Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 08 Οκτ 2014, 18:40

Εγώ διέγραψα το σχόλιό σου γιατί αναφερόσουν προσωπικά σε άλλο μέλος στοχοποιώντας το και οδηγώντας πιθανότατα τη συζήτηση σε κόντρα.

Τέλος συζήτησης
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Amiga500 » 08 Οκτ 2014, 18:44

Σας εθιξα τον raysod???

Xθες που εθιγε ο ιδιος τον commenter, τον αφηνατε να γραφει και να ξαναγραφει αυτα που ηθελε χωρις να πειραξετε τιποτα απο αυτα επι ωρες, μεχρι που αναγκαστηκε το παιδι να σας κανει report....!!!

Ειδες Παυλο που τα δικα μου σχολια τα βρισκετε αμεσως ενω καποια αλλα τα γουσταρετε....??

Δικαιολογιες....τελος.
Άβαταρ μέλους
Amiga500

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 08 Οκτ 2014, 18:48

Οι κόντρες μεταξύ μελών μπορούν να γίνουν και επεμβαίνουμε όπου θεωρούμε ότι χρειάζεται επέμβαση. Και στο θέμα που έγραψες διέγραψα σχόλια που ήταν απλά επιθετικά προς άλλα μέλη. Ο commenter και o raysod τσακώθηκαν, έγιναν reports, έγιναν deletes, μπήκα, απάντησα, έχω μιλήσει με τα παιδιά και το θέμα έληξε.

Συν τοις άλλοις υπολόγισε και κάτι άλλο. Η κόντρα τους έγινε αργά το βράδυ που μπορεί κάποιος από τους mods να μην ήταν διαθέσιμος. Εγώ είμαι τώρα στο PC, είδα σχόλια, το "καθάρισα" όλο και τέλος.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Amiga500 » 08 Οκτ 2014, 18:53

Οτι το καθαρισες......το καθαρισες..... ;)

Oυτε κουβεντα για αυτο.....

Επισης εγω δεν εγραψα κατι που δεν ισχυει, ρωτα αν θες τον raysod να σου πει αν τα εχει πει αυτα που εγραψα η οχι.

Δεν φταιω εγω που απλα θυμιζω πραγματα που "εχουν" ειπωθει.... ;)

Aυτοι που λενε και ξελενε......
Άβαταρ μέλους
Amiga500

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 08 Οκτ 2014, 18:55

Είπαμε να μη σκοτωνόμαστε ρε συ και εσύ εκεί που γίνεται μια κουβέντα μπαίνεις να την πεις σε κάποιον. Λογικά δεν θα γίνει σκοτωμός μετά; Γιατί να κάθομαι μέχρι τα ξημερώματα να διαβάζω reports και να διαγράφω σχόλια; Κρίμα είναι. Γι' αυτό κινούμαστε από πριν :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Amiga500 » 08 Οκτ 2014, 19:10

Eνταξει δεν τον εσφαξα κι ολας....
Ο raysod αλλωστε ξερει οτι ειμαι δικαιος μαζι του.

Αν δεν ηθελε λιγο μπαχαλο δεν θα ποσταρε πρωτη μουρη.... ;)(Δικαιωμα του βεβαια...)

Ξερεις "πως" κρατιεμαι να μην ποσταρω στο αρθρο του Οne για την αναλυση του Halo....? :)
Eιδικα μετα απο αυτα που εγραφε χθες για την αναλυση του The Order....αλλα δεν θα το κανω γιατι δεν με ενδιαφερει το παιχνιδι, ας τα πουν οι xboxακηδες μεταξυ τους..... ;)

Οπως βλεπεις αν "δεν" θελει καποιος "δεν" το κανει......

Αν το κανει ομως.....γιατι να μην παρει απαντηση?
Άβαταρ μέλους
Amiga500

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 08 Οκτ 2014, 19:10

Αν το κάνει και η κουβέντα συνεχιστεί σε φυσιολογικά επίπεδα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά ρε γαμώτο, μεγάλα παιδιά είσαστε, γιατί να σκοτώνεστε για τέτοια χαζά; :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Amiga500 » 08 Οκτ 2014, 19:19

Για πλακα...? :P

Αν δεν κανουμε και λιγη πλακα θα λαλησουμε ολη μερα στην δουλεια....

Φαντασου οτι πολλες φορες που κραζω την MS για διαφορα, την ιδια στιγμη παιζω στο Xbox360 μου :P
Τοσο τρελο fanboy ειμαι (οπως με εχουν πει καποιοι κατα καιρους).... :P:P

Tουλαχιστον δεν βριζουμε, αυτο πρεπει να μου-μας το αναγνωρισεις.
Άβαταρ μέλους
Amiga500

Δημοσίευσηαπό Amiga500 » 08 Οκτ 2014, 19:21

Ναι ρε συ commenter sorry, PM ηθελα να γραψω αλλα απο βιασυνη εγραψα report.....δικιο εχεις.
Άβαταρ μέλους
Amiga500

Δημοσίευσηαπό Amiga500 » 08 Οκτ 2014, 19:41

@raysod

Ο μονος λογος που εγραψα στο forum ηταν γιατι σβηστηκε ενα μερος απο το σχολιο μου, ετυχε να ησουν εσυ η αφορμη.....θα μπορουσε να ηταν οποιοσδηποτε αλλος.

Εγω δεν εχω προβλημα να ποσταρεις οπου θες οπως θες και οτι θες.

Ειμαι ο τελευταιος εδω μεσα που θα ζητουσε να μην σχολιασει καποιος, αλλα εχω και την απαιτηση να μπορω κι εγω να σχολιαζω οπως και οτι θελω.
Αλλωστε ουτε εχω προσβαλει κανεναν ουτε και εχω σκοπο να το κανω.

Για το Halo πραγματικα δεν με ενδιαφερει γιατι το εχω ηδη στο 360 μου και απο τη στιγμη που δεν εχω σκοπο να παρω One.....δεν με νοιαζει και 400p να ηταν... ;)

Αν εγραφα θα το εκανα μονο για χαβαλε και τιποτα αλλο.

Πιο πολυ θα με ενδιεφερε το να εβγαινε καποτε (αδυνατον βεβαια) το Ηalo και στο PS παρα η αναλυση του....

Τα multiplatform ομως ειναι αλλη φαση.....εκει μπορουμε να το συζητησουμε το πραγμα. ;)
Άβαταρ μέλους
Amiga500

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB