- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 01:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Παρατηρησα οτι σε ενα νεο που αφορουσε το Tearaway Unfolded δεν υπαρχει επιλογη για follow του προιοντος. Εκτος και αν ειμαι στραβος η εχω κανει follow και δεν το θυμαμαι.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:Παρατηρησα οτι σε ενα νεο που αφορουσε το Tearaway Unfolded δεν υπαρχει επιλογη για follow του προιοντος. Εκτος και αν ειμαι στραβος η εχω κανει follow και δεν το θυμαμαι.
Αυτό συμβαίνει όταν δεν έχει δημιουργηθεί σελίδα προϊόντος, σιγά σιγά προσθέτουμε συνεχώς. Μόλις μπει, θα το δεις στο νέο και σε όλα τα νέα του προϊόντος

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
καθε φορα που γραφω στο φορουμ με βαζει το συστημα αυτοματα και να εγγραφω στο θεμα πως γινεται να το απενεργοποιησω αυτο ? εψαξα στης ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα τιποτα . υπαρχει καποιος τροπος ? καθως σε πολλα θεματα στο φορουμ μπορεις να δωσεις απλα την γνωμη σου δεν χρειαζεται να παρακολουθεις το θεμα .
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Για το θέμα του Tapatalk, μου ήρθαν οι εξής οδηγίες:
Όταν κάνετε login, επιλέξτε να μπείτε με different profile. Στο τέλος της οθόνης εμφανίζεται ένα σχετικό button. Εκεί βάζετε τα username και password του Enternity profile σας.
Η πρώτη επιλογή δεν παίζει γιατί θεωρεί ότι το account έχει συνδεθεί από facebook και προσπαθεί να περάσει το χρήστη κάνοντας νέο registration.
Δείτε το και λογικά θα είσαστε ΟΚ
Όταν κάνετε login, επιλέξτε να μπείτε με different profile. Στο τέλος της οθόνης εμφανίζεται ένα σχετικό button. Εκεί βάζετε τα username και password του Enternity profile σας.
Η πρώτη επιλογή δεν παίζει γιατί θεωρεί ότι το account έχει συνδεθεί από facebook και προσπαθεί να περάσει το χρήστη κάνοντας νέο registration.
Δείτε το και λογικά θα είσαστε ΟΚ

-
Να μην μπορούμε να ψηφίσουμε κάποιο προϊον (παιχίδι κατά κύριο λόγο) το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στα ράφια των καταστημάτων.
Είναι κάπως .... βρε παιδί μου να ψηφίζουνε κάποιοι ένα προϊόν χωρίς να έχει βγει. Με ποια κριτήρια μπορείς να ψηφίσεις κάτι χωρίς να έχει βγει ?
Αυτό είναι το ένα.
Το άλλο είναι να μπορούμε να ψηφίζουμε απαντήσεις στο forum.
Να βάλετε ένα χεράκι up για το + (σε αυτούς που άρεσε δηλαδή) και ένα χεράκι down - (σε αυτούς που δεν άρεσε).
Μπορείτε να βάλετε μόνο το +, για να μην υπάρχουν τίποτα παρατράγουδα.
Θα είναι στην ουσία σα να σου αρέσει το σχόλιο που έκανε κάποιος χρήστης. Οτί συμφωνείς μαζί του.
Είναι κάπως .... βρε παιδί μου να ψηφίζουνε κάποιοι ένα προϊόν χωρίς να έχει βγει. Με ποια κριτήρια μπορείς να ψηφίσεις κάτι χωρίς να έχει βγει ?
Αυτό είναι το ένα.
Το άλλο είναι να μπορούμε να ψηφίζουμε απαντήσεις στο forum.
Να βάλετε ένα χεράκι up για το + (σε αυτούς που άρεσε δηλαδή) και ένα χεράκι down - (σε αυτούς που δεν άρεσε).
Μπορείτε να βάλετε μόνο το +, για να μην υπάρχουν τίποτα παρατράγουδα.
Θα είναι στην ουσία σα να σου αρέσει το σχόλιο που έκανε κάποιος χρήστης. Οτί συμφωνείς μαζί του.
-
TomTom - Δημοσιευσεις : 107
Εχω παρατηρησει οτι καποιες φορες δεν βγαζει ειδοποιηση, οταν καποιος που ακολουθεις κανει οτιδηποτε . Εννοω την κοκκινη ειδοποιηση στα notifications . Βεβαια, αμα πατησεις επανω στην εικονα σου , το δειχνει . Εκτος αν καμια φορα αργει λιγο να το βγαλει .
ΥΓ: Συμφωνω με αυτο που ειπε ο TomTom
ΥΓ: Συμφωνω με αυτο που ειπε ο TomTom
-
Scarsick - Δημοσιευσεις : 26
Scarsick, είχαμε μια κόμπλα στο σύστημα, επανήλθε κανονικά

Αυτό με τη βαθμολογία ναι, έχει νόημα, θα το δούμε απλά γιατί παίζει και η παράμετρος ημερομηνία κυκλοφορίας και είναι λίγο θέμα γιατί θα πρέπει σε 1500 προϊόντα (που αυξάνονται) να έχουμε και αυτή την παράμετρο

Αυτό με τη βαθμολογία ναι, έχει νόημα, θα το δούμε απλά γιατί παίζει και η παράμετρος ημερομηνία κυκλοφορίας και είναι λίγο θέμα γιατί θα πρέπει σε 1500 προϊόντα (που αυξάνονται) να έχουμε και αυτή την παράμετρο
-
Παντως αυτο με τη βαθμολογηση προιοντων δεν βοηθαει καθολου να καταλαβουμε αν ενα παιχνιδι αρεσει σε καποιον η οχι.
Οι πιο πολλοι που ψηφιζουν δεν εχουν παιξει ποτε τον εκαστοτε τιτλο, απλα το κανουν για να μαζεψουν ποντους. Επισης ειναι απογοητευτικο να βλεπεις κατι 6αρια κι 7αρια σε τιτλους Ζελντα, επειδη ο καθε βαθμολογητης κοιταει πως να θαψει προιοντα που δεν εχει η κονσολα του.
Δεν ειναι κατι που επειγει, αλλα ελπιζω στο μελλον να υπαρξει κινητρο κι εκπαιδευση του κοινου για αντικειμενικη βαθμολογηση που ανταποκρινεται σε πραγματικη εμπειρια χρησης, γιατι τωρα ειναι εντελως ανουσια λειτουργια.
Οι πιο πολλοι που ψηφιζουν δεν εχουν παιξει ποτε τον εκαστοτε τιτλο, απλα το κανουν για να μαζεψουν ποντους. Επισης ειναι απογοητευτικο να βλεπεις κατι 6αρια κι 7αρια σε τιτλους Ζελντα, επειδη ο καθε βαθμολογητης κοιταει πως να θαψει προιοντα που δεν εχει η κονσολα του.
Δεν ειναι κατι που επειγει, αλλα ελπιζω στο μελλον να υπαρξει κινητρο κι εκπαιδευση του κοινου για αντικειμενικη βαθμολογηση που ανταποκρινεται σε πραγματικη εμπειρια χρησης, γιατι τωρα ειναι εντελως ανουσια λειτουργια.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης