Κοκορομαχίες

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 00:09

Και σε τέτοια σχόλια όταν ξέρουμε πλέον οι άλλοι με ποιο τρόπο τα λένε, χρειάζεται να τους βάλει κάποιος στη θέση τους όμως. Γιατί εγώ βλέπω απλά πάντα κάποιους που γουστάρουν να προκαλούν και κάποιους να ψαρώνουν και να τσαμπουκαλεύονται. Δε θα την πληρώνουν όμως οι δεύτεροι. Και σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζονται τα γνωστά "α η γνωστή ομάδα κατευθείαν να κατασπαράξει κόσμο". Τι φταίει η όποια ομάδα όταν κάποιος λέει ότι λέει απλά για να ξεσηκώσει τέτοιες συμπεριφορές.

@mysterious Το θέμα είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας κάποια πράγματα και να τα σταματήσουμε γενικά. Το να προσφέρουμε αυτό το θέμα για ξέσπασμα, το θεώρησα από την αρχή της δημιουργίας του, λάθος. Σκοπός δεν είναι να εκτονώνεται η κατάσταση και μετά πάμε πάλι. Έχουμε φτάσει το ξαναλέω σε επικίνδυνα μονοπάτια. Γίνονται μηνύσεις σε μέλη. Ποιος νέος χρήστης θα έρθει εδώ, όταν θα φοβάται να πει το παραμικρό.
Τελευταία επεξεργασία από kakashi_hatake και 04 Απρ 2015, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Απρ 2015, 00:10

Ρε συ, το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι ο άλλος θέλει να δει και την άποψη της ελληνικής κοινότητας για το game και βλέπει διαξιφισμούς. Ασχέτως του αν φτάνουν σε προσβλητικό επίπεδο ή όχι και αν σκοτώνονται 2-3-10 άτομα. Είναι πραγματικά κρίμα.

Στα του Bloodborne, ας πούμε, η Sony Hellas έβλεπε την κατάσταση. Τι να πεις μετά; Κρίμα δεν είναι για όλους;
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Απρ 2015, 00:11

kakashi_hatake έγραψε:@mysterious Το θέμα είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας κάποια πράγματα και να τα σταματήσουμε γενικά. Το να προσφέρουμε αυτό το θέμα για ξέσπασμα, το θεώρησα από την αρχή της δημιουργίας του, λάθος. Σκοπός δεν είναι να εκτονώνεται η κατάσταση και μετά πάμε πάλι. Έχουμε φτάσει το ξαναλέω σε επικίνδυνα μονοπάτια. Γίνονται μηνύσεις σε μέλη. Ποιος νέος χρήστης θα έρθει εδώ, όταν θα φοβάται να πει το παραμικρό.

Εδώ να πω απλά πως δεν μπορώ να αποτρέψω τον οποιονδήποτε θεωρεί ότι θίγεται από κάποιον άλλο. Στο χέρι μας είναι να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά και να αποτρέψουμε το οτιδήποτε. Απλά μην το φορτώσουμε και αυτό με τη μήνυση στο site. Γιατί και εδώ να μην γινόταν, θα γινόταν αλλού (υπό τις ίδιες συνθήκες που ένας θεωρεί πως πρέπει να προσφύγει στη δικαιοσύνη)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 00:14

Καλά στο θέμα του Bloodborne το σκηνικό ήταν για γέλια. Και είμαι σίγουρος πως και η Sony Hellas να το είδε, τι κατάλαβε; 5 άτομα λογομαχούσαν, οι 3 για το ότι δεν υπάρχουν loading times 1,5 λεπτού, ο ένας να λέει ότι υπάρχουν επειδή ο πέμπτος (Κώστας) τα αντιμετώπισε 2 φορές σε δεκάδες ώρες playthrough. Δηλαδή είναι να τρελαίνεσαι με τις αφορμές που βρίσκουν για να ξεσπάσουν.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Απρ 2015, 00:16

Εγώ κατανοώ ότι μπορεί ο καθένας μας να έχει μια δύσκολη στιγμή ή να γράψει κάτι όχι ακριβώς όπως θα το ήθελε κτλ κτλ. Απλά το ζήτημα είναι να μην ξεφεύγει η κατάσταση και φτάνουμε σε σημείο να μην συνεννούμαστε. Στο θέμα του Nintendo Direct, το community συμπεριφέρθηκε ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ!
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό mysterious » 04 Απρ 2015, 00:16

kakashi_hatake έγραψε:Και σε τέτοια σχόλια όταν ξέρουμε πλέον οι άλλοι με ποιο τρόπο τα λένε, χρειάζεται να τους βάλει κάποιος στη θέση τους όμως. Γιατί εγώ βλέπω απλά πάντα κάποιους που γουστάρουν να προκαλούν και κάποιους να ψαρώνουν και να τσαμπουκαλεύονται. Δε θα την πληρώνουν όμως οι δεύτεροι. Και σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζονται τα γνωστά "α η γνωστή ομάδα κατευθείαν να κατασπαράξει κόσμο". Τι φταίει η όποια ομάδα όταν κάποιος λέει ότι λέει απλά για να ξεσηκώσει τέτοιες συμπεριφορές.

@mysterious Το θέμα είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας κάποια πράγματα και να τα σταματήσουμε γενικά. Το να προσφέρουμε αυτό το θέμα για ξέσπασμα, το θεώρησα από την αρχή της δημιουργίας του, λάθος. Σκοπός δεν είναι να εκτονώνεται η κατάσταση και μετά πάμε πάλι. Έχουμε φτάσει το ξαναλέω σε επικίνδυνα μονοπάτια. Γίνονται μηνύσεις σε μέλη. Ποιος νέος χρήστης θα έρθει εδώ, όταν θα φοβάται να πει το παραμικρό.

Εχεις δικιο αλλα...ειμαστε ανθρωποι,ειμαστε Ελληνες.Προσωπικα το θεωρω αδυνατο να μην υπαρχουν κοντρες.Οκ αυτο με την μηνυση παραηταν χοντρο αλλα απλα δε γινεται να παμε στο αλλο ακρο,απλα δε γινεται.Προφανως και δεν επικροτω(για να μιλησουμε και σοβαρα)ακραιες συμπεριφορες αλλα θα ελεγα ψεμματα αν ισχυριζομουν πως πεφτω απο τα συννεφα.Ο Ελληνας μαλωνει για το παραμικρο,γιατι αυτο το site να ηταν εξαιρεση?Οσα μετρα και να παρθουν(που κι εγω συμφωνω πως πρεπει)αργα ή γρηγορα στα ιδια θα γυρισουμε.Γιατι ειναι στο DNA μας.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό zenev » 04 Απρ 2015, 00:19

Εγώ πάντως σαν εξωτερική παρατηρήτρια βλέπω άτομα να τσακώνονται, να προσδίδουν χαρακτηρισμούς και γενικά να συμπεριφέρονται σαν παιδιά του νηπιαγωγείου και γι αυτο δεν φταίνε οι συντάκτες αυτού του site για την κατάσταση αυτή, αλλα τα ίδια τα άτομα που την προκαλούν.
Αυτο που με λυπεί ειναι ότι αυτο το φαινόμενο υπάρχει στην πλειοψηφία των ελληνικών fora(μάλιστα θυμάμαι και περίπτωση που έκλεισε φόρουμ λόγω τσακωμων), που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες ειναι απλώς ανώριμοι να συζητάνε ήρεμα και πολιτισμένα χωρίς να θέλουν να την πουν στον συνομιλητή τους :)
Τελευταία επεξεργασία από zenev και 04 Απρ 2015, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
zenev

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό mysterious » 04 Απρ 2015, 00:21

Sephiroth έγραψε:Ρε συ, το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι ο άλλος θέλει να δει και την άποψη της ελληνικής κοινότητας για το game και βλέπει διαξιφισμούς. Ασχέτως του αν φτάνουν σε προσβλητικό επίπεδο ή όχι και αν σκοτώνονται 2-3-10 άτομα. Είναι πραγματικά κρίμα.

Στα του Bloodborne, ας πούμε, η Sony Hellas έβλεπε την κατάσταση. Τι να πεις μετά; Κρίμα δεν είναι για όλους;

Οποτε δεν το πηραν το μηνυμα για το loading time;να κι ενα καλο! :D
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 00:26

@zenev δεν ήταν έτσι όμως παλιότερα. Και άποψή μου είναι ότι οι συντάκτες admins φέρουν κάποια ευθύνη. Όχι με τον τρόπο που το είπε ο Raysod, και καλά γιατί δεν πήραν το μέρος κάποιου, αλλά βλέπεις να γίνεται χαμός ρε παιδί μου και να μην μπορείς να πεις εξαρχής "ban εσύ και εσύ, ηρεμήστε μια εβδομάδα και ελάτε πάλι". Από τη μια το βλέπω πως ο Παύλος δε θέλει να φανεί αυστηρός, γιατί λογικό να τρομοκρατηθεί και ο υπόλοιπος κόσμος αλλά όταν κάθε είδηση και review γίνεται πεδίο μάχης και πάμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και μηνύσεις, το έχουμε χάσει το θέμα με τη κοινότητα. Μετά αφού δεν έγινε τίποτα σε αυτή τη περίπτωση θα σκεφτεί ο άλλος, είναι χύμα εδώ μέσα, ας χωθώ και εγώ.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 04 Απρ 2015, 00:32

Sephiroth έγραψε:Not bad idea. Απλά να δούμε αν είναι όντως σοβαρός λόγος. Δηλαδή αν ο εγώ γράψω "εντάξει, 30 ώρες το The Order με 20 ώρες videakia" και ο άλλος γίνει μπαρούτι, πρέπει να αντιμετωπιστεί διαφορετικά από το αν ένας μπαρουτιάσει και αρχίσει ειρωνείες και καντήλια

30 ωρες το order ας ηταν και ας ειχε 20 ωρες βιντεο.7-8 ωρες ειναι και εχεις παρει και το platinum Κριμα γιατι ο τεχνικος τομεεας του ειναι φοβερος.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB