kakashi_hatake έγραψε:@zenev δεν ήταν έτσι όμως παλιότερα. Και άποψή μου είναι ότι οι συντάκτες admins φέρουν κάποια ευθύνη. Όχι με τον τρόπο που το είπε ο Raysod, και καλά γιατί δεν πήραν το μέρος κάποιου, αλλά βλέπεις να γίνεται χαμός ρε παιδί μου και να μην μπορείς να πεις εξαρχής "ban εσύ και εσύ, ηρεμήστε μια εβδομάδα και ελάτε πάλι". Από τη μια το βλέπω πως ο Παύλος δε θέλει να φανεί αυστηρός, γιατί λογικό να τρομοκρατηθεί και ο υπόλοιπος κόσμος αλλά όταν κάθε είδηση και review γίνεται πεδίο μάχης και πάμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και μηνύσεις, το έχουμε χάσει το θέμα με τη κοινότητα. Μετά αφού δεν έγινε τίποτα σε αυτή τη περίπτωση θα σκεφτεί ο άλλος, είναι χύμα εδώ μέσα, ας χωθώ και εγώ.
Ξέρεις το ban μου θυμίζει την τιμωρία που βάζουν οι μαμάδες στα μικρά παιδάκια που δεν έχουν μάθει ακόμα πως να συμπεριφέρονται. Μικρά παιδάκια ειναι εδώ μέσα ή ενήλικοι ; Αφου η πλειοψηφία απαρτίζεται από ενηλίκους, θα έπρεπε λοιπόν οι περισσότεροι να ξέρουν πως να συμμορφωσουν τον εαυτό τους και όχι να τους ρίξουν ban για να το καταλάβουν.
@commenter
Προφανώς και σε ξένα φόρουμ υπάρχουν διαπληκτισμοί, αλλα εγώ προσωπικά δεν έχω δει μέχρι στιγμής (δεν ασχολούμαι όμως και πολυ με ξενα φόρουμ). Πάντως σε ελληνικό φόρουμ για κατοικίδια τσακωνοντουσαν για ποιους ειναι ο σούπερ γουαου σκύλους, για τους στημένους κριτές στις εκθέσεις, για τις κλίκες που δεν αφήνουν τον σκύλο τους να πάρει cac/cacib κτλ, σε αντίστοιχο αμερικανικό που ήμουν μέλος δεν υπήρξε ουρές ένας τσακωμός. Βέβαια αυτά ειναι απο τη δικιά μου (μικρή) εμπειρία και γι αυτο δεν μπορώ να μιλήσω στο τι συμβαίνει στη πλειοψηφία των ξένων