω σε μισώ:P) και άλλοι πολλοί που και γνώσεις έχουν και μεράκι έχουν και από όλα έχουν. Σαφώς και το ελληνικό community έχει ανάγκη από ψαγμένους χρήστες. Αλλά, αν είναι επειδή είναι ψαγμένοι, να μειώνουν -έμμεσα ή άμεσα- τους υπόλοιπους χρήστες/συντάκτες, εγώ προσωπικά δεν τους θέλω. Η μαγκιά είναι να προσφέρεις σε ένα community και γενικά να προσφέρεις... χωρίς να το κοπανάς συνέχεια. Αυτό με λυπεί. Γιατί με αυτό τον τρόπο -θελημένα ή άθελα σου δεν ξέρω- αδειάζεις ΌΛΗ τη συντακτική ομάδα του site. Ναι, ακόμα και τον Κωνσταντίνο που υποστήριξες.

Και κάτι άλλο, επιμένεις και λες για το Robotech. Να σου πω ότι το συγκεκριμένο νέο είχε σκάσει 24ωρα (από τις 25 Μαρτίου συγκεκριμένα) πριν την αναφέρεις ως "αποκλειστική είδηση" στον αέρα του webcast... Το δικό μας λάθος σαν ομάδα ήταν ότι δεν την αντιληφθήκαμε γρήγορα. Παρόλα αυτά όμως, δεν σε έκραξε κανείς. Αντιθέτως την επόμενη αναφέρθηκε και σε σχετικό νέο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους αναγνώστες, ότι δεν την έχω δει κανένας επαγγελματίας του χώρου. Δέχομαι τις παρατηρήσεις των αναγνωστών (αρκεί να μη προσβάλουν) και έχω ζητήσει και συγγνώμη πολλές φορές για λάθη μου. Δεν είμαι γκουρού, δεν είμαι master. Πτυχίο μηχανοτεχνίτη εφαρμοστή έχω και απλά έχω πάθος με το gaming με την τεχνολογία και με την ΑΕΚΑΡΑ μου (άσχετο :P). Προσπαθώ να κρατάω χαμηλό προφίλ, να μην προκαλώ και να είμαι όσο "επαγγελματίας" γίνεται. Γιατί σέβομαι τους αναγνώστες και τους συνεργάτες μου. Έχω μάθει να σέβομαι και να ακούω/διαβάζω τη γνώμη ακόμα και εκείνων μου με θεωρούν απλά ένα λακαμά χομπίστα που απλά κάνει copy paste. Δεν δέχομαι όμως να υποβαθμίζουν την προσπάθεια μου. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό που λέω... Αυτά, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους!
Τελευταία επεξεργασία από V.for.Veteran και 04 Απρ 2015, 02:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Απρ 2015, 02:24

V.for.Veteran έγραψε:Κλείνοντας, θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους αναγνώστες, ότι δεν την έχω δει κανένας επαγγελματίας του χώρου. Δέχομαι τις παρατηρήσεις των αναγνωστών (αρκεί να μη προσβάλουν) και έχω ζητήσει και συγγνώμη πολλές φορές για λάθη μου. Δεν είμαι γκουρού, δεν είμαι master. Πτυχίο μηχανοτεχνίτη εφαρμοστή έχω και απλά έχω πάθος με το gaming με την τεχνολογία και με την ΑΕΚΑΡΑ μου (άσχετο :P). Προσπαθώ να κρατάω χαμηλό προφίλ, να μην προκαλώ και να είμαι όσο "επαγγελματίας" γίνεται. Γιατί σέβομαι τους αναγνώστες και τους συνεργάτες μου. Έχω μάθει να σέβομαι και να ακούψ/διαβάζω τη γνώμη ακόμα και εκείνων μου με θεωρούν απλά ένα λακαμά χομπίστα που απλά κάνει copy paste. Δεν δέχομαι όμως να υποβαθμίζουν την προσπάθεια μου. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό που λέω... Αυτά δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους!

Chill αγορίνα. Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε την δουλειά που κάνεις καθημερινά στo site αλλά και την συμπεριφορά σου προς τους χρήστες. Δεν το λέω για να καλοπιάσω αλλά επειδή είπα κάποια πράγματα περί Ελλήνων συντακτών και γενικά gaming journalism στο πρώτο μου σχόλιο του thread αυτού, είσαι από τα άτομα που σέβομαι πολύ για την δουλειά που κάνεις. Και μόνο ΑΕΚΑΡΑ!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Alucard » 04 Απρ 2015, 02:48

Διέγραψα το pm και το post από άλλο forum, για ευνόητους λόγους. Συνεχίζω με αυτά που έγραφα πριν.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να έχουν την τελευταία λέξη. Αυτό ήταν που οδήγησε στα 200 σχόλια του Bloodborne που ήταν στην πλειοψηφία τους παραλλαγές δύο ή τριών. Ακόμα κι αν βγάλουμε απ'έξω τις προσβολές, μιλάμε για μία κουραστική κατάσταση για κάθε αναγνώστη πέραν των εμπλεκομένων.

Υπάρχει η εύκολη, αλλά όχι επιθυμητή λύση της σκούπας, αλλά σκοπός είναι να μπορεί να γίνει μια κουβέντα με ομαλή ροή και χρήσιμα συμπεράσματα και όχι να γίνεται "σωστή αστυνόμευση". Οι χρήστες που ενεπλάκησαν στις πρόσφατες διαμάχες είναι δεδομένο ότι μπορούν να το πετύχουν αυτό και πολύ περισσότερα. Για παράδειγμα, είναι πολλές φορές που έχω διαβάσει από τον commenter και τον raysod πράγματα που δεν ξέρω. Μιλάμε για ανθρώπους με γνώσεις και άποψη, που μπορούν να κάνουν κάθε συζήτηση εξαιρετικά χρήσιμη και εποικοδομητική. Αντ' αυτού έχουμε... κοκορομαχίες.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που να μπορεί να ειπωθεί και να σταματήσει ξαφνικά τις διαμάχες, σε φάση "Ωχ, δεν το είχαμε σκεφτεί αυτό που λέει ο Πέππας, από δω και πέρα κάθε διάλογος θα είναι εποικοδομητικός χωρίς παρεξηγήσεις!". Ξέρετε όλοι πολύ καλά τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε για να φτιάξει η κατάσταση. Φαντάζομαι δεν θέλετε να το κάνετε γιατί " η άλλη πλευρά συνεχίζει να με προσβάλει!" χωρίς να αμφισβητώ ότι μπορεί να έχετε και δίκιο.

Το ερώτημά μου λοιπόν είναι: Μπορείτε να γράφετε τις απόψεις σας χωρίς να τις διανθίζετε με (δικαιολογημένα ή μη) σχόλια προς άλλους χρήστες, ακόμη κι αν έχετε δεχθεί πρόκληση; Μία τεκμηριωμένη άποψη είναι πιο αποστομωτική από οτιδήποτε άλλο και δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από χαρακτηρισμούς ή σχόλια αντίδρασης, όσο δικαιολογημένα κι αν θεωρείτε ότι είναι.

Αν τυχόν η μία πλευρά συνεχίσει να εκφράζεται υποτιμητικά για την άλλη και η άλλη απαντά πλέον πάντα ψύχραιμα, on-topic και τεκμηριωμένα, πιστέψτε με, θα φανεί. Και ακόμη κι αν εμείς από τη μεριά μας σαν mods δεν το δούμε, τη διαφορά θα τη δει η κοινότητα.
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Silverblade » 04 Απρ 2015, 03:10

Όντας πολλά χρόνια (on-off) στο χώρο, εντός και εκτός κοινότητας, ως απλός αναγνώστης, ως συντάκτης και κάποτε και ως moderator, αυτό που έχω να σας πω είναι τα εξής δύο:

1. Είμαστε όλοι gamers και ο σκοπός των games είναι να διασκεδάζουν και να ψυχαγωγούν. Δεν έχουμε εξέδρες, ούτε κρατάμε σκορ μεταξύ μας. Όταν δημιουργείτε κόντρες, ίντριγκες και έχθρες με άλλους gamers μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετικά γούστα με τα δικά σας δίνετε τροφή και δίκιο σε όσους χαρακτηρίζουν όλους μας ανώριμους και αντικοινωνικούς.
2. Υποτίθεται ότι παρακολουθείτε ένα site που κάνει κριτική και προσφέρει απόψεις επειδή σέβεστε το ίδιο το site. Και επειδή ένα site ή έντυπο αποτελείται από τους ανθρώπους που το στελεχώνουν και γράφουν για αυτό, κατά προέκταση σέβεστε, θεωρητικά, αυτούς και τις απόψεις τους. Ασφαλώς και πρέπει να διαφωνείτε, γιατί αποκλείεται να συμφωνούν όλοι με όλους για τα πάντα. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τις διαφωνίες σας λέει τα πάντα για εσάς. Το αν έχετε δίκιο ή όχι, εκτός από ότι είναι αδύνατον να κριθεί αντικειμενικά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και εντελώς άσχετο με τον τρόπο που επιλέγετε να εκφράζετε την άποψή σας.

Με λίγα λόγια αν θεωρείτε πως ό,τι διαβάζετε σε ένα site είναι "πουλημένο", τότε προφανώς πρέπει να αλλάξετε site. Αν πάλι θεωρείτε ότι οι απόψεις που εκφράζονται προέρχονται από αστοιχείωτα άτομα μπορείτε να φτιάξετε ένα πολύ ωραίο blog και να κάνετε οι ίδιοι κριτική. Διαφορετικά, αν πραγματικά σέβεστε τους ανθρώπους που διαβάζετε, μπορείτε να το συζητάτε πολιτισμένα μαζί τους, καθώς και με τους άλλους χρήστες και να κάνετε διάλογο. Και ο διάλογος προφανώς δεν μπορεί να ακολουθεί τη λογική του "εγώ έχω δίκιο και συ είσαι βλάκας αν διαφωνείς", γιατί νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουν ολοκληρώσει προ πολλού τη φοίτηση στο Δημοτικό.
Άβαταρ μέλους
Silverblade

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 03:18

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί για το οτιδήποτε συμβαίνει στο site φταίει πάντα η SDF. Θα μου πεις δεν μπορείς επειδή ανήκεις σε αυτούς. Επειδή απλά δε με βάζω σε αυτή την ομάδα αλλά και σε καμία ομάδα, μπορεί κάποιος να μου πει ποια άτομα είναι τελικά σε αυτή; Γιατί από όσα έχω καταλάβει έχουν προστεθεί σε αυτή άτομα που δε χωνεύουν συγκεκριμένο συντάκτη, άτομα που συνηθίζουν να τσακώνονται με συγκεκριμένα μέλη, άτομα που έχουν φάει ban για τους χ,ψ λόγους. Σιγουράκια έχω πάντως ότι τώρα εννοείτε commenter, TomTom, scott και εμένα λογικά γιατί μερικές φορές συμφωνώ με τα λεγόμενά τους. Η απορία μου είναι, γιατί πάντα να φταίνε αυτοί, όταν απέναντί τους θα έχουν κάποιον που θα προκαλέσει με τα σχόλια του και θα επιμείνει προσπαθώντας να περάσει τις απόψεις του. Μπορεί να μου φαίνεται και έτσι, γιατί σαν κάτοχος PS4 κοιτάω ως επί το πλείστον ειδήσεις που αφορούν την κονσόλα μου, στις οποίες βλέπω να γίνεται ο κακός χαμός, αλλά μερικές φορές που κάθομαι και διαβάζω επίτηδες και ειδήσεις άλλων εταιρειών δε βλέπω να γίνεται μακελειό ή αν θα γίνει θα είναι μικρότερης έκτασης με ένα δυο σχόλια το πολύ αρνητικά. Αντιθέτως στα θέματα της Sony άτομα παίρνουν καρέκλες σκηνοθέτη, ετοιμάζουν ποπ κορν, υπάρχουν άτομα με σχόλια για έναρξη μάχης, και διάφορα άλλα τέτοια. Υπάρχει η πρόκληση, υπάρχει και ο Raysod να λέει συνέχεια τα αρνητικά και ότι τα βάζει με τις εταιρείες και ότι δε θα πάει μπροστά το gaming αν δεν αντιδράσουμε, λογικό να ξεσηκωθούν και οι άλλοι και να γίνει χαμός. Και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, φυσικά φταίει μόνο η συγκεκριμένη ομάδα. Κανείς άλλος. Και είστε σίγουροι ότι αυτό δε σας κάνει μια πλειοψηφική ομάδα, κατά πολύ μεγαλύτερης της μειοψηφικής που είναι ταγμένη στη Sony; Και ότι 3-4 άτομα σας βγάζουν τον αδόξαστο και προκαλούν τα πάνδεινα στο site, οπότε καλό είναι να φεύγουν και αυτοί σιγά σιγά, όπως έφυγαν και άλλα δυο άτομα που επίσης φαντάζομαι ότι ήταν στη συγκεκριμένη ομάδα (Amiga και BigDaddy) για τους ίδιους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Εμένα πάντως αυτό μου δίνετε σαν εντύπωση.

Και στο όλο θέμα του ότι μερικές φορές Raysod προκαλείς, πάρε παράδειγμα το Bloodborne. Loading times. Εσύ έλεγες για 1,5 λεπτό επειδή το είπε ο Καλκάνης, τα παιδιά σου έλεγαν ότι δεν έχουν δει τέτοια loading times, τους έλεγες έρχονται και αυτά και ξεκίνησε μια διαμάχη για τα loading times που στη τελική όπως είπαν και άλλα μέλη και θα διορθωθούν και που ο Κώστας συνάντησε όπως ανέφερε κατά προσέγγιση. Το ότι φτάσαμε όμως εκεί που φτάσαμε θυμάσαι τι το πυροδότησε; Το σχόλιο σου σε εμένα ότι ψεύδομαι για το progress μου στο παιχνίδι (ελλείψει τροπαίων) που το ακολουθούσε το υστερόγραφο "που κρύβω τον commenter" αφήνοντας να εννοηθεί πως είμαστε το ίδιο άτομο. Εκεί σου μίλησε και ο commenter άσχημα και έγινε ότι έγινε. Αν το δεις σαν τρίτο άτομο ποιος από τους δυο έχει ευθύνη για το ότι έγινε; Σίγουρα πάντως δε φταίνε μόνο όσοι κοιτάνε πάντα να σου πάνε κόντρα. Και καλό είναι τα pm του commenter να μην τα δείχνεις δημόσια. Είναι μεταξύ σας το θέμα και δε λέει στη τελική να βγαίνουμε όλοι και να δείχνουμε οτιδήποτε μας έχει γράψει κάποιος στο pm.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Απρ 2015, 03:26

Δημιουργώ μόνιμο μπάχαλο στο Enternity; Όντως; Αχ, τι καλόπαιδο που είμαι! Ας με κρίνουν τότε οι συντάκτες και οι χρήστες όπως λες. ;)

Ναι, τα ανέφερα όλα αυτά. Το ότι εμένα όμως δεν μου συνέβησαν δεν πάει να πει πως δεν συνέβησαν στον υπόλοιπο κόσμο. Ναι έχει μεγαλούτσικα loading times αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ενοχληθεί. Ναι έχει πτώσεις στα fps αλλά ούτε αυτό με ενοχλεί πολύ. Πάγωμα μια φορά έπαθα και δεν μου κόστισε κάτι. Με το multi το έχω πει ότι προσωπικά δεν συνάντησα εγώ πρόβλημα. Παρόλα αυτά για τον υπόλοιπο κόσμο είναι προβλήματα. Τα οποία έχουν συμβεί και σε εμένα σε κάποιο βαθμό οπότε κι τα ανέφερα. Και πάλι αφαιρούν από την συνολική εμπειρία. Συνεχίζω να μην βρίσκω το point σου. Αν είναι να μην απαντήσεις εδώ στείλε σε εμένα pm να τα πούμε από εκεί για όποιο άλλο πρόβλημα έχεις.

Υ.Γ Όσον αφορά το username ο καθένας βάζει ότι γουστάρει. Εξάλλου και εσύ αλλά και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να βρει ποιος είμαι είτε σε άλλα gaming sites είτε στο facebook. Δεν έχω κρύψει ποτέ το ποιος είμαι. Αλλιώς δεν θα έβαζα και την PSN card μου και θα το έπαιζα Κινέζος. ;)

kakashi_hatake έγραψε:Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί για το οτιδήποτε συμβαίνει στο site φταίει πάντα η SDF. Θα μου πεις δεν μπορείς επειδή ανήκεις σε αυτούς. Επειδή απλά δε με βάζω σε αυτή την ομάδα αλλά και σε καμία ομάδα, μπορεί κάποιος να μου πει ποια άτομα είναι τελικά σε αυτή; Γιατί από όσα έχω καταλάβει έχουν προστεθεί σε αυτή άτομα που δε χωνεύουν συγκεκριμένο συντάκτη, άτομα που συνηθίζουν να τσακώνονται με συγκεκριμένα μέλη, άτομα που έχουν φάει ban για τους χ,ψ λόγους. Σιγουράκια έχω πάντως ότι τώρα εννοείτε commenter, TomTom, scott και εμένα λογικά γιατί μερικές φορές συμφωνώ με τα λεγόμενά τους. Η απορία μου είναι, γιατί πάντα να φταίνε αυτοί, όταν απέναντί τους θα έχουν κάποιον που θα προκαλέσει με τα σχόλια του και θα επιμείνει προσπαθώντας να περάσει τις απόψεις του. Μπορεί να μου φαίνεται και έτσι, γιατί σαν κάτοχος PS4 κοιτάω ως επί το πλείστον ειδήσεις που αφορούν την κονσόλα μου, στις οποίες βλέπω να γίνεται ο κακός χαμός, αλλά μερικές φορές που κάθομαι και διαβάζω επίτηδες και ειδήσεις άλλων εταιρειών δε βλέπω να γίνεται μακελειό ή αν θα γίνει θα είναι μικρότερης έκτασης με ένα δυο σχόλια το πολύ αρνητικά. Αντιθέτως στα θέματα της Sony άτομα παίρνουν καρέκλες σκηνοθέτη, ετοιμάζουν ποπ κορν, υπάρχουν άτομα με σχόλια για έναρξη μάχης, και διάφορα άλλα τέτοια. Υπάρχει η πρόκληση, υπάρχει και ο Raysod να λέει συνέχεια τα αρνητικά και ότι τα βάζει με τις εταιρείες και ότι δε θα πάει μπροστά το gaming αν δεν αντιδράσουμε, λογικό να ξεσηκωθούν και οι άλλοι και να γίνει χαμός. Και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, φυσικά φταίει μόνο η συγκεκριμένη ομάδα. Κανείς άλλος. Και είστε σίγουροι ότι αυτό δε σας κάνει μια πλειοψηφική ομάδα, κατά πολύ μεγαλύτερης της μειοψηφικής που είναι ταγμένη στη Sony; Και ότι 3-4 άτομα σας βγάζουν τον αδόξαστο και προκαλούν τα πάνδεινα στο site, οπότε καλό είναι να φεύγουν και αυτοί σιγά σιγά, όπως έφυγαν και άλλα δυο άτομα που επίσης φαντάζομαι ότι ήταν στη συγκεκριμένη ομάδα (Amiga και BigDaddy) για τους ίδιους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Εμένα πάντως αυτό μου δίνετε σαν εντύπωση.

Eπειδή μερικοί περνιούνται για σοβαροί συντάκτες/χρήστες και επειδή βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Και εκτός αυτού πρέπει κάποιος να πάρει την ευθύνη. Κάποιος που δεν έχει τις άκρες αυτών. :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από Scott_Pilgrim και 04 Απρ 2015, 03:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Alucard » 04 Απρ 2015, 03:27

raysod έγραψε:Ηλία κακός διέγραψες το pm του commenter, γιατί θέλω να δείξω στην κοινότητα και σε εσάς τους ίδιους το cyberbullying που τραβάω απο το συγκεκριμένο άτομο, που ίσως να το κάνει και με άλλους χρήστες σας...

Το τράβηξα screenshot για να το πουλάω σαν DLC :P
Με το νέο season pass του enternity θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα σβησμένα post :P
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Altair » 04 Απρ 2015, 06:41

Λοιπόν,επειδή είστε όλοι off topic θα πω το εξής.Παπαπαύλου τρελέ,κανόνισε,θα μάθω που μένεις κι ΕΡΧΟΜΑΙ.Ακούς εκεί 9 στο Uncharted 3. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB