ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΟΣΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΥΤΕ PIN !
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 04:13 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
ckastam σίγουρα δεν είσαι ο μόνος. Κι εγώ δεν έχω κερδίσει το Τζοκερ ποτέ τόσα χρόνια, να πάω στον ΟΠΑΠ να φωνάζω?? Όλα είναι θέμα τύχης
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
sorry ρε παιδια αλλα επειδη δεν εχω καταλαβει ακομα....θα ηθελα να μαθω πως ακριβως μαζευεις ποντους;εγω αυτη την εβδομαδα ειπα να κατσω να μαζεψω εξωγηινους μπας και μπω στην 30αδα και τελικα δεν τα καταφερα.....και περα απο το γεγονος οτι αργει η σελιδα με το συστημα ποντων να ανανεωσει τα αποτελεσματα(μεχρι τις 11:50,λεω ωραια μπηκα!, ημουν μεσα στις 12:30 ημουν εκτος 30αδας!απιστευτη ξενερα..........
) και το αλλο ειναι πως μπορει καποιος να μαζευει τοσες χιλιαδες ποντους σε τοσο λιγο καιρο...εγω ολη αυτη την εβδομαδα(και ασχοληθηκα αρκετα) επιασα με το ζορι 1380....καποιοι αλλοι πως επιασαν 3000 και 5000 και 7000 ποντους ,πολλες φορες μεσα και σε μια μερα;(αυτο το ειχα παρατηρησει και απο τις προηγουμενες εβδομαδες) ή οταν βλεπω οτι εχουν περασει ονοματα στην 30αδα τα οποια πιο πριν δεν εμφανιζοντουσαν καν..... ολο αυτο μου δημιουργει αποριες.... σιγουρα θα υπαρχει λογικη εξηγηση δεν νομιζω ξαφνικα ολοι να εχουν βρει καποιο προγραμμα ή να ειναι hackers ή δεν ξερω και γω τι και ξεγελανε το συστημα...αλλωστε θεωρω οτι θα ειχε γινει αντιληπτο και απο τα παιδια του site...απλα δεν μου βγαινει συμφωνα με τα ως τωρα δεδομενα που ξερω και γι'αυτο θα ηθελα επιπλεον πληροφοριες....οφειλω να πω βεβαια οτι στεναχωρηθηκα που δεν μπηκα στη 30αδα(εχοντας φαει τοσες ωρες!!) και το ηθελα πολυ και ας μην κερδιζα.... αλλα δεν πειραζει διαγωνισμοι θα υπαρξουν κι'αλλοι...προς το παρον ας ευχαριστιεμαι με την ενημερωση του site....(η οποια ειναι αρκετα καλη!)

-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Παιδιά sorry για το delay στις απαντήσεις, απλά έλειπα το ΣΚ εκτός. Πάμε λοιπόν...
@V.for.Veteran, δεν υπάρχει κανένα θέμα κακόβουλου μηνύματος. Καθαρή ερώτηση κάνεις
Εννοείται πως αν κάποιος απλά μαζεύει εξωγήινους λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό. Το ότι υπάρχουν χρήστες που μπορεί να γράφουν μόνο για τους διαγωνισμούς, το ξέρουμε. Απλά αφού ακολουθούν τους κανόνες δεν υπάρχει θέμα.
@ckastam μιλάμε για κάτι δεκάδες χιλιάδες χρηστών. Έχουμε κάνει 200-250 διαγωνισμούς. Στατιστικά, δεν είναι απίθανο κάτι τέτοιο. Όπως συμβαίνει σε αρκετό ακόμη κόσμο.
@gamelover, ο μηχανισμός που μετράει πόντους ανανεώνεται κάθε ώρα. Αντιλαμβάνεσαι ότι όταν ο server μας χρησιμοποιείται για ένα εκατομμύριο λόγους, δεν είναι λογικό να τον εκμεταλλευόμαστε και για κάτι τέτοιο. Οπότε, λογικό να ήσουν πριν μέσα και μετά την τελική καταμέτρηση να βγήκες. Υπάρχουν συγκεκριμένοι αριθμοί πόντων έως και ανά ώρα, οπότε δεν είναι απίθανο. Από τη στιγμή που οριστικοποιείται μια λίστα με τους 30 υποψήφιους κάθε εβδομάδας, περνάει έλεγχο από τον ΙΤ μας ως προς τον τρόπο που αυτοί μάζεψαν τους πόντους. Αν για κάποιο λόγο κάτι "δεν πάει καλά" θα το εξετάσουμε περαιτέρω. Μέχρι σήμερα δε χρειάστηκε. Αν χρειαστεί αυτή την εβδομάδα, οι νικητές θα ανακοινωθούν αργότερα, αφού εξετάσουμε ότι όλοι δήλωσαν συμμετοχή όπως έπρεπε.
@V.for.Veteran, δεν υπάρχει κανένα θέμα κακόβουλου μηνύματος. Καθαρή ερώτηση κάνεις

Εννοείται πως αν κάποιος απλά μαζεύει εξωγήινους λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό. Το ότι υπάρχουν χρήστες που μπορεί να γράφουν μόνο για τους διαγωνισμούς, το ξέρουμε. Απλά αφού ακολουθούν τους κανόνες δεν υπάρχει θέμα.
@ckastam μιλάμε για κάτι δεκάδες χιλιάδες χρηστών. Έχουμε κάνει 200-250 διαγωνισμούς. Στατιστικά, δεν είναι απίθανο κάτι τέτοιο. Όπως συμβαίνει σε αρκετό ακόμη κόσμο.
@gamelover, ο μηχανισμός που μετράει πόντους ανανεώνεται κάθε ώρα. Αντιλαμβάνεσαι ότι όταν ο server μας χρησιμοποιείται για ένα εκατομμύριο λόγους, δεν είναι λογικό να τον εκμεταλλευόμαστε και για κάτι τέτοιο. Οπότε, λογικό να ήσουν πριν μέσα και μετά την τελική καταμέτρηση να βγήκες. Υπάρχουν συγκεκριμένοι αριθμοί πόντων έως και ανά ώρα, οπότε δεν είναι απίθανο. Από τη στιγμή που οριστικοποιείται μια λίστα με τους 30 υποψήφιους κάθε εβδομάδας, περνάει έλεγχο από τον ΙΤ μας ως προς τον τρόπο που αυτοί μάζεψαν τους πόντους. Αν για κάποιο λόγο κάτι "δεν πάει καλά" θα το εξετάσουμε περαιτέρω. Μέχρι σήμερα δε χρειάστηκε. Αν χρειαστεί αυτή την εβδομάδα, οι νικητές θα ανακοινωθούν αργότερα, αφού εξετάσουμε ότι όλοι δήλωσαν συμμετοχή όπως έπρεπε.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
1ον)Από το live μπορείς να κερδίσεις πόντους απαντώντας στις ερωτήσεις του Δημήτρη και του Παύλου.Αυτή την εβδομάδα κέρδισα 1000 πόντους στο live επειδή βρήκα μια ερώτηση που έκανε ο Παύλος,
2ον)Η ανανέωση των αποτελεσμάτων νομίζω είναι αν μισή ώρα.Εσύ προφανώς κατάφερες για μια στιγμή να μπεις στην 30άδα αλλά δεν συνέχισες ή συνέχισες πολύ αργά,ενώ οι άλλοι χρήστες δεν σταμάτησαν.
3ον)Είναι πολύ εύκολο σε μερικές ώρες να βγάλεις κοντά στους 1000 πόντους έχοντας μια αξιοπρεπή σύνδεση στο ίντερνετ και ψάχνοντας συνέχεια εξωγήινους.
2ον)Η ανανέωση των αποτελεσμάτων νομίζω είναι αν μισή ώρα.Εσύ προφανώς κατάφερες για μια στιγμή να μπεις στην 30άδα αλλά δεν συνέχισες ή συνέχισες πολύ αργά,ενώ οι άλλοι χρήστες δεν σταμάτησαν.
3ον)Είναι πολύ εύκολο σε μερικές ώρες να βγάλεις κοντά στους 1000 πόντους έχοντας μια αξιοπρεπή σύνδεση στο ίντερνετ και ψάχνοντας συνέχεια εξωγήινους.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
για το live.... δεν ηξερα οτι μπορεις να κερδισεις τοσους ποντους αν απαντησεις ερωτηση...,
στα αποτελεσματα τις τελευταιες ωρες μονο μια φορα δεν ημουν αλλα σιγα σιγα ψαχνοντας εξωγηινους εμπαινα στη 30αδα αλλα προφανως ημουν στις τελυταιες θεσεις και παντοτε με μικρες διαφορες...ωποτε σιγουρα υπηρχε πιθανοτητα και να μην μεινω για πολυ ωρα και το ηξερα....αλλο να εχω 7000 ποντους οπως ο πρωτος και να ξενοιασω και αλλο να παλευω στο 1000αρικο για τη τελευταια θεση...εννοειται οτι ξερω οτι ημουν 50-50....,η ταχυτητα μου ειναι καλη δεν εχω προβλημα ωποτε δεν νομιζω να επαιξε θεμα κατι τετοιο...
ισως και να μην το ετρεξα και γω αρκετα απο τη μερια μου ή νομιζοντας οτι αν ασχοληθω χ ωρες θα καταφερω να ειμαι μεσα και τελικα να εκανα λαθος....σημασια εχει οτι δεν ειμαι μεσα...δεν πειραζει...και αλλη φορα (αν βρω το κουραγιο) το κυνηγαω περισσοτερο..... δεν εγινε και κατι στην τελικη...διαγωνισμος ειναι...αλλωστε και στην 30αδα να ημουν δν σημαινει οτι θα κερδιζα κιολας ετσι δεν ειναι? thanks παντως για την ενημερωση luigi και ελπιζω να το φαγες το κορνεδακι σου σημερα....!! :-p (αν και περισσοτερο αναγκη το ειχε ο γιαννης!!)
στα αποτελεσματα τις τελευταιες ωρες μονο μια φορα δεν ημουν αλλα σιγα σιγα ψαχνοντας εξωγηινους εμπαινα στη 30αδα αλλα προφανως ημουν στις τελυταιες θεσεις και παντοτε με μικρες διαφορες...ωποτε σιγουρα υπηρχε πιθανοτητα και να μην μεινω για πολυ ωρα και το ηξερα....αλλο να εχω 7000 ποντους οπως ο πρωτος και να ξενοιασω και αλλο να παλευω στο 1000αρικο για τη τελευταια θεση...εννοειται οτι ξερω οτι ημουν 50-50....,η ταχυτητα μου ειναι καλη δεν εχω προβλημα ωποτε δεν νομιζω να επαιξε θεμα κατι τετοιο...
ισως και να μην το ετρεξα και γω αρκετα απο τη μερια μου ή νομιζοντας οτι αν ασχοληθω χ ωρες θα καταφερω να ειμαι μεσα και τελικα να εκανα λαθος....σημασια εχει οτι δεν ειμαι μεσα...δεν πειραζει...και αλλη φορα (αν βρω το κουραγιο) το κυνηγαω περισσοτερο..... δεν εγινε και κατι στην τελικη...διαγωνισμος ειναι...αλλωστε και στην 30αδα να ημουν δν σημαινει οτι θα κερδιζα κιολας ετσι δεν ειναι? thanks παντως για την ενημερωση luigi και ελπιζω να το φαγες το κορνεδακι σου σημερα....!! :-p (αν και περισσοτερο αναγκη το ειχε ο γιαννης!!)
-
Το έφαγα το κορνέ μου σήμερα για να στρώσω.Για να καταλάβεις επειδή έβλεπες το streaming αμέσως μετά πήγα για alien farming,είχα 1200+ πόντους και επειδή ήξερα ότι θα farmaroun όλοι για πόντους ξεκίνησα και κατάφερα να φτάσω τους 1700+...απλά πιστεύω ότι αν δεν σταματούσες θα έμπαινες σίγουρα!

-
ααα....εσυ μαλλον εισαι καλος!δλδ μαζεψες 500 ποντους σε 3 ωρες..!εγω περιπου τους ιδιους τους μαζεψα στο 5 ωρο...πρεπει να χα καμια 900+ κατα της 7 και εφτασα στους 1380+.... παντως εγω που το ξεκινησα απο την τεταρτη το απογευμα,που πηρα την αποφαση...., με κουρασε αρκετα αυτη η διαδικασια.... και το προσπαθησα ΜΟΝΟ την τελευταια βδομαδα του διαγωνισμου.... παντως θα προτιμουσα,αν και καταλαβαινω οτι ο συγκεκριμενος τροπος υπαρχει για λογους επισκεψιμοτητας και διαφημισης του site,το εχω δει αλλωστε και σε αλλα site να γινεται αυτο,θεωρω για μενα,προσωπικη μου αποψη, οτι οι διαγωνισμοι θα επρεπε να ειναι καθαρα με τα κριτηρια της τυχης....δλδ π.χ. τωρα που υπαρχει πλεον και το facebook πολλοι διαγωνισμοι τι λενε,οπως και απο το site αυτο, κανε likε και αφησε ενα σχολιο στο αρθρο και αυτοματα μπαινεις στο διαγωνισμο... νομιζω οτι αυτος ο τροπος ειναι ο πιο ιδανικος...χωρις να δημιουργουνται θεματα με τους βαθμους,με το αν καποιος μπαινει μονο και μονο για τον διαγωνισμο, γιατι μπηκες εσυ στην 30αδα(οχι εσυ ως luigi) και οχι εγω, γιατι ο αλλος να παρει ποντους επειδη κανει farming απο το πρωι εως το βραδυ ενω ο αλλος που δουλευει δεν προλαβαινει...και ουτω καθ'εξής....γενικα και απο τα προηγουμενα σχολια που διαβασα δημιουργειται πολλες φορες θεμα....αλλα απο κει περα ολα εξαρτωνται απο τους συντακτες του site για το πως θελουν να διοργανωνουν ενα διαγωνισμο και τι προφανως ειναι ωφελιμο και για το ιδιο το site ωστε να μπορει να επιβιωσει κι'ολας....
εγω βασικα αυτο που ηθελα να σε ρωτησω μιας και πιασαμε τη κουβεντα ειναι λιγο για το Live της κυριακης....πρεπει να κατεβασω το teamspeak στον υπολογιστη μου,(μπηκα στην ιστοσελιδα και ειχε να κατεβασεις αρχειο) και 2ο εγω δεν εχω μικροφωνο που συνδεεται στο laptop, ωστοσο μεσω skype που εχω κανει συνδεση εχω μιλησει κανονικα με φιλους ωποτε λογικα δεν χρειαζεται να παρω καποιο μικροφωνο εξτρα εχει ενσωματομενο το laptop μου....σωστα;
εγω βασικα αυτο που ηθελα να σε ρωτησω μιας και πιασαμε τη κουβεντα ειναι λιγο για το Live της κυριακης....πρεπει να κατεβασω το teamspeak στον υπολογιστη μου,(μπηκα στην ιστοσελιδα και ειχε να κατεβασεις αρχειο) και 2ο εγω δεν εχω μικροφωνο που συνδεεται στο laptop, ωστοσο μεσω skype που εχω κανει συνδεση εχω μιλησει κανονικα με φιλους ωποτε λογικα δεν χρειαζεται να παρω καποιο μικροφωνο εξτρα εχει ενσωματομενο το laptop μου....σωστα;
-
Για το σύστημα του διαγωνισμού τα έχουμε ξαναπεί,έτσι αποφάσισαν ο Παύλος και ο Δημήτρης θα πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση τους για το σύστημα του διαγωνισμού,και αυτοί προσπαθούν να το κάνουν όσο πιο δίκαιο γίνεται.Από τη στιγμή που έχεις ενσωματωμένο μικρόφωνο στο λάπτοπ(όπως και εγώ) ακολουθείς της οδηγίες που έχει δώσει το Γιάννης και απλά συνδέεσαι και μπορείς να μιλάς στο live!

-
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης