Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Amiga500 » 08 Οκτ 2014, 20:00

Επεστρεψε το Driveclub!

Προσπαθησα να μπω online αλλα δεν συνδεεται.... :(

Κατι τρεχει με τους servers....
Άβαταρ μέλους
Amiga500

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό ZazzyJr13 » 08 Οκτ 2014, 20:32

κατα λαθος εστειλα αναφορα αντι για like..οπως ειπε και ο commenter πιο πριν..μηπως θα μπορουσατε να τα απομακρυνεται λιγο..η μια επιβεβαιωση για την αναφορα?
ZazzyJr13

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 15:33

Λίγο άκυρο ίσως, αλλά θα βόλευε το σάιτ να υποστήριζε εφαρμογή στυλ tapatalk... Ή και να αποκτήσει μια mobile app.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 09 Οκτ 2014, 15:37

Kefka09 έγραψε:Λίγο άκυρο ίσως, αλλά θα βόλευε το σάιτ να υποστήριζε εφαρμογή στυλ tapatalk... Ή και να αποκτήσει μια mobile app.

Το site υποστηρίζει ήδη tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 15:42

Ναι; Εμένα μου έβγαλε η ίδια η εφαρμογή πως δεν υποσυηρίζεται... Μάλλον δικό μου λάθος.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 11 Οκτ 2014, 11:51

commenter έγραψε:Εννοώ το παρακάτω:

test123 <-- test456

Που τελικά δημοσιεύεται έτσι:

test123

Πολύ περίεργο... ίσως κάτι παίζει με το character parsing και το κόβει.

Είναι τελικά θέμα του forum. Θα το δούμε με καμιά hackia αν το αφήνει, διαφορετικά θα... ζήσουμε χωρίς αυτό :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Anwnimos » 11 Οκτ 2014, 18:31

Dark theme αν είναι δυνατόν; Δεν λέω, ωραίο το άσπρο αλλά το dark side μαμάει, έχουν και μπισκότα :P
Επίσης, ίσως η απομάκρυνση του μηνύματος ότι το μήνυμα-thread- μας έχει δημοσιευθεί με επιτυχία; Απλά να σε πετάει στο thread με την μια;
Automation Engineering rules.
Άβαταρ μέλους
Anwnimos

Δημοσιευσεις : 15

Re: Πρότασεις για βελτίωση του site

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 14 Οκτ 2014, 15:08

Όντως σωστός ο blackmore. Αν και φαντάζομαι τα reports θα ναι ελάχιστα ετσι κι αλλιώς καθημερινά οπότε δε δημιουργείται θέμα από 5-10 false alarms.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 16 Οκτ 2014, 20:12

Μην σας προβληματίζει αυτό. Θα φτιαχτεί όταν τελειώσουμε με πιο σοβαρά θεματάκια που λύνουμε καθημερινά :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Re: Πρότασεις για βελτίωση του site

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 16 Οκτ 2014, 20:49

Αν πω ότι το φόρουμ χρειάζεται μια μικρή... Τόνωση;;; Το ξέρω ότι, σιγά, εύκολα μιλάω χωρίς να προτείνω. Αλλά συνήθως παρατηρώ στα σχόλια μια αρκετά μεγάλη δραστηριότητα, δυσανάλογη με αυτή στο φόρουμ. Συγγνώμη αν είναι.... "λάθος" το σχόλιό μου.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB