Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό TomTom » 12 Οκτ 2014, 13:46

" Ο Sephiroth πήρε μέρος στο διαγωνισμό Κερδίστε ένα λευκό PS4 500GB με το Destiny "

Απαιτώ να γίνει δίκη :
με το όνομα : Η Δίκη Του Εnternity
και θέμα : Ο κύριος Sephiroth παρακαλείται να αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο Activity.

Δικαστής : Δημήτρης Καρέτσος
Κατηγορούμενος : Παύλος Παπαπάυλου (Sephiroth)
Υπερασπιστική Γραμμή Sephiroth: Συντακτική ομάδα του Enternity
Yπερασπιστική Γραμμή Όλων Όσοι Νιώθουν Αδικημένοι : Οι χρήστες του Enternity

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!

Όταν είδα το παραπάνω Activity με έπιασαν κάτι γέλια.

Από την πλευρά μου να ευχηθώ στον Sephiroth καλή επιτυχία στον διαγωνισμό.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Οκτ 2014, 13:49

Τόσο που έχει σπαμάρει το τελευταίο δεκαήμερο λογικό είναι :P :P
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Re: Διαγωνισμοί - Πόντοι

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 12 Οκτ 2014, 14:08

Η χούντα του enternity
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Οκτ 2014, 18:16

Αυτα να τα βλεπετε που καθε post του στα νεα παιρνει πολλα like. Του δινετε ποντους αβερτα κουβερτα!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 12 Οκτ 2014, 19:34

Άντε ρε όλοι μαζί :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Alex4 » 28 Οκτ 2014, 23:20

Πιστευω εδω ειναι το καταλληλο μερος για να κανω την ερωτηση μου και ζηταω προκαταβολικα συγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα το ερωτημα, αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο λογω χρονου να διαβασω 21 σελιδες σχολιων...
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Τι ακριβως γινεται με τους εξωγηινους, δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω για να παρω ποντους απο εξωγηινους.
Alex4

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 29 Οκτ 2014, 00:46

Στο τέλος των άρθρων, υπάρχει περίπτωση να βρεις έναν εξωγήινο. Αν τον βρεις, πατάς πάνω του, τον συλλέγεις και μαζεύεις πόντους. Για να βρεις εξωγήινο, πρέπει απλά να είσαι συνδεδεμένος με το λογαριασμό σου στο site.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Re: Απ: Διαγωνισμοί - Πόντοι

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 29 Οκτ 2014, 01:01

Sephiroth έγραψε:Στο τέλος των άρθρων, υπάρχει περίπτωση να βρεις έναν εξωγήινο. Αν τον βρεις, πατάς πάνω του, τον συλλέγεις και μαζεύεις πόντους. Για να βρεις εξωγήινο, πρέπει απλά να είσαι συνδεδεμένος με το λογαριασμό σου στο site.

Ζουν ανάμεσά μας....
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Alex4 » 29 Οκτ 2014, 13:21

Ευχαριστω!
Alex4

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό RODIFIRE » 30 Οκτ 2014, 13:12

δεν ήθελα να ανοίξω ένα δικό μου θέμα για να μην γεμίσω με θέματα θεώρησα καλά να απαντήσω εδώ (αν κάνω λάθος μετακινείστε μου παρακαλώ :) )
έχω προσέξει ότι δεν μου ανεβάζει πόντους και δεν ξέρω γιατί...
είμαι στους 29 πόντους και χθες και σήμερα σχολίασα 3 φόρες σε διάφορα νέα της σελίδας και παραμένω στα 29 δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος η δεν κατάλαβα κάτι άλλα νόμιζα ότι και στα νέα μετράνε πόντοι τα σχόλια... στην αρχή νόμιζα ότι από το κινητό δεν μετράει άλλα δοκίμασα και από firefox pc Και είδα το ίδιο...
αν μπορεί κάποιος να μου αφιερώσει λίγο χρόνο για να μου εξηγήσει τι κάνω λάθος ή που είναι το λάθος θα ήμουν ευγνώμων
ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)
Άβαταρ μέλους
RODIFIRE

Δημοσιευσεις : 17

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB