Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 22 Μάιος 2013, 15:47

"μια εφαρμογη για το κινητο ωστε να μπορεις να διαβαζεις και να σχολιαζεις τα ερθρα του site;" αυτό εννοώ
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 22 Μάιος 2013, 15:53

Παιδιά δεν νομίζω να φτιάξουν εφαρμογή για τα κινητά τα παιδιά,καθώς η εφαρμογή κοστίζει εκτός και αν θέλει ο Μανώλης να παιδευτεί...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 22 Μάιος 2013, 16:02

:( Κρίμα γιατί θα ήταν καλή προσθήκη και θα μας διευκόλυνε να είμαστε ενεργοί στο site μακριά από τον υπολογιστή. Πάντως με τις διαφημίσεις από την google δε θα ρεφάρουν από το κόστος δημιουργίας μια εφαρμογής; Τέλος πάντων, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δουλεύουν στο site κάνοντας καταπληκτική δουλειά και όποια προσθήκη δεκτή θα είναι. Εμείς προτάσεις κάνουμε απλά :D
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 22 Μάιος 2013, 16:09

Μα και πάλι ανοίγοντας τον browser του κινητού σου μπορείς να έχεις το enternity και μακρυά από το pc σου :) Σίγουρα θα ήταν ωραία μια εφαρμογή αλλά είναι θέμα στο οποίο δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις αν θέλουν το κάνουν αν όχι δεν το κάνουν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 22 Μάιος 2013, 16:23

Συμφωνώ αλλά ο browser πολλές φορές(επειδή το έχω δοκιμάσει) δε βολεύει..κουράζει αρκετά. Ναι εννοείται πως δεν έχω καμία απολύτως απαίτηση να φτιάξουν εφαρμογή για τα κινητά. Μια πρόταση έκανα που ενδεχομένως αν δεν μπορεί να υλοποιηθεί την παρούσα χρονική στιγμή μπορούν να ασχοληθούν στο μέλλον :D
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσίευσηαπό gamelover » 23 Μάιος 2013, 00:24

vonzuchter έγραψε:αλεξη αυτο το εχω ζητησει και εγω καιρο τωρα. ειναι πολυ κουραστικο να θυμασαι που σχολιασες και να μπαινεις σε ενα ενα αρθρο να δεις αν σχολιασε καποιος αν απαντησε καποιος στο σχολιο σου κτλπ. το εχω ξαναπει στο παρελθον αλλα ακομα περιμενουμε

μια μικρη βοηθεια πανω σε αυτο,το οποια και γω τωρα το παρατηρησα,οταν εισαι στην αρχικη σελιδα και μονο!! του site υπαρχει δεξια περιπου στη μεση καρτελα που γραφει τελευταια σχολια,τυπου forum, και εχει ποιος απαντησε,πριν ποση ωρα και σε ποιο αρθρο.... οπως καρτελα δημοφιλεστερα και forum..αυτο ισως εξυπηετησει λιγο....τουλαχιστον μεχρι να δημιουργηθουν οι ειδοποιησεις....! ;)
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 23 Μάιος 2013, 01:39

gamelover έγραψε:
vonzuchter έγραψε:αλεξη αυτο το εχω ζητησει και εγω καιρο τωρα. ειναι πολυ κουραστικο να θυμασαι που σχολιασες και να μπαινεις σε ενα ενα αρθρο να δεις αν σχολιασε καποιος αν απαντησε καποιος στο σχολιο σου κτλπ. το εχω ξαναπει στο παρελθον αλλα ακομα περιμενουμε

μια μικρη βοηθεια πανω σε αυτο,το οποια και γω τωρα το παρατηρησα,οταν εισαι στην αρχικη σελιδα και μονο!! του site υπαρχει δεξια περιπου στη μεση καρτελα που γραφει τελευταια σχολια,τυπου forum, και εχει ποιος απαντησε,πριν ποση ωρα και σε ποιο αρθρο.... οπως καρτελα δημοφιλεστερα και forum..αυτο ισως εξυπηετησει λιγο....τουλαχιστον μεχρι να δημιουργηθουν οι ειδοποιησεις....! ;)

Ναι αλλά και πάλι εμφανίζονται τα τελευταία σχόλια και αν π.χ μπείς μετά απο 5 λεπτά να μην προλάβεις να το δεις
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 23 Μάιος 2013, 10:18

Oταν κανουμε σε καποιο σχολιο απαντηση σε καποιον π.χ.(@pronoobgr) να εμφανιζεται το ονομα του σε λινκ κ να μπορει να ειδοποιτε οτι καποιος του χει κανει reply/αναφερει!
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 23 Μάιος 2013, 12:08

pRonOoBGR έγραψε:Oταν κανουμε σε καποιο σχολιο απαντηση σε καποιον π.χ.(@pronoobgr) να εμφανιζεται το ονομα του σε λινκ κ να μπορει να ειδοποιτε οτι καποιος του χει κανει reply/αναφερει!

Βασικά πιο απλά θα μπορούσε να μπει η επιλογή reply, κάτω απο κάθε σχόλιο, όπως πχ στο FB
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 23 Μάιος 2013, 12:34

Ναι αλλα όχι μόνο όταν κάνουμε @someone γενικά ότι κάποιος σχολίασε στην είδηση που έχετε σχολιάσει και εσείς
Άβαταρ μέλους
alexis13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB