Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό geodelik » 14 Σεπ 2014, 00:23

Καλησπερα
εχω μια ερωτηση.
Βλεπω συχνα στο activity δεξια που γραφει Ο Ταδε πήρε μέρος στο διαγωνισμό Ταδε. Αυτο πως γινεται? Με το που μαζευεις τους ποντους ή κανεις like στο post στο facebook, λαμβανεις αυτοματα μερος στο διαγωνισμο ή αφου τα κανεις ολα αυτα πρεπει να κανεις και καποια αλλη ενεργεια?
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 14 Σεπ 2014, 10:23

Όταν μαζέψει κάποιος τους πόντους που απαιτούνται για να συμμετέχει στον διαγωνισμό,του βγάζει μήνυμα ότι πήρατε μέρος στην κλήρωση,και εμφανίζεται σαν status στο activity.Τα like από το facebook δεν φαίνονται γιατί δεν υπάρχει σύνδεση του προφιλ του χρήστη στο enternity με το αντίστοιχό του στο facebook.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό geodelik » 14 Σεπ 2014, 11:15

Ευχαριστω πολυ T_K_L_L_LUIGI

Εμενα δεν μου το εμφανισε, αλλα γενικως αργουν πολυ να μου εμφανιστουν οι ενημερωσεις ακομα και τα νεα αρθρα. Θα δοκιμασω και με αλλο browser απο firefox.
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 14 Σεπ 2014, 11:19

Πάντως για να ξέρετε αν μπήκατε στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο profile που έχετε πάνω πάνω και εκεί που θα σας εμφανίζει της πληροφορίες σας κάτω κάτω γράφει το εξής "Οι πόντοι που έχετε μαζέψει για τον τρέχων διαγωνισμό "Διαγωνισμός Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition" είναι: 207"

Αν οι πόντοι που αναφέρει είναι περισσότεροι ή ίσοι από το προαπαιτούμενο για την συμμετοχή στον διαγωνισμό τότε αυτόματα έχετε μπει.Στην δική μου περίπτωση είναι 207,και αυξάνονται καθώς σχολιάζεις.
Τελευταία επεξεργασία από T_K_L_L_LUIGI και 14 Σεπ 2014, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό geodelik » 14 Σεπ 2014, 11:34

Να σαι καλα για τις πληροφοριες.
Με την τυχη που εχω στους διαγωνισμους, δεν υπαρχει ελπιδα. Το μονο που με "σωζει" ειναι οτι αυριο εχω και τα γενεθλια μου οποτε ισως γυρισει ο τροχος. Καλη τυχη σε ολους!!!!
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 14 Σεπ 2014, 11:36

ευχαριστούμε για τις πληροφορίες T_K_L_L_LUIGI
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 03 Οκτ 2014, 11:35

υπαρχουν καπου η τροποι συλλογης ποντων ? δεν τους βρισκω .
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 03 Οκτ 2014, 12:04

Αν κατέβεις τέρμα κάτω στην homepage γράφει στα δεξιά σύστημα πόντων! Μπες εκεί θα πάρεις όλες τις πληροφορίες που θες
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 03 Οκτ 2014, 13:02

pits.adoros έγραψε:Αν κατέβεις τέρμα κάτω στην homepage γράφει στα δεξιά σύστημα πόντων! Μπες εκεί θα πάρεις όλες τις πληροφορίες που θες

ok ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 04 Οκτ 2014, 12:31

μια απορια παιδια . σε περιπτωση που καποιος συμπληρωσει τους απαιτουμενους ποντους που χρειαζεται για την συμμετοχη στον εκαστοτε διαγωνισμο οι εξτρα ποντοι που θα μαζεψει μετα απο αυτο θα προστεθουν στους διαγωνισμους της επομενης βδομαδας ?
Άβαταρ μέλους
teopanta1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB