- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 20:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
Μετά από πολύ ώρα επίσης δεν σου μετράει τον εξωγήινο.Το έχω παρατηρήσει να διαβάζω κάτι και να κάνω click μετά οπότε μου βγάζει το αντίστοιχο μήνυμα.Οπότε όταν βλέπεις εξωγήινο κατευθείαν click και μετά πατάς το πίσω και συνεχίζεις το διάβασμα.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Πάντως για να ευλογάμε και τα γένια μας - το σύστημα αρχίζει να δουλεύει καλύτερα πλεον με τους 150 πόντους να θεωρείται πιο εύκολος στόχος για τον μέσο χρήστη
όσον αφορά τους εξωγήινους σπάνια (αν όχι ποτέ να - ψέμματα) έχω βρει 2 μέσα σε μια μερα - ακομα και όταν δούλευε το σύστημα με τους 10 εξωγήινους έφτανα το σαβάτο το πολύ με 7 και έψαχνα όλη μερα να τους συμπληρώσω και νομιζω απλά την κυριακή δίνατε περισσότερους διαθέσιμους
Την προ-περασμένη κυριακή με το μλς θυμάμα χαρακτηριστικά πως την κυριακή έψαχνα να βρω έναν εξωγηινο μόνο και μόνο για να σου βγάλει μύνημα πόσους πόντους μάζεψες και δεν έβρισκα πουθενα - μετά κατάλαβα βέβαια πως οι πόντοι φαίνονται στο προφιλ μέσα στην παρένθεση αλλά και πάλι νομιζα ήταν οι μηνιαιοι και όχι οι εβδομαδιαιοι
όσον αφορά τους εξωγήινους σπάνια (αν όχι ποτέ να - ψέμματα) έχω βρει 2 μέσα σε μια μερα - ακομα και όταν δούλευε το σύστημα με τους 10 εξωγήινους έφτανα το σαβάτο το πολύ με 7 και έψαχνα όλη μερα να τους συμπληρώσω και νομιζω απλά την κυριακή δίνατε περισσότερους διαθέσιμους
Την προ-περασμένη κυριακή με το μλς θυμάμα χαρακτηριστικά πως την κυριακή έψαχνα να βρω έναν εξωγηινο μόνο και μόνο για να σου βγάλει μύνημα πόσους πόντους μάζεψες και δεν έβρισκα πουθενα - μετά κατάλαβα βέβαια πως οι πόντοι φαίνονται στο προφιλ μέσα στην παρένθεση αλλά και πάλι νομιζα ήταν οι μηνιαιοι και όχι οι εβδομαδιαιοι

-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
Πάντως ενώ μετά το πάτημα του εξωγήινου μου λέει ότι έχω 78 πόντους, στην παρένθεση στο προφίλ λέει 83
- velianitis
- Δημοσιευσεις : 27
Σου λέει πόσους έχεις να μαζέψεις ακόμα για να μπεις στην κλήρωση,ενώ στην παρένθεση αναφέρονται οι πόντοι που έχεις μαζέψει αυτό το μήνα.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης