- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 00:09 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προτάσεις για βελτίωση του forum
nfs_maniac έγραψε:Κάτω απο τις αγγελίες
Οκ! Αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει και στο "Προβολή μη αναγνωσμένων δημοσιεύσεων" πάνω δεξιά!
Γενικώς, πρέπει όλα αυτά να είναι με την μορφή κουμπιού και σε άλλο χρώμα (πράσινο? πορτοκαλί?) ώστε να βλέπουμε απευθείας τις επιλογές!
Μπορεί κάλλιστα να είναι και σε λίστα!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Καθαρά για λόγους αισθητικής προτείνω αντί για φίλος/εχθρός να το μετατρέψουμε σε friend/rival, είναι πιο ελκυστικό πιστεύω! 

-
The White Prince - Δημοσιευσεις : 161
Παίδες δεν ξέρω αν το αντιμετωπίζει και άλλο παιδί, αλλά υπάρχει θέμα με τον κώδικα των trophy card.. Εμφανίζετι στην υπογραφή σαν "Εικόνα" . Έχει γίνει κάτι ή φταίει το trophycards?

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Εγω θελω να προτινω καθε φορα που κανετε review ενα παιχνιδι να ανοιγει και το αντιστοιχο θεμα στο forum και να κανουμε εκει τα σχολια μας, τις παρατηρησεις μας και σιγα σιγα οταν πολλοι θα εχουν το παιχνιδι να ανταλλασουν γνωμες και τα συναφη.
Γιατι καλως ή κακως τα σχολια στα review ξεχνιουντε μαζι με τα review ενω ενα θεμα στο forum εχει πιο πολυ ζωη.
Ετσι κατω απο καθε review να λεει : προσθηκη σχολιου , και να σε πεταει στο forum στο αντιστοιχο θεμα.
Τελος μπορει το ιδιο να γινει και στα preview και στον τιτλο να γραφει [Προς Κυκλοφορια] και μετα να αλλαζει σε κανονικο τιτλο.
Παραδειγμα [Προς Κυκλοφορια]Resident Evil 6 :Η Capcom το Εχεσε (τιτλος για το preview) και μετα να μεινει σκετος τιτλος.
Πιστευω θα δωσει πολυ ζωη στο φορουμ.
Γιατι καλως ή κακως τα σχολια στα review ξεχνιουντε μαζι με τα review ενω ενα θεμα στο forum εχει πιο πολυ ζωη.
Ετσι κατω απο καθε review να λεει : προσθηκη σχολιου , και να σε πεταει στο forum στο αντιστοιχο θεμα.
Τελος μπορει το ιδιο να γινει και στα preview και στον τιτλο να γραφει [Προς Κυκλοφορια] και μετα να αλλαζει σε κανονικο τιτλο.
Παραδειγμα [Προς Κυκλοφορια]Resident Evil 6 :Η Capcom το Εχεσε (τιτλος για το preview) και μετα να μεινει σκετος τιτλος.
Πιστευω θα δωσει πολυ ζωη στο φορουμ.
-
MBisonGR - Δημοσιευσεις : 50
Το να υπάρχει θέμα για κάθε review που γράφουμε είναι καλή σκέψη και την έχω κι εγώ. Για το να καταργηθούν ουσιαστικά τα σχόλια στα reviews είμαι λίγο επιφυλακτικός, γιατί οι μη τακτικοί χρήστες μπορεί να βαρεθούν - αποθαρρυνθούν. Το ίντερνετ είναι το βασίλειο του τεμπελάκου, και με το που δει κάποιος τον post editor μπορεί να πει "δε βαριέσαι, εγώ δυο σειρές ήθελα να γράψω στο εύκολο, τι είναι αυτό?".
Για τη δεύτερή σου ιδέα δε συμφωνώ με την αλλαγή τίτλου, αλλά θα μπορούσαμε να ανοίγουμε αντίστοιχο θέμα (αν δεν υπάρχει ήδη) με το πρώτο preview αντί το review και η κουβέντα να συνεχίζεται εκεί.
Για τη δεύτερή σου ιδέα δε συμφωνώ με την αλλαγή τίτλου, αλλά θα μπορούσαμε να ανοίγουμε αντίστοιχο θέμα (αν δεν υπάρχει ήδη) με το πρώτο preview αντί το review και η κουβέντα να συνεχίζεται εκεί.
Εveryone's a critic
-
Tobajaras - Δημοσιευσεις : 259
Καλησπέρα παιδιά,δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά οι υπογραφές που δεν είναι σε ίδια διάσταση όπως και τα avatar χτυπάνε άσχημα στο διάβασμα του forum.Μπορεί να ήταν και πιο εύκολο στην ανάγνωση και χωρίς υπογραφές. 

-
GiannisRethymno - Δημοσιευσεις : 207
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης