Εγω Παυλο δεν χρειαζεται να στειλω κανενα pm απο τη στιγμη που με οποιον ειχα "θεμα" το ξεκαθαρισα μπροστα σε ολους (στα σχολια), γιατι δεν μου αρεσει να αφηνω εκκρεμοτητες και υπονοουμενα...
Αυτος νομιζω ηταν και ο λογος που στοχοποιηθηκα.
Κι επειδη οπως πολυ σωστα εγραψε και ο φιλος mysterious και συμφωνω 100%, εχω και εγω μια μεγαλη απεχθεια σε ατομα που απο τη μια τα χωνουν και απο την αλλη γλυφουν......ειναι εξω απο την λογικη μου......προτιμω να τα λεω εξω απο τα δοντια (και ασφαλως να τα ακουω εξω απο τα δοντια) οταν κατι με ενοχλει και να μην κρυβομαι.
Ειδικα οταν εχει να κανει με ενα site που προσωπικα "θελω" να ασχοληθω μαζι του, αλλα βλεπω καποια πραγματα που με βγαζουν απο τα ρουχα μου.
Αν δεν με ενδιεφεραι να εισαι σιγουρος οτι θα την ειχα κανει εδω και καιρο.....οπως βλεπεις δεν το εχω κανει, ακομα.
Το χειροτερο ειναι αυτο που ανεφερε ο φιλος mysterious, οτι δλδ πολλα παιδια σταματουν να σχολιαζουν γιατι εκνευριζονται που σβηνονται σχολια τους ενω βλεπουν παραλληλα να μην σβηνονται σχολια αλλων που ειναι εντελως εμπρηστικα!
Εχω παραδειγμα φιλου μου που εκοψε απο τα σχολια!
Και εγω δεν θα κρυφτω, ομολογω οτι μερικες φορες γουσταρω να κανω πλακα (οπως ολοι), ειτε γενικα ειτε με καποιους, γιατι πως να το κανουμε...αν ειναι να μπαινω σε ενα site "νεκροταφειο".....να μου λειπει...
Τουλαχιστον γνωριζεις οτι εγω δεν εχω προσβαλει κανεναν με χαρακτηρισμους κτλπ, ακομα και οταν μου την ειχαν πεσει ολοι οι haters και εγραφαν "τα οργια".
Βεβαια αυτο το εκμεταλευτηκαν και το θεωρησαν "αδυναμια" και πηραν περισσοτερο αερα.
Επιλογη μου ομως ηταν να μην "τσιμπησω" και αρχισω και εγω τα καντιλια......μην νομιζεις οτι "δεν το εχω" αν χρειαστει....

Τελος παντων δυστυχως εχουν φτιαχτει "στρατοπεδα" και οσο υπαρχουν εμφανεις διακρισεις δεν προκειται να αλλαξει αυτο.
Εμεις δεν εχουμε προβλημα με την πλακα η το καλως εννοουμενο τρολαρισμα, το εχουμε αναγκη για να υπαρχει και ζωντανια στα σχολια, με αυτο που εχουμε προβλημα ειναι με το να υπαρχει προκαταληψη και κατα το δοκουν λογοκρισια, απλα γιατι καποιους τους εχουμε καταταξει στα "κακα παιδια" του site.
Αν πιστευετε οτι με τα yes master και το γλυψιμο θα γινουν τα σχολια καλυτερα......τι να πω, καλη επιτυχια.
Ειναι σαν να ζητατε να πει καποιος τη γνωμη του για το site και αυτος επειδη φοβαται το delete η το ban να λεει μονο "ολα ειναι καλα και ωραια"!
Ετσι δεν παει μπροστα τιποτα.
Ετσι δεν παει μπροστα και η κουβεντα στα σχολια αν δεν υπαρχει και ο αντιλογος, ο οποιος μαλιστα σε θεματα που εχουν να κανουν με "τεχνικες κοντρες" (βλεπε Digital Foundry) δεν ειναι δυνατον να μεινει στο "τι ομορφα τα λετε", "τι εντυπωσιακος αριθμος frames ειναι αυτος" και αλλα φλωριστικα....
Το DF ειναι γνωστο το τι κανει, το γνωριζουμε χρονια δεν θα το μαθουμε τωρα.....
Αν καποιος δεν θελει αντιπαραθεση δεν ασχολειται με "τετοιες κοντρες"

Εγω τα εζησα πολυ εντονα με Amstrad vs Commodore, Amiga vs Atari ST, SNES vs Sega Mega Drive κτλπ.....
Συνεργασια με DF και λογοκρισια.....απλα δεν κολαει, ειναι σαν να κανεις δωρο σε εναν κυνηγο το οπλο και να του απαγορευεις να αγορασει σφαιρες και να ριξει......απλα δεν κολαει.