- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Παιδιά δεν νομίζω να φτιάξουν εφαρμογή για τα κινητά τα παιδιά,καθώς η εφαρμογή κοστίζει εκτός και αν θέλει ο Μανώλης να παιδευτεί...

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017

-
alexis13 - Δημοσιευσεις : 167
Μα και πάλι ανοίγοντας τον browser του κινητού σου μπορείς να έχεις το enternity και μακρυά από το pc σου
Σίγουρα θα ήταν ωραία μια εφαρμογή αλλά είναι θέμα στο οποίο δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις αν θέλουν το κάνουν αν όχι δεν το κάνουν.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Συμφωνώ αλλά ο browser πολλές φορές(επειδή το έχω δοκιμάσει) δε βολεύει..κουράζει αρκετά. Ναι εννοείται πως δεν έχω καμία απολύτως απαίτηση να φτιάξουν εφαρμογή για τα κινητά. Μια πρόταση έκανα που ενδεχομένως αν δεν μπορεί να υλοποιηθεί την παρούσα χρονική στιγμή μπορούν να ασχοληθούν στο μέλλον 

-
vonzuchter έγραψε:αλεξη αυτο το εχω ζητησει και εγω καιρο τωρα. ειναι πολυ κουραστικο να θυμασαι που σχολιασες και να μπαινεις σε ενα ενα αρθρο να δεις αν σχολιασε καποιος αν απαντησε καποιος στο σχολιο σου κτλπ. το εχω ξαναπει στο παρελθον αλλα ακομα περιμενουμε
μια μικρη βοηθεια πανω σε αυτο,το οποια και γω τωρα το παρατηρησα,οταν εισαι στην αρχικη σελιδα και μονο!! του site υπαρχει δεξια περιπου στη μεση καρτελα που γραφει τελευταια σχολια,τυπου forum, και εχει ποιος απαντησε,πριν ποση ωρα και σε ποιο αρθρο.... οπως καρτελα δημοφιλεστερα και forum..αυτο ισως εξυπηετησει λιγο....τουλαχιστον μεχρι να δημιουργηθουν οι ειδοποιησεις....!

-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
gamelover έγραψε:vonzuchter έγραψε:αλεξη αυτο το εχω ζητησει και εγω καιρο τωρα. ειναι πολυ κουραστικο να θυμασαι που σχολιασες και να μπαινεις σε ενα ενα αρθρο να δεις αν σχολιασε καποιος αν απαντησε καποιος στο σχολιο σου κτλπ. το εχω ξαναπει στο παρελθον αλλα ακομα περιμενουμε
μια μικρη βοηθεια πανω σε αυτο,το οποια και γω τωρα το παρατηρησα,οταν εισαι στην αρχικη σελιδα και μονο!! του site υπαρχει δεξια περιπου στη μεση καρτελα που γραφει τελευταια σχολια,τυπου forum, και εχει ποιος απαντησε,πριν ποση ωρα και σε ποιο αρθρο.... οπως καρτελα δημοφιλεστερα και forum..αυτο ισως εξυπηετησει λιγο....τουλαχιστον μεχρι να δημιουργηθουν οι ειδοποιησεις....!
Ναι αλλά και πάλι εμφανίζονται τα τελευταία σχόλια και αν π.χ μπείς μετά απο 5 λεπτά να μην προλάβεις να το δεις
-
pRonOoBGR έγραψε:Oταν κανουμε σε καποιο σχολιο απαντηση σε καποιον π.χ.(@pronoobgr) να εμφανιζεται το ονομα του σε λινκ κ να μπορει να ειδοποιτε οτι καποιος του χει κανει reply/αναφερει!
Βασικά πιο απλά θα μπορούσε να μπει η επιλογή reply, κάτω απο κάθε σχόλιο, όπως πχ στο FB
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης