Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 06 Μαρ 2013, 01:01

Μετά από πολύ ώρα επίσης δεν σου μετράει τον εξωγήινο.Το έχω παρατηρήσει να διαβάζω κάτι και να κάνω click μετά οπότε μου βγάζει το αντίστοιχο μήνυμα.Οπότε όταν βλέπεις εξωγήινο κατευθείαν click και μετά πατάς το πίσω και συνεχίζεις το διάβασμα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Goss » 06 Μαρ 2013, 01:13

Δεν παίζει να είναι αυτό γιατί μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια διάβασα όλες τις προυποθέσεις. Παρόλα αυτά σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Άβαταρ μέλους
Goss

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό ckastam » 06 Μαρ 2013, 19:41

Πάντως για να ευλογάμε και τα γένια μας - το σύστημα αρχίζει να δουλεύει καλύτερα πλεον με τους 150 πόντους να θεωρείται πιο εύκολος στόχος για τον μέσο χρήστη

όσον αφορά τους εξωγήινους σπάνια (αν όχι ποτέ να - ψέμματα) έχω βρει 2 μέσα σε μια μερα - ακομα και όταν δούλευε το σύστημα με τους 10 εξωγήινους έφτανα το σαβάτο το πολύ με 7 και έψαχνα όλη μερα να τους συμπληρώσω και νομιζω απλά την κυριακή δίνατε περισσότερους διαθέσιμους

Την προ-περασμένη κυριακή με το μλς θυμάμα χαρακτηριστικά πως την κυριακή έψαχνα να βρω έναν εξωγηινο μόνο και μόνο για να σου βγάλει μύνημα πόσους πόντους μάζεψες και δεν έβρισκα πουθενα - μετά κατάλαβα βέβαια πως οι πόντοι φαίνονται στο προφιλ μέσα στην παρένθεση αλλά και πάλι νομιζα ήταν οι μηνιαιοι και όχι οι εβδομαδιαιοι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό velianitis » 28 Μαρ 2013, 12:05

Πάντως ενώ μετά το πάτημα του εξωγήινου μου λέει ότι έχω 78 πόντους, στην παρένθεση στο προφίλ λέει 83
velianitis

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 28 Μαρ 2013, 12:10

Σου λέει πόσους έχεις να μαζέψεις ακόμα για να μπεις στην κλήρωση,ενώ στην παρένθεση αναφέρονται οι πόντοι που έχεις μαζέψει αυτό το μήνα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό velianitis » 28 Μαρ 2013, 12:22

ok, ευχαριστώ
velianitis

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 01 Απρ 2013, 14:03

Διαβασα μερικα σχολια και με βοηθησανε να καταλαβω τι γινεται γιατι τωρα αρχησα να ασχολουμαι με τo forum και γενικα με τα αρθρα και ολα! Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό Goss » 07 Απρ 2013, 16:42

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους εξωγήινους αυτές τις μέρες. Χθες 2/3 μου βγήκαν άκυροι και σήμερα 2/2(άκυροι) μέχρι τώρα, τόσο σε Firefox όσο και σε Chrome. Και δεν κάνω τίποτα λάθος...

edit:3/3 μη έγκυρες συμμετοχές για σήμερα...κάτι δεν πάει καλά...
Άβαταρ μέλους
Goss

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό giode13 » 07 Απρ 2013, 19:36

Μήπως ανοίγεις πολλές καρτέλες του site ταυτόχρονα;Εγώ αυτό το πρόβλημα είχα στην αρχή όταν δεν το ήξερα.
Άβαταρ μέλους
giode13

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 08 Απρ 2013, 01:22

Υπάρχει επίσης χρονικό όριο για να πατήσεις στον εξωγήινο,μην τον αφήνετε πάρα πολύ ώρα ανοικτό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB