Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 02 Φεβ 2014, 15:29

Ευτυχως που απο 30 εγιναν 50 οι οι πρωτοι χρηστες ωστε να δινεται η δυνατοτητα και σε περισσοτερα ατομα να λαβουν μερος στο μεγαλο δωρο της εβδομαδας ασχετα αν οι πιθανοτητες γινονται ακομα πιο μικρες μιας και προστιθενται επιπλεον 20 ατομα. :lol:

Εχω μαζεψει γυρω στους 3200 ποντους και ειμαι κομπλε για την εβδομαδα. Απλα παρατηρω την 50αδα και αμα βλεπω οτι με φτανουν οι τελευταιοι σε ποντους τοτε καθομαι να φαρμαρω ωστε να ειμαι ησυχος. Στην αρχη το πηρα πατριωτικα και μετα χαλαρωσα διοτι δεν σκοπευω να μαζεψω 10000 ποντους.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Φεβ 2014, 16:11

Μα δεν έχει και νόημα να μαζέψεις 10.000 πόντους :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 02 Φεβ 2014, 16:23

Μα πόσο πιο εύκολο να κάνουν το "κυνήγι" των εξωγήινων..; Μέχρι και bonus για τους παλιούς χρήστες βάλανε τα παιδιά.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό georgedem » 07 Φεβ 2014, 22:22

Κανα κόλπο να κερδίσουμε το διαγωνισμό ξέρετε; Γιατι οι πόντοι δεν σε πανε απευθείας στο έπαθλο
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό john-data » 08 Φεβ 2014, 01:07

Edδω δεν μπορούμε να μαζέψουμε τους πόντους να μπούμε στην κλήρωση θέλεις και το δώρο....
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό georgedem » 08 Φεβ 2014, 02:15

Ελα ντε! χαχαχα
παντως ειστε σιγουροι οτι στα θεματα που εχω ηδη διαβασει μπορω να βρω εξωγηινους?
ψαχνω μιση ωρα τωρα περιπου και δεν εχω βρει ουτε εναν εξωγηινο
georgedem

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 08 Φεβ 2014, 02:34

georgedem έγραψε:Ελα ντε! χαχαχα
παντως ειστε σιγουροι οτι στα θεματα που εχω ηδη διαβασει μπορω να βρω εξωγηινους?
ψαχνω μιση ωρα τωρα περιπου και δεν εχω βρει ουτε εναν εξωγηινο

Εχω παρατηρησει οτι οι εξωγηινοι εμφανιζονται πιο συχνα σε αρθρα κυριως τις ωρες που υπαρχει μεγαλυτερη κινηση. Μην το δενεις και κομπο ομως οτι ισχυει απλα μια παρατηρηση κανω.

Ναι και στα θεματα που εχεις διαβασει η εχεις κανει ακομα και σχολιο μπορεις να βρεις τον Mr. Enternity. ;)

Παιδια οσον αφορα τον μεγαλο διαγωνισμο της εβδομαδας εξαρταται το δωρο το οποιο θα κληρωθει. Την εβδομαδα που κληρωνοταν το PS4 γινοταν ο χαμος και καθε μερα προσεχα μην βγω εκτος 50αδας και φαρμαρα μερικους εξωγηινους (δεν εφτανα βεβαια σε extreme καταστασεις) τωρα που κληρωνεται το One ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα ειδικα μιας και σε δυο μερες ληγει ο διαγωνισμος. Εκτος και αν γινει της κακομοιρας τωρα το Σαββατοκυριακο λογω του περισσοτερου ελευθερου χρονου που εχουν οι περισσοτεροι χρηστες. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 08 Φεβ 2014, 11:42

Οι περισσοτεροι χρηστες πιστευω οτι εχουν χρονο ολη την εβδομαδα...
Εγω μονο εναν τροπο εχω βρει για να βρισκω σχετικα ευκολα τους εξωγηινους αλλα ουτε 5 λεπτα δεν θελω να δινω γι αυτο εχουμε και δουλειες...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό georgedem » 08 Φεβ 2014, 18:31

Εντελει έχετε δίκιο. Βρίσκουμε και στα ίδια εξωγήινους.
Αλλα εχω μια απορία. Γιατι περισσότερος κόσμος ήθελε να πει στην κλήρωση του ps4 αφού το Xbox ειναι πιο ακριβό;
georgedem

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB