- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 19:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
Mα δεν είπε κανείς ότι είναι κακό. Όσοι συμμετέχουμε στο φόρουμ τουλάχιστον μια χαρά περνάμε και τα λέμε, το σπαμ έχει ελλαχιστοποιηθεί οπότε όλα οκ. Δεν μας ενοχλούν τα παιδιά που μαζεύουν μόνο πόντους απλά δε μου αρέσει στο μάτι το γεγονός ότι δεν είναι μέσα στο top30 ούτε ένας από τα παιδιά που ασχολούνται με το site εδώ και καιρό. Όμως αυτό δεν λέει κάτι. Ο διαγωνισμός είναι ίδιος για όλους οπότε θεωρητικά την ίδια ευκαιρία έχουν όλοι κάθε φορά.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
koulis21 έγραψε:για να καταλαβω πως παει
ποσους ποντους μετραει τι??
δλδ ποσους οι εξωγηινοι, ποσους τα ποστ κτλπ
αλλους ποντους περνει ενα ποστ στο πορταλ και αλλους στο φορουμ??
http://www.enternity.gr/pointsystem.html
μόλις μου έδωσες 3 πόντους.

Edit: Α, ναι τους εξωγήινους δεν τους γράφει, το ξέχασα.
Τελευταία επεξεργασία από Devil_7 και 27 Ιαν 2013, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Ενταξει δεν ειναι δυσκολο να φτασεις 2κ ποντους αλλα κακα τα ψεματα θελει λιγο "farming".Δεν θα τους φτασεις απλα βλεποντας τα καθημερινα νεα και σχολιαζοντας και μπαινοντας στο forum.
Ο καθημερινος χρηστης θα δει ποσα θεματα?10-20-30?Μεσα σε αυτα θα βρει 3-4 aliens (απο την εμπειρια μου ειανι 1 ανα 10 σελιδες χοντρικα)αρα ας πουμε max για εμενα 20 ποντους.20x7=140 ποντους.
Βασικα ειναι παραπανω εαν ξαναμπεις να δεις απαντησεις και να ξανασχολιασεις αλλα δεν μπορω τωρα να κατσω να το υπολογισω,δειτε το σαν bonus.
Θα κανει και 10 σχολια (παραπανω ας πουμε εαν πιασει καμια συζητησει) αρα +10-20 ποντους ας πουμε και πες ενα απο αυτα μαζευει 5 ψηφους παμε στους 11-21.
Εαν πιασουμε το μεγιστο εχουμε 21χ7=147.
Μεχρι τωρα εχουμε 287 ποντους.Τωρα ας πουμε ο χρηστης που εχουμε σαν παραδειγμα ειναι και θαμωνας του forum και συμμετεχει (οχι εγω
) και κανει 10 σχολια την ημερα.3 ποντους το καθε σχολιο αρα 30 ποντους την ημερα ακα 30χ7=210 ποντους την εβδομαδα απο το φορουμ.
Φτανουμε τους 495 ποντους για εαν καθημερινο και πιστο χρηστη.Τωρα για αξιολογησεις δεν ειμαι σιγουρος ποσα προιοντα ειναι διαθεσιμα για αξιολογηση καθε εβδομαδα,προσθεστε ποσα βαθμολογητε εσεις επι 3.
Απο το 500 στο 2000 υπαρχει δρομος 300 aliens,δηλαδη 3000 σελιδες...Βαζω aliens γιατι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το να βαθμολογεις προιοντα.Μπορεις βεβαια και να σπαμαρεις στο φορουμ ή στα σχολια αλλα δεν ειναι και τοσο γρηγορο,εκτος και εαν γραφεις βλακειες και καθονται οι Mods και στα σβηνουν XD
Το υπαρχων συστημα ειναι (super) ωραιο για οσους καταφερουν να μπουν στην 30αδα γιατι εχουν πολλες πιθανοτητες να κερδισουν αλλα παρα πολλοι μενουν απεξω ακομα και εαν ειναι καθημερινοι και παλιοι χρηστες.
Προσοχη δεν πιστευω πως αυτο το συστημα ειναι ασχημο γιατι εχει καποια προτερηματα, αλλα με την παραπανω "φορμουλα" που εβγαλα θα ηταν πιο ωραιο ας πουμε να μπαινουν στην μεγαλη κληρωση οσοι συγκεντρωναν ας πουμε 500 ποντους (σαν παραδειγμα) και οχι μονο αυτοι που θα μαζευανε aliens.Ετσι θα ηταν δικαιο για ολους ενω τωρα επιβραβευονται οι farmers..
Ο καθημερινος χρηστης θα δει ποσα θεματα?10-20-30?Μεσα σε αυτα θα βρει 3-4 aliens (απο την εμπειρια μου ειανι 1 ανα 10 σελιδες χοντρικα)αρα ας πουμε max για εμενα 20 ποντους.20x7=140 ποντους.
Βασικα ειναι παραπανω εαν ξαναμπεις να δεις απαντησεις και να ξανασχολιασεις αλλα δεν μπορω τωρα να κατσω να το υπολογισω,δειτε το σαν bonus.
Θα κανει και 10 σχολια (παραπανω ας πουμε εαν πιασει καμια συζητησει) αρα +10-20 ποντους ας πουμε και πες ενα απο αυτα μαζευει 5 ψηφους παμε στους 11-21.
Εαν πιασουμε το μεγιστο εχουμε 21χ7=147.
Μεχρι τωρα εχουμε 287 ποντους.Τωρα ας πουμε ο χρηστης που εχουμε σαν παραδειγμα ειναι και θαμωνας του forum και συμμετεχει (οχι εγω

Φτανουμε τους 495 ποντους για εαν καθημερινο και πιστο χρηστη.Τωρα για αξιολογησεις δεν ειμαι σιγουρος ποσα προιοντα ειναι διαθεσιμα για αξιολογηση καθε εβδομαδα,προσθεστε ποσα βαθμολογητε εσεις επι 3.
Απο το 500 στο 2000 υπαρχει δρομος 300 aliens,δηλαδη 3000 σελιδες...Βαζω aliens γιατι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το να βαθμολογεις προιοντα.Μπορεις βεβαια και να σπαμαρεις στο φορουμ ή στα σχολια αλλα δεν ειναι και τοσο γρηγορο,εκτος και εαν γραφεις βλακειες και καθονται οι Mods και στα σβηνουν XD
Το υπαρχων συστημα ειναι (super) ωραιο για οσους καταφερουν να μπουν στην 30αδα γιατι εχουν πολλες πιθανοτητες να κερδισουν αλλα παρα πολλοι μενουν απεξω ακομα και εαν ειναι καθημερινοι και παλιοι χρηστες.
Προσοχη δεν πιστευω πως αυτο το συστημα ειναι ασχημο γιατι εχει καποια προτερηματα, αλλα με την παραπανω "φορμουλα" που εβγαλα θα ηταν πιο ωραιο ας πουμε να μπαινουν στην μεγαλη κληρωση οσοι συγκεντρωναν ας πουμε 500 ποντους (σαν παραδειγμα) και οχι μονο αυτοι που θα μαζευανε aliens.Ετσι θα ηταν δικαιο για ολους ενω τωρα επιβραβευονται οι farmers..

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Ουφ τελείωσε και αυτή η εβομάδα. Πάλι δεν τα κατάφερα. Βέβαια θα ήμουν μέσα αν μου δίνατε τους πόντους από το live γιατί απάντησα 1ος το sensible soccer αλλά επειδή σας πάω θα το καταπιώ
Πέρα από τη πλάκα είναι πολύ δύσκολο. Είπα να το λιώσω και εγώ κατα καιρούς να δω αν θα μπορέσω να μπω σε ένα τοπ 30 αλλά δεν γίνεται. Τις τελευταίες 2 ώρες μάλιστα εψαχνα συνέχεια εξωγήινους αλλά τζίφος, δεν εμφανίστηκαν αρκετοί. Άσε που αν συνεχίσω έτσι θα πάθω επιληψία από τις εναλαγές των άρθρων. Δεν το ξαναπερνάω αυτό. Κουράστηκα σωματικά μπορώ να πω. Τα δώρα βέβαια είναι εκπληκτικά οπότε καλή επιτυχία στα παιδιά και μπράβο στους κωλο... εεε τυχερούς που θα τα κερδίσουν.

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Ουφ τελείωσε και αυτή η εβομάδα. Πάλι δεν τα κατάφερα. Βέβαια θα ήμουν μέσα αν μου δίνατε τους πόντους από το live γιατί απάντησα 1ος το sensible soccer αλλά επειδή σας πάω θα το καταπιώΠέρα από τη πλάκα είναι πολύ δύσκολο. Είπα να το λιώσω και εγώ κατα καιρούς να δω αν θα μπορέσω να μπω σε ένα τοπ 30 αλλά δεν γίνεται. Τις τελευταίες 2 ώρες μάλιστα εψαχνα συνέχεια εξωγήινους αλλά τζίφος, δεν εμφανίστηκαν αρκετοί. Άσε που αν συνεχίσω έτσι θα πάθω επιληψία από τις εναλαγές των άρθρων. Δεν το ξαναπερνάω αυτό. Κουράστηκα σωματικά μπορώ να πω. Τα δώρα βέβαια είναι εκπληκτικά οπότε καλή επιτυχία στα παιδιά και μπράβο στους κωλο... εεε τυχερούς που θα τα κερδίσουν.
Αυτό λέω και εγώ ρε φίλε , για να μαζέψεις τόσους πόντους πρέπει να λιώσεις στην κυριολεξία στο site !!
-
kmanikas13 - Δημοσιευσεις : 50
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης