Θυμαμαι για παραδειγμα καποιο παλαιο μου σχολιο που ειχα γραψει την λεξη " προβατα" σε μια προταση μου χωρις να την απευθυνω "προσωπικα" σε κανεναν απολυτως και τοτε ειχε γινει ο κακος χαμος απο "εναν" editor που εβγαλε ολη την χολη του απεναντι μου με την δικαιολογια οτι και καλα ριχνω το επιπεδο της συζητησης.....εδω γελαμε..

Ξαναδιαβαζω πριν λιγες ημερες στα σχολια απο ατομο που ειχε-εχει και θεση εδω στο site να αποκαλει "ξεκαθαρα" ολους τους αγοραστες PS4 "προβατα" και κανενας μα κανενας δεν του ειπε κουβεντα!!!
(εννοειται οτι ο editor που ανεφερα πριν "ελαμψε" για αλλη μια φορα δια της απουσιας του....)
Νομιζεις οτι τα βλεπω μονο εγω αυτα Παυλο?
Μονο να ηξερες ποσοι μου λενε τα ιδια.....απλα τα παιδια φοβουνται να τα πουν οι ιδιοι για να μην στοχοποιηθουν και τραβανε και αυτα οτι τραβαω εγω με editing-delete στα σχολια μου.
Αν πιστευεις οτι ετσι παει μπροστα το site..... συνεχιστε ετσι.....
Και για να σου θυμησω, εγω αρχισα με τις καλυτερες προθεσεις να γραφω στα σχολια (οπως π.χ. ο Raysod) και με σκοπο να γραψω και 5 πραγματα που αρκετοι εδω μεσα δεν τα γνωριζαν (τεχνικα κυριως) ομως με την ανοχη που δειχνατε εσεις σε οσους με προσεβαλαν συνεχως και χωρις λογο, το πραγμα κατεληξε οπως κατεληξε.
Με στοχοποιησατε και το ξερεις πολυ καλα.
Δυστυχως το ιδιο κανετε και σε οσους εχουν παρομοια αποψη με εμενα η ειναι με το μερος μου....
Για να μην αναφερθω στις "αναφορες" που λετε οτι μου κανουν.......εδω πεθαινω στα γελια πραγματικα..

Οποιος διαφωνει μαζι μου η ειναι hater, μου κανει αναφορα!!! Σιγα τα νεα......

Και αυτο μου το βαζετε και ως επιχειρημα...?
Βρειτε κατι πιο σοβαρο.