Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 02 Οκτ 2014, 14:05

Παρατηρησα οτι σε ενα νεο που αφορουσε το Tearaway Unfolded δεν υπαρχει επιλογη για follow του προιοντος. Εκτος και αν ειμαι στραβος η εχω κανει follow και δεν το θυμαμαι.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Οκτ 2014, 14:25

Deathracer2009 έγραψε:Παρατηρησα οτι σε ενα νεο που αφορουσε το Tearaway Unfolded δεν υπαρχει επιλογη για follow του προιοντος. Εκτος και αν ειμαι στραβος η εχω κανει follow και δεν το θυμαμαι.

Αυτό συμβαίνει όταν δεν έχει δημιουργηθεί σελίδα προϊόντος, σιγά σιγά προσθέτουμε συνεχώς. Μόλις μπει, θα το δεις στο νέο και σε όλα τα νέα του προϊόντος :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό ZazzyJr13 » 02 Οκτ 2014, 14:31

υπαρχει mobile app και αν ναι πιο?
αν οχι ελπιζω να κανετε...
ZazzyJr13

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Οκτ 2014, 16:41

Ναι, παιδιά θα το φτιάξουμε γιατί με το mobile app δεν βλέπω να προχωράει το πράγμα. Πέσαμε και σε αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές δυστυχώς και έμεινε πίσω το θέμα. Το κοιτάμε πάντως, no worries ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 04 Οκτ 2014, 12:23

καθε φορα που γραφω στο φορουμ με βαζει το συστημα αυτοματα και να εγγραφω στο θεμα πως γινεται να το απενεργοποιησω αυτο ? εψαξα στης ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα τιποτα . υπαρχει καποιος τροπος ? καθως σε πολλα θεματα στο φορουμ μπορεις να δωσεις απλα την γνωμη σου δεν χρειαζεται να παρακολουθεις το θεμα .
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Οκτ 2014, 16:01

Για το θέμα του Tapatalk, μου ήρθαν οι εξής οδηγίες:

Όταν κάνετε login, επιλέξτε να μπείτε με different profile. Στο τέλος της οθόνης εμφανίζεται ένα σχετικό button. Εκεί βάζετε τα username και password του Enternity profile σας.

Η πρώτη επιλογή δεν παίζει γιατί θεωρεί ότι το account έχει συνδεθεί από facebook και προσπαθεί να περάσει το χρήστη κάνοντας νέο registration.

Δείτε το και λογικά θα είσαστε ΟΚ :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό TomTom » 05 Οκτ 2014, 16:16

Να μην μπορούμε να ψηφίσουμε κάποιο προϊον (παιχίδι κατά κύριο λόγο) το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στα ράφια των καταστημάτων.

Είναι κάπως .... βρε παιδί μου να ψηφίζουνε κάποιοι ένα προϊόν χωρίς να έχει βγει. Με ποια κριτήρια μπορείς να ψηφίσεις κάτι χωρίς να έχει βγει ?

Αυτό είναι το ένα.

Το άλλο είναι να μπορούμε να ψηφίζουμε απαντήσεις στο forum.
Να βάλετε ένα χεράκι up για το + (σε αυτούς που άρεσε δηλαδή) και ένα χεράκι down - (σε αυτούς που δεν άρεσε).
Μπορείτε να βάλετε μόνο το +, για να μην υπάρχουν τίποτα παρατράγουδα.
Θα είναι στην ουσία σα να σου αρέσει το σχόλιο που έκανε κάποιος χρήστης. Οτί συμφωνείς μαζί του.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό Scarsick » 05 Οκτ 2014, 17:34

Εχω παρατηρησει οτι καποιες φορες δεν βγαζει ειδοποιηση, οταν καποιος που ακολουθεις κανει οτιδηποτε . Εννοω την κοκκινη ειδοποιηση στα notifications . Βεβαια, αμα πατησεις επανω στην εικονα σου , το δειχνει . Εκτος αν καμια φορα αργει λιγο να το βγαλει .

ΥΓ: Συμφωνω με αυτο που ειπε ο TomTom
Άβαταρ μέλους
Scarsick

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Οκτ 2014, 17:50

Scarsick, είχαμε μια κόμπλα στο σύστημα, επανήλθε κανονικά :) :) :)

Αυτό με τη βαθμολογία ναι, έχει νόημα, θα το δούμε απλά γιατί παίζει και η παράμετρος ημερομηνία κυκλοφορίας και είναι λίγο θέμα γιατί θα πρέπει σε 1500 προϊόντα (που αυξάνονται) να έχουμε και αυτή την παράμετρο
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 06 Οκτ 2014, 13:57

Παντως αυτο με τη βαθμολογηση προιοντων δεν βοηθαει καθολου να καταλαβουμε αν ενα παιχνιδι αρεσει σε καποιον η οχι.

Οι πιο πολλοι που ψηφιζουν δεν εχουν παιξει ποτε τον εκαστοτε τιτλο, απλα το κανουν για να μαζεψουν ποντους. Επισης ειναι απογοητευτικο να βλεπεις κατι 6αρια κι 7αρια σε τιτλους Ζελντα, επειδη ο καθε βαθμολογητης κοιταει πως να θαψει προιοντα που δεν εχει η κονσολα του.

Δεν ειναι κατι που επειγει, αλλα ελπιζω στο μελλον να υπαρξει κινητρο κι εκπαιδευση του κοινου για αντικειμενικη βαθμολογηση που ανταποκρινεται σε πραγματικη εμπειρια χρησης, γιατι τωρα ειναι εντελως ανουσια λειτουργια.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB