Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 28 Ιαν 2014, 20:21

Harkyn έγραψε:Έχω δει πως μαζεύονται οι πόντοι για τον διαγωνισμό για τα τρια χρονια του σάιτ και για τη 2η εβδομάδα ο πρώτος έχει 7800 ποντους και ο 50ος 700.Συγνώμη πως μπορούν και μαζεύουν 7500 πόντους σε μιάμιση μέρα?βρίσκουν 200 εξωγήινους και κανουν 500 σχόλια τήν ημερα?

Εχτες εγω εκανα φαρμαρισμα και απο 300 ποντους εφτασα στους χιλιους σε διαστημα 1:30 ωρας. Οποτε για υπολογιζε να καθεται ο αλλος και να φαρμαρει για κανα 4ωρο; Ποσους θα βγαλει;

Παιζει να εβγαλα και παραπανω ποντους αλλα περιπου τοσους εβγαλα. :D
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 28 Ιαν 2014, 20:24

Πως τους βγάζετε τοσους ποντους ρε παιδια? Εγω μια μερα ασχοληθηκα εφτασα 300 και το παρατησα γιατι οι αλλοι ανεβαιναν με τρομερους ρυθμους..Πρεπει να καθεσαι ολη μερα και να μην κανεις τιποτα αλλο για να τους φτασεις!
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 28 Ιαν 2014, 20:28

και εγω αυτην την απορια εχω
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 28 Ιαν 2014, 20:41

Ακριβώς αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ!! Άλλες φορές εμφανίζονται οι εξωγήινοι αμέσως, άλλες φορές παλεύω μισή ώρα για έναν!!
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 29 Ιαν 2014, 00:10

εγω παλι εχω να πω οτι τους πολλους ποντους τους περνεις με ενα user article
απο την αλλη θεωρω τεραστια βλακεια που δινει τοσους λιγους ποντους στο φορουμ και μου τους δινει στους εξωγηνους
στο φορουμ υπαρχουν ατομα που βοηθανε(δεν λεω για εμενα, μονο ερωτησεις κανω :P )
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό El Grekoz » 29 Ιαν 2014, 17:01

Την προηγουμενη βδομαδα ευκολα εβγαζες 100 εξωγηινους σε μια μερα....ηταν 3-4 ωριτσες ψαξιματος.....την κυριακη το βραδυ δε (εκει παραξενευτηκα πολυ) ηταν ΣΤΑΝΤΑΡ 1 εξωγηινος ανα 8 ποστ.....εκει εβγαλα 3000 ποντους γιατι με ειχαν βγαλει εκτος 30αδας και το πηρα πατριωτικα....τωρα οσον αφορα τη 2η βδομαδα.......1 εξωγηινος ανα 30 ποστ και ΑΝ.....τι να πω....
Άβαταρ μέλους
El Grekoz

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό gavros10 » 01 Φεβ 2014, 14:42

Το φαρμαρισμα ποντων μονο και μονο για τον διαγωνισμο το θεωρω λιγο ανηθικο για να πω την αληθεια. Ειδικα αν μεχρι πριν τον διαγωνισμο καποιος συμμετειχε λιγο και ξαφνικα την επομενη μερα εχει τους ποντους της ζωης του. Ειμαστε μια κοινοτητα και μερικοι εχουν πιο εντονη παρουσια στα θεαματα του site που δεν αντικατοπριζεται στους ποντους. Καθε φορα που λεω οτι "παω να μαζεψω ποντους" κανω πισω στο τελος γιατι δεν θελω οι διαχειριστες να δουν οτι εναλλασω δυο σελιδες ολες και ολες για τους εξωγηινους
Άβαταρ μέλους
gavros10

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 01 Φεβ 2014, 14:52

Φίλε, δόξα τω Θεώ, κάνουμε πάρα πολλούς διαγωνισμούς, κάθε εβδομάδα και επιβραβεύουμε συνεχώς όσους είναι σταθερά μέσα στο site. Το ότι μερικοί μπαίνουν μόνο τις ημέρες των μεγάλων επετειακών διαγωνισμών είναι κάτι που δεν αποφεύγεται. Από την πλευρά μας όλο αυτό γίνεται για να μας γνωρίσει κόσμος και να μείνει στο site. Κάθε χρονιά αυτό γίνεται. Αν θυμάσαι καλά κιόλας, PS4 δώσαμε και πριν από αυτό το διαγωνισμό έτσι;

Από εκεί και πέρα, δεσμευόμαστε για πολλούς περισσότερους διαγωνισμούς μέσα στη χρονιά. Άλλωστε εδώ και 3 χρόνια και κάτι μέρες, είμαστε από τους λίγους (για να μην πω οι μοναδικοί) που έχουμε κάθε εβδομάδα κάτι για τα μέλη μας. Και φαντάσου πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό σε αυτή την περίοδο που διανύουμε...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 01 Φεβ 2014, 14:56

gavros10 έγραψε:Το φαρμαρισμα ποντων μονο και μονο για τον διαγωνισμο το θεωρω λιγο ανηθικο για να πω την αληθεια. Ειδικα αν μεχρι πριν τον διαγωνισμο καποιος συμμετειχε λιγο και ξαφνικα την επομενη μερα εχει τους ποντους της ζωης του. Ειμαστε μια κοινοτητα και μερικοι εχουν πιο εντονη παρουσια στα θεαματα του site που δεν αντικατοπριζεται στους ποντους. Καθε φορα που λεω οτι "παω να μαζεψω ποντους" κανω πισω στο τελος γιατι δεν θελω οι διαχειριστες να δουν οτι εναλλασω δυο σελιδες ολες και ολες για τους εξωγηινους

Συμφωνω αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι οι διαγωνισμοι μπαινουν μονο και μονο για να προσελκυσουν νεο κοσμο στο site και να εχει περισσοτερη επισκεψιμοτητα. Διοτι αν ηθελαν να επιβραβευσουν ΜΟΝΟ τα ενεργα μελη που σχολιαζουν τα νεα η post-αρουν στο forum δεν θα φταναμε σε τετοια δωρα μεγαλης αξιας.

Το κακο ειναι οτι μετα το διαγωνισμο ατομα που σχολιαζουν ακυρα σχολια (δεν ειναι αναγκη να χαρακτηριστει ακυρο αλλα σχολιαζει προφανεστατα να για να παρει ποντους που αυτο ειναι το χειροτερο κατεμε) θα εξαφανιστουν και λιγοι θα ειναι αυτοι που θα προστεθουν στην παρεα του Enternity. Διοτι αν το forum ηταν ακομα πιο ζωηρο δεν θα χρειαζομασταν να φαρμαρουμε εξωγηινους και ετσι θα γινοταν μεγαλυτερες συζητησεις.

Γιατι για να γραψεις κατω απο ενα σχολιο μονο "Μπραβο" ας πουμε εγω το θεωρω καθαρα spammαρισμα. Ουσιαστικα γραψε κατι που να εχει ουσια και οχι απλα για να παρεις 1-2 ποντους. Ειναι κριμα.

Ενα παραδειγμα για να δειτε πως χτυπαει ασχημα στο ματι και σε αυτον που βλεπει τα σχολια.

πχ. νεο για το PS3.... "Limited Edition PS3 με μια μικρη σταμπα με την Barbie πανω" και απο κατω σχολιο "Συγχαρητηρια για την ιδεα αμα πετυχει". :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 01 Φεβ 2014, 15:19

Να γίνω σπαστικός; θα γίνω.

Οι διαγωνισμοί γίνονται για προσέλκυση αναγνωστών. Δε γίνονται για τους dedicated fans. Απλά για αναγνώριση τους, αυτοί που έχουν "στεριώσει" εδώ επειδή γουστάρουν έχουν ως "δωράκι" ένα πλεονέκτημα παραπάνω κι αυτό είναι η πιο εύκολη συλλογή πόντων. Και αυτό δε γίνεται μόνο μέσω του επετειακού διαγωνισμού αλλά και έμμεσα. Ο τακτικός αναγνώστης ξέρει κάθε ώρα και στιγμή τι ώρα παίζει διαγωνισμός, για τι δώρο, πως συμμετέχει.

Χωρίς διάθεση να προσβάλλω κανέναν, έχουν καταντήσει κουραστικά τα σχόλια για τους farmers τη στιγμή που και το team του enternity εφαρμόζει όποια διαδικασία μπορεί-προλαβαίνει να σκεφθεί για μεγαλύτερο δείκτη τυχαιότητας σε συμμετοχή-κλήρωση.

Εξάλλου το ότι δίνει game κάθε μήνα στον power user, δε νομίζω πως πρόκειται για προνόμιο που μπορεί να το βρει κάποιος άλλος σε άλλο site, αλλά και να το βρει, πάλι δεν μπορεί να πει κάτι.

Και με ψυχρή λογική να το πάρετε, ναι, τα παιδιά σκίζονται διότι εκτός από τη δουλειά που κάνουν τρέχουν και για δώρα μαζί, οπότε μπλέκουν πολλά μαζί, επομένως ένας μόνιμος φάρμερ τους δίνει κλικ, βιωσιμότητα, ασχέτως αν δεν διαβάζει ούτε ένα κείμενο (δύσκολο έως απίθανο αλλά για να καταλήξω ας το πάρω ως δεδομένο) και με την πολύ απλή και μονοδιάστατη λογική των αριθμών ο φάρμερ τι καταφέρνει; να δίνει πολλά κλικ τα οποία βλέπουν εταιρείες. Και από τα πολλά κλικ επωφελείται ο φάρμερ που μπαίνει στον διαγωνισμό, το site, η εταιρεία που διαφημίζεται αλλά και ο μη φάρμερ, αγνός αναγνώστης γιατί α. έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα playstation, β. έχει τις ίδιες πιθανότητες να το κερδίσει με τον φάρμερ.

Όλα αυτά τα λέω φιλικά. Πολύς λόγος γίνεται για αυτούς που περνάνε ώρες κάνοντας πολλά κλικ. Αυτό είναι κυριολεκτικά πρόβλημα τους και όχι του site. Γιατί αν το δείτε και ως τρίτοι, τα δώρα είναι για όλους, όχι μόνο για τον στενό πυρήνα μελών, θα ήταν κουφό κάτι τέτοιο, άσε που μέχρι και για αυτό έχουν προνοήσει όπως είπα αρκετές φορές πιο πάνω.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB