Και μετά απορείτε γιατί τα σχόλια ξεφεύγουν και γίνονται προσβλητικά.Χωρίς λόγο και αιτία επειδή κάποιος δεν γουστάρει τις βαθμολογίες που έδωσε ένας χρήστης, τον διαπομπέυει στο forum και αυτό είναι θεμιτό;Δεν έπρεπε να επέμβουν οι moderators;
Συγνώμη αλλά για μένα, είναι πολύ προσβλητικό αυτό που επιτρέπετε να γίνετε στο forum.Οφείλετε να προστατεύσετε τους χρήστες.Δεν μπορείτε να κατηγορείτε χρήστες και βασιζόμενοι σε υποψίες να κατασκευάζετε κατηγορίες, πόσο μάλλον να τους δείχνετε με το δάκτυλο.
Θα έπρεπε να επέμβουν οι moderators και να προστατέψουν τον Frans.Πραγματικά έιναι πολύ λυπηρο και λιγάκι απογοητευτικό....
- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 08:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί - Πόντοι
Καταρχήν να πω πως συμφωνώ με ότι έχει γράψει ο zerocool7545 100%.
Το ότι δεν είναι κάποιο προφίλ κρυφό (αναφέρομαι στο σχόλιο του nkav64) δεν σημαίνει κιόλας ότι μπορούμε να το βγάζουμε στην φόρα και να κατηγορούμε το άτομο το οποίο βρίσκεται από πίσω μόνο και μόνο επειδή δεν μας αρέσει η βαθμολογία που έβαλε σε κάποιο προϊόν ή σε κάποια ταινία/σειρά.
Επίσης θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε τι έχει γράψει ο Sephiroth εδώ : http://www.enternity.gr/Article/Movies/Reviews/%CE%91%CE%BD%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%93%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82-(Bad-Neighbours)/23510.html
5ο σχόλιο από το τέλος στην 1η σελίδα.
Αλλά να διαβάσετε και γενικά τα σχόλια.
Έχει γράψει και ο nfs_maniac και ο Shepard που συμφωνεί με τον πρώτο.
Με λίγα λόγια τα παιδιά (Sephiroth & nfs_maniac) λένε σε όποιον δεν θέλει να είναι ενεργό μέλος της κοινότητας του Εnternity και απλά είδαν ένα καλό διαγωνισμό και μπήκαν, πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μαζέψεις πόντους πέρα των σχολίων (που γίνονται απλά για τον 1 πόντο).
Οι τρόποι αυτοί είναι το βρεις εξωγήινους και να μπορείς να βαθμολογήσεις τα προϊόντα ή τις ταινιες/σειρές.
Έτσι κάποιος που είδε φως και μπήκε απλά θα μπει στην κλήρωση χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.
Πραγματικά όμως το να βγαίνει κάποιος (o Chased στην προκειμένη περίπτωση) και να "κράζει" κάποιον (την Frans στην συγκεκριμένη περίπτωση) είναι ΛΑΘΟΣ από πια μεριά/πλευρά και να το δεις.
Τα νέα μέλη (ειδικά αυτά) ασχέτως αν είναι περαστικοί/περαστικές ή όχι θα πρέπει να προστατεύονται.
Τέτοιες "επιθέσεις" πολύ απλά ΔΕΝ πρέπει να γίνονται.
Και στο κάτω κάτω διαγωνισμοί είναι. Τίποτα παραπάνω. Αν είναι να χάσουμε την ευγενία μας και το πως συμπεριφερόμαστε γενικά για έναν διαγωνισμό πραγματικά θα αρχίσω να χάνω πάσα ιδέα.
PS : Στις βελτιώσεις του site έγραψα σήμερα πως σε προϊόντα που ΔΕΝ έχουν κυκλοφορήσει να μην μπορούμε να τα βαθμολογήσουμε.
Διαβάστε και την απάντηση : viewtopic.php?f=12&t=1019&start=200
Μπορεί εμείς να ζητάμε πράγματα να γίνουν αλλά στην υλοποίησή τους να μην είναι και τόσο εύκολη.
PS 1 : Κανένας δεν μπορεί να πει σε κανέναν γιατί έβαλε την βαθμολογία που έβαλε σε κάτι εφόσον κάτω από την βαθμολογία δεν υπάρχει κάποιο κενό για να το αιτιολογήσεις. Ο καθένας με τα γούστα του και τις προτιμήσεις του.
Όχι και να αρχίσουμε να κράζουμε κάποιον γιατί βαθμολόγησε ένα προϊόν ή μια ταινία/σειρά. Ούτε επίσης να κράζουμε γιατί το βαθμολόγησε μετά από την κυκλοφορία του δεν ξέρω και εγώ μετά από πόσο καιρό.
Μπορεί κάποιο παιχνίδι για παράδειγμα να βγήκε πριν ένα χρόνο κάποιος άνθρωπος να το έπαιξε τώρα και να το βαθμολόγησε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό είναι κακό.
PS 2 : Και περαστικός να μην θέλει να είναι ο/η άλλος/άλλη με αυτά που γίνονται και με την καχυποψία που υπάρχει (ασχέτως αν είναι σωστή) θα γίνει περαστικός/περαστική.
Το ότι δεν είναι κάποιο προφίλ κρυφό (αναφέρομαι στο σχόλιο του nkav64) δεν σημαίνει κιόλας ότι μπορούμε να το βγάζουμε στην φόρα και να κατηγορούμε το άτομο το οποίο βρίσκεται από πίσω μόνο και μόνο επειδή δεν μας αρέσει η βαθμολογία που έβαλε σε κάποιο προϊόν ή σε κάποια ταινία/σειρά.
Επίσης θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε τι έχει γράψει ο Sephiroth εδώ : http://www.enternity.gr/Article/Movies/Reviews/%CE%91%CE%BD%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%93%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82-(Bad-Neighbours)/23510.html
5ο σχόλιο από το τέλος στην 1η σελίδα.
Αλλά να διαβάσετε και γενικά τα σχόλια.
Έχει γράψει και ο nfs_maniac και ο Shepard που συμφωνεί με τον πρώτο.
Με λίγα λόγια τα παιδιά (Sephiroth & nfs_maniac) λένε σε όποιον δεν θέλει να είναι ενεργό μέλος της κοινότητας του Εnternity και απλά είδαν ένα καλό διαγωνισμό και μπήκαν, πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μαζέψεις πόντους πέρα των σχολίων (που γίνονται απλά για τον 1 πόντο).
Οι τρόποι αυτοί είναι το βρεις εξωγήινους και να μπορείς να βαθμολογήσεις τα προϊόντα ή τις ταινιες/σειρές.
Έτσι κάποιος που είδε φως και μπήκε απλά θα μπει στην κλήρωση χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.
Πραγματικά όμως το να βγαίνει κάποιος (o Chased στην προκειμένη περίπτωση) και να "κράζει" κάποιον (την Frans στην συγκεκριμένη περίπτωση) είναι ΛΑΘΟΣ από πια μεριά/πλευρά και να το δεις.
Τα νέα μέλη (ειδικά αυτά) ασχέτως αν είναι περαστικοί/περαστικές ή όχι θα πρέπει να προστατεύονται.
Τέτοιες "επιθέσεις" πολύ απλά ΔΕΝ πρέπει να γίνονται.
Και στο κάτω κάτω διαγωνισμοί είναι. Τίποτα παραπάνω. Αν είναι να χάσουμε την ευγενία μας και το πως συμπεριφερόμαστε γενικά για έναν διαγωνισμό πραγματικά θα αρχίσω να χάνω πάσα ιδέα.
PS : Στις βελτιώσεις του site έγραψα σήμερα πως σε προϊόντα που ΔΕΝ έχουν κυκλοφορήσει να μην μπορούμε να τα βαθμολογήσουμε.
Διαβάστε και την απάντηση : viewtopic.php?f=12&t=1019&start=200
Μπορεί εμείς να ζητάμε πράγματα να γίνουν αλλά στην υλοποίησή τους να μην είναι και τόσο εύκολη.
PS 1 : Κανένας δεν μπορεί να πει σε κανέναν γιατί έβαλε την βαθμολογία που έβαλε σε κάτι εφόσον κάτω από την βαθμολογία δεν υπάρχει κάποιο κενό για να το αιτιολογήσεις. Ο καθένας με τα γούστα του και τις προτιμήσεις του.
Όχι και να αρχίσουμε να κράζουμε κάποιον γιατί βαθμολόγησε ένα προϊόν ή μια ταινία/σειρά. Ούτε επίσης να κράζουμε γιατί το βαθμολόγησε μετά από την κυκλοφορία του δεν ξέρω και εγώ μετά από πόσο καιρό.
Μπορεί κάποιο παιχνίδι για παράδειγμα να βγήκε πριν ένα χρόνο κάποιος άνθρωπος να το έπαιξε τώρα και να το βαθμολόγησε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό είναι κακό.
PS 2 : Και περαστικός να μην θέλει να είναι ο/η άλλος/άλλη με αυτά που γίνονται και με την καχυποψία που υπάρχει (ασχέτως αν είναι σωστή) θα γίνει περαστικός/περαστική.
-
TomTom - Δημοσιευσεις : 107
commenter έγραψε:Δεν έχω καμία μύγα, εσύ πετάς σπόντες και κάνεις ρατσιστικά σχόλια για τους Έλληνες gamers επειδή δεν σου αρέσουν τα γούστα τους.
Εγώ όμως δεν μίλησα για γούστα (υποκειμενικό). Μίλησα για τεχνικό τομέα (αντικειμενικό). Κατανοητό; Αν εσύ ξέχασες τι είχε γίνει με το launch του BF4, δεν σου φταίω εγώ.
Για το εξωτερικό δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, εκτός αν μιλάς για τα class action lawsuits της Αμερικής. Πράγματι, εκεί είναι πολύ μπροστά το νομικό πλαίσιο και θωρακίζει τον καταναλωτή από λαμογιοεταιρίες που κάνουν ship broken games.
Αυτά και το λήγουμε εδώ το offtopic...
Kατ' αρχας δεν ανέφερα ονομα όταν έγραψα το ποστ. Δευτερον είναι παράδειγμα και όχι σποντα. Αυτό ειδα εκεινη την ωρα, αυτό εγραψα. Οποτε οποιος εχει την μυγα και την σφιγγα... αντιλαβου ή όχι;
Την λέξη ρατσιμος την εχουμε σκοτωσει στην Ελλαδα. Δεν εγραψα ρατσιστικο σχολιο. Η πραγματικοτητα ειναι. Δεν εθελοτυφλώ. Διαβαστε την εννοια του ρατσισμου.
Το γιατι βαζεις την βαθμολογια που βαζεις εσυ ή ο οποιοσδηποτε ΔΕΝ ενδιαφερει κανεναν. Ο καθενας έχει την δικιά του άποψη, αλλα και χολή, και βάζει βαθμό. Δεν είναι όμως μεμπτο αυτό, δεν θα καταδικασουμε εδώ μεσα σαν τιμωροι.
Για το εξωτερικο που εγραψα ΔΕΝ ελεγα αυτό αλλα επειδή εισαι προπέτης, εγραψες ότι να 'ναι. Το παλικαρι μου απαντησε πιο πανω. Στω.
Τωρα ληγουμε το off topic και όλα τα αλλα θα διαγράφονται.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ηρεμηστε λιγάκι. Δεν ειμαστε δικαστες. Αν καποιος θελει να μαζεψει ποντους με τον τροπο της βαθμολογησης, είναι δεκτο. Μαλιστα είναι πιο αρεστο από το να γυρναει σε ολο το site και να αφηνει αλλα ντι αλλων σχολια και να σπαμαρει. Θερμοπαρακαλώ και παλι, λιγη ηρεμια.

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Παιδιά, αρχικά για να ηρεμήσουμε. Τα σχόλια περί... διαπόμπευσης τα βλέπω λίγο υπερβολικά, δεν τον στήσαμε στον τοίχο τον άνθρωπο, ένας χρήστης είδε κάτι (που δεν είναι κρυφό) και το πόσταρε. Απαντήσαμε όλοι, το θέμα θεωρείται λήξαν, δεν υπάρχει λόγος να τρωγόμαστε.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Καλό θα είναι αυτοί που κάνουν τα σχόλια εδώ μέσα και προς εμένα, να σκεφθούν ότι τη "διαπόμπευση" που υποτίθεται πως έκανα εγώ της Frans, την κάνουν οι ίδιοι σε εμένα! Ακούς εκεί να επέμβουν οι moderators! Για ποιο λόγο? Είστε σοβαροί όσοι τα λέτε?
Αλλά τόσο σας έκοψε που νομίσατε ότι το πρόβλημα είναι οι βαθμολογίες!
Ούτε λόγος για το ότι βαθμολογήθηκαν παιχνίδια που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει!
Το έγραψα και στο πρώτο μου σχόλιο αλλά επιλέξατε να το αγνοήσετε, μάλλον για να διαπομπεύσετε!
Και δεν αλλάζω ΚΑΘΟΛΟΥ άποψη! Ο συγκεκριμένος χρήστης δεν είχε προσφέρει τίποτα στη σελίδα, κανένα απολύτως σχόλιο ούτε σε άρθρα ούτε σε φόρουμ! Και αυτό δεν θα με πείραζε, δικαίωμά του! Αλλά βαθμολογεί παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει καν! Λίγη ντροπή! Τουλάχιστον βάλε βαθμό σε παιχνίδια που υπάρχει πιθανότητα να τα έχεις παίξει! Εκμεταλλεύεσαι που εκμεταλλεύεσαι το σύστημα, μην το κάνεις τόσο απροκάλυπτα!
Αλλά τόσο σας έκοψε που νομίσατε ότι το πρόβλημα είναι οι βαθμολογίες!
Ούτε λόγος για το ότι βαθμολογήθηκαν παιχνίδια που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει!
Το έγραψα και στο πρώτο μου σχόλιο αλλά επιλέξατε να το αγνοήσετε, μάλλον για να διαπομπεύσετε!
Και δεν αλλάζω ΚΑΘΟΛΟΥ άποψη! Ο συγκεκριμένος χρήστης δεν είχε προσφέρει τίποτα στη σελίδα, κανένα απολύτως σχόλιο ούτε σε άρθρα ούτε σε φόρουμ! Και αυτό δεν θα με πείραζε, δικαίωμά του! Αλλά βαθμολογεί παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει καν! Λίγη ντροπή! Τουλάχιστον βάλε βαθμό σε παιχνίδια που υπάρχει πιθανότητα να τα έχεις παίξει! Εκμεταλλεύεσαι που εκμεταλλεύεσαι το σύστημα, μην το κάνεις τόσο απροκάλυπτα!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Frans έγραψε:Όσον αφορά τώρα την βαθμολογία που βάζω στα παιχνίδια, είτε κυκλοφόρησαν, είτε όχι, αυτό πιστεύω πως είναι καθαρά δικό μου θέμα......!!!
Δεν είναι δικό σου θέμα και καλά θα κάνεις να σταματήσεις αυτήν την πάρα πάρα πολύ κακή συνήθεια.
Αυτό πηγαίνει γενικά σε όλους που ψηφίζουν είτε για τους πόντους, είτε για το... σύστημά τους.
EDIT: Όσο για την "διαπόμπευση", αν βλέπει κανείς μια λάθος συμπεριφορά είναι κακό να την αναφέρει? Έτσι και αλλιώς όλες οι βαθμολογίες φαίνονται στο κουτάκι του feed που τα παιδιά εγκαταστήσανε στο πλαίσιο των social χαρ/κών. Επομένως το είδαν έστω και λίγοι, δεν είναι κάτι κρυφό.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
-
AnimaPura - Δημοσιευσεις : 386
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης