Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Amiga500 » 01 Οκτ 2014, 14:05

Δεν νομιζω οτι κουραζουμε κανεναν Παυλο......μαλλον εδω μεσα ειναι ενα καλο μερος για να τα "κρυψουμε" απο την πλειοψηφια...εε...? ;)

Θυμαμαι για παραδειγμα καποιο παλαιο μου σχολιο που ειχα γραψει την λεξη " προβατα" σε μια προταση μου χωρις να την απευθυνω "προσωπικα" σε κανεναν απολυτως και τοτε ειχε γινει ο κακος χαμος απο "εναν" editor που εβγαλε ολη την χολη του απεναντι μου με την δικαιολογια οτι και καλα ριχνω το επιπεδο της συζητησης.....εδω γελαμε.. :P

Ξαναδιαβαζω πριν λιγες ημερες στα σχολια απο ατομο που ειχε-εχει και θεση εδω στο site να αποκαλει "ξεκαθαρα" ολους τους αγοραστες PS4 "προβατα" και κανενας μα κανενας δεν του ειπε κουβεντα!!!
(εννοειται οτι ο editor που ανεφερα πριν "ελαμψε" για αλλη μια φορα δια της απουσιας του....)

Νομιζεις οτι τα βλεπω μονο εγω αυτα Παυλο?

Μονο να ηξερες ποσοι μου λενε τα ιδια.....απλα τα παιδια φοβουνται να τα πουν οι ιδιοι για να μην στοχοποιηθουν και τραβανε και αυτα οτι τραβαω εγω με editing-delete στα σχολια μου.

Αν πιστευεις οτι ετσι παει μπροστα το site..... συνεχιστε ετσι.....

Και για να σου θυμησω, εγω αρχισα με τις καλυτερες προθεσεις να γραφω στα σχολια (οπως π.χ. ο Raysod) και με σκοπο να γραψω και 5 πραγματα που αρκετοι εδω μεσα δεν τα γνωριζαν (τεχνικα κυριως) ομως με την ανοχη που δειχνατε εσεις σε οσους με προσεβαλαν συνεχως και χωρις λογο, το πραγμα κατεληξε οπως κατεληξε.

Με στοχοποιησατε και το ξερεις πολυ καλα.

Δυστυχως το ιδιο κανετε και σε οσους εχουν παρομοια αποψη με εμενα η ειναι με το μερος μου....

Για να μην αναφερθω στις "αναφορες" που λετε οτι μου κανουν.......εδω πεθαινω στα γελια πραγματικα.. :P:P:P:P

Οποιος διαφωνει μαζι μου η ειναι hater, μου κανει αναφορα!!! Σιγα τα νεα...... ;)

Και αυτο μου το βαζετε και ως επιχειρημα...?

Βρειτε κατι πιο σοβαρο.
Άβαταρ μέλους
Amiga500

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό Koudounos » 01 Οκτ 2014, 14:18

Amiga500 έγραψε:Δεν νομιζω οτι κουραζουμε κανεναν Παυλο......μαλλον εδω μεσα ειναι ενα καλο μερος για να τα "κρυψουμε" απο την πλειοψηφια...εε...? ;)

Θυμαμαι για παραδειγμα καποιο παλαιο μου σχολιο που ειχα γραψει την λεξη " προβατα" σε μια προταση μου χωρις να την απευθυνω "προσωπικα" σε κανεναν απολυτως και τοτε ειχε γινει ο κακος χαμος απο "εναν" editor που εβγαλε ολη την χολη του απεναντι μου με την δικαιολογια οτι και καλα ριχνω το επιπεδο της συζητησης.....εδω γελαμε.. :P

Ξαναδιαβαζω πριν λιγες ημερες στα σχολια απο ατομο που ειχε-εχει και θεση εδω στο site να αποκαλει "ξεκαθαρα" ολους τους αγοραστες PS4 "προβατα" και κανενας μα κανενας δεν του ειπε κουβεντα!!!
(εννοειται οτι ο editor που ανεφερα πριν "ελαμψε" για αλλη μια φορα δια της απουσιας του....)

Νομιζεις οτι τα βλεπω μονο εγω αυτα Παυλο?

Μονο να ηξερες ποσοι μου λενε τα ιδια.....απλα τα παιδια φοβουνται να τα πουν οι ιδιοι για να μην στοχοποιηθουν και τραβανε και αυτα οτι τραβαω εγω με editing-delete στα σχολια μου.

Αν πιστευεις οτι ετσι παει μπροστα το site..... συνεχιστε ετσι.....

Και για να σου θυμησω, εγω αρχισα με τις καλυτερες προθεσεις να γραφω στα σχολια (οπως π.χ. ο Raysod) και με σκοπο να γραψω και 5 πραγματα που αρκετοι εδω μεσα δεν τα γνωριζαν (τεχνικα κυριως) ομως με την ανοχη που δειχνατε εσεις σε οσους με προσεβαλαν συνεχως και χωρις λογο, το πραγμα κατεληξε οπως κατεληξε.

Με στοχοποιησατε και το ξερεις πολυ καλα.

Δυστυχως το ιδιο κανετε και σε οσους εχουν παρομοια αποψη με εμενα η ειναι με το μερος μου....

Για να μην αναφερθω στις "αναφορες" που λετε οτι μου κανουν.......εδω πεθαινω στα γελια πραγματικα.. :P:P:P:P

Οποιος διαφωνει μαζι μου η ειναι hater, μου κανει αναφορα!!! Σιγα τα νεα...... ;)

Και αυτο μου το βαζετε και ως επιχειρημα...?

Βρειτε κατι πιο σοβαρο.

Νομιζω στο λεει αυτο παντως γιατι οταν ειναι τοσοι πολλοι μεσα σε ενα site μπορουν να μην καταλαβουν τις προθεσεις σου ή ακομα και τον χαβαλε που θα κανεις,οποτε παραπονιουνται στον παυλο. Τωρα για αυτο που λες οτι δεν υπαρχει η ιδια αντιδραση σε αλλα παιδια για τα κομμεντ τους ας μην σκεφτόμαστε αμεσως την στοχοποιηση αλλα την δυσκολια να εντοπιστουν ολα τα σχολια αυτα. :D
GG EVERYONE!
Άβαταρ μέλους
Koudounos

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Amiga500 » 01 Οκτ 2014, 14:29

@Koudounos

Φιλε δυστυχως μαλλον δεν εχεις δει τι εχει γινει στο παρελθον στα σχολια.....

Μη φοβασαι, "ειδικα" τα δικα μου σχολια εντοπιζονται "αμεσα" , εχουν μοναδικο "ταλεντο" σε αυτο...;)

Υπηρχαν ακομα και ατομα εδω μεσα που εκαναν αυτη τη δουλεια!!! Εσβηναν μονο δικα μου σχολια!!

"Μονο" αγαπη σου λεω....... :P
Άβαταρ μέλους
Amiga500

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 01 Οκτ 2014, 14:39

Λοιπόν, εδώ είναι πολύ καλύτερα να τα πούμε αναλυτικά γιατί αρχίζει και γίνεται κυνήγι φαντασμάτων και δεν μου αρέσει. Αρχικά, το forum δεν είναι μέρος για να «κρύψουμε» κάτι. Είναι ένα μέρος σε δημόσια θέα, όποιος επισκέπτης του site θέλει να μπει μπορεί. Από εκεί και πέρα, οι όποιες διαφωνίες απλά χαλάνε ένα νέο. Θέλεις να την πεις εσύ στους Xbox fans, θέλουν να στην πουν οι Xbox fans, δεν μπορεί να γίνεται αυτή η δουλειά σε κάθε νέο. Χτίζουμε με πολύ κόπο μια εικόνα στην αγορά για το Enternity έτσι ώστε μεγαλώνοντας να μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω. Δεν γίνεται λοιπόν να υπάρχει μια Χ επαγγελματική δουλειά ενός Ζ επιπέδου και από κάτω να γίνεται της μουρλής.

Αυτός είναι ο σκοπός του να μην περνάνε πλέον τα μηνύματα κόντρας, μπηχτής κτλ. Όπως έχεις καταλάβει, δεν έχετε όλοι τα ίδια γούστα, δεν καταλαβαίνετε με τον ίδιο τρόπο το χαβαλέ. Από το να κόψουμε εντελώς τα σχόλια, αποφασίσαμε να φιλτράρουμε πλέον πολύ περισσότερο.

Τα σχόλια πάσης φύσεως θα διαγράφονται, είτε στηρίζουν MS, είτε Sony, είτε οτιδήποτε. Αν βλέπετε ότι κάτι δεν διαγράφεται, υπάρχει το πλήκτρο της αναφοράς. Εναλλακτικά, το πετάτε κι εδώ και το κοιτάω κι εγώ προσωπικά.

Όποιος έχει προσωπικά πρόβλημα από τους φίλους σου να μου στείλει PM. Διαφορετικά δεν μπορώ να τον λάβω στα υπόψιν. Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με κανέναν. Προκαλώ όμως τον κόσμο που λες να μου στείλει PM για να δω τι ακριβώς παίζει. Από την άλλη, η ίδια τακτική υπάρχει και από κόσμο που μου λέει «ο Χ χρήστης δεν μας αφήνει να σχολιάσουμε γιατί ξέρουμε ότι θα κάνει φασαρία μετά απαντώντας». Τι πρέπει να κάνω, να πετάξω έξω κόσμο;

Δεν έχουμε στοχοποιήσει κανέναν, έχεις μπει σε μία διαδικασία να σκέφτεσαι έτσι. Δικαίωμά σου, έχω καταλάβει ότι άποψη δεν μπορώ να σου αλλάξω, οπότε δεν μπορώ να αφιερώσω άλλο χρόνο. Έχω όλη την καλή διάθεση, αλλά βρίσκω τοίχο.

Τελειώνοντας, όποιος θεωρεί ότι έχει στοχοποιηθεί ας μου στείλει Pm ή mail στο papapavlou@enternity.gr να το λύσουμε γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα απίστευτα που γράφονται. Επαναλαμβάνω και για 90η φορά, ότι το report δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να μας ειδοποιεί για κάποια σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό torico » 01 Οκτ 2014, 14:41

αυτο που χρειαζεται το site ειναι ολικο redesign
Άβαταρ μέλους
torico

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 01 Οκτ 2014, 14:45

torico έγραψε:αυτο που χρειαζεται το site ειναι ολικο redesign

Θα έρθει κι αυτό, αλλά σε ποιο σημείο εντοπίζεις πρόβλημα;
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό mysterious » 01 Οκτ 2014, 14:56

Καταρχην amiga500 δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...

Παυλο αγαπαω και λατρευω το enternity και την δουλεια που κανετε αλλα στα σχολια σας βρισκω 100% λαθος...αλλωστε το εχω βιωσει κι εγω.

Θυμασαι τι μου ειπες προσφατα;με βρηκες προχειρο μαζι με τον amiga γι'αυτο και διεγραψες το σχολιο μου κι ας μην φταιγαμε σε τιποτα οπως ειπες.Και μετα γραφονταν παλι τερατα αλλα καμια ευαισθησια εκει.Και σ'εκεινο το αρθρο και σε αλλα.Συγγνωμη αλλα πως να νιωσω,λακαμας η' κατανοηση;

Και αλλες φορες εχουν διαγραφει σχολια μου χωρις να προκαλεσω(τοσα χρονια ειμαι μελος,εχετε καταλαβει φανταζομαι πανω κατω το ποιον μου)αλλα δεν το εκανα θεμα απο σεβασμο στο site.

Ε εδω ηταν η σταγονα που ξεχειλισε.Ποσο μαλλον οταν βλεπεις ατομα που που ειναι κατι περισσοτερο απο απλα μελη του site και φερονται χειροτερα και απο το μεγαλυτερο fanboy που υπαρχει.Και φυσικα τα σχολια τους τσιμεντοποιουνται λες και εχουν το αλαθητο του Παπα.

Δεν ειχα σκοπο να γραψω μιας και αποφασισα μετα απο σκεψη να απεχω πλεον απο τον σχολιασμο των αρθρων για να εχω το κεφαλι μου και τα νευρα μου ησυχα γιατι αν ξαναεβλεπα σχολιο μου να σβηνεται φοβαμαι πως το μπινελικι θα ηταν αναποφευκτο.Αφορμη για το σχολιο μου ηταν η τροπη που πηρε το θεμα.

Το site φυσικα και θα συνεχισω να το παρακολουθω γιατι πραγματικα το αγαπω και τα κλικ μου θα τα εχει απο μενα.Κι οταν λεω το αγαπω το εννοω,δεν το λεω για να το πω.Δεν μ'αρεσουν οι αδερφιστικες συμπεριφορες που κραζει καποιος ολη την ωρα αλλα κατα τα αλλα "δεν εχω παιδια τιποτα μαζι σας".Τις θεωρω ανανδρες.Απλα λογια και σταρατα.

Ηταν κατι που με πειραξε πολυ,το ανοιγω και το κλεινω εδω.Καλη συνεχεια σε αυτο που κανετε γιατι πραγματικα κανετε τρομερη δουλεια.Μα πανω απ'ολα ειστε μια υπεροχη παρεα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 01 Οκτ 2014, 15:04

mysterious, επειδή με ορισμένους από εσάς έχω πει και 10 κουβέντες παραπάνω, εκτιμώ ότι καταλαβαίνετε πως με το χαμό που γινόταν ορισμένα πράγματα μπορεί να μη δούλευαν και ιδανικά. Πολλές φορές έχουν διαγραφεί σχόλια μέσα σε έναν ολικό χαμό γιατί δεν γινόταν διαφορετικά.

Δεν ξέρω ποιος θεωρείτε ότι έχει προσωπικά μαζί σας, περιμένω σχετικό PM αν δεν θέλετε να το γράψετε δημόσια. Δεν έχουμε κανένα θέμα να γράφετε την άποψή σας, αλλά σημειώνω ξανά ότι από τη στιγμή που δεν γίνεται όλοι να έχετε την ίδια αντίληψη του χιούμορ και του χαβαλέ και τις περισσότερες φορές καταλήγαμε σε κοκορομαχία, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 01 Οκτ 2014, 15:05

Και για να το πω κι αυτό, ειδικά εσάς τους δύο θα σας περίμενα σε κάποια εκπομπή Παρασκευής που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα και μπορεί να γίνει κουβέντα ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 01 Οκτ 2014, 15:19

Sephiroth έγραψε:
torico έγραψε:αυτο που χρειαζεται το site ειναι ολικο redesign

Θα έρθει κι αυτό, αλλά σε ποιο σημείο εντοπίζεις πρόβλημα;

Εγω θεωρω πως ο τομεας με τις ταινιες στην αρχικη σελιδα πρεπει να ανεβει πολυ πιο πανω και να ειναι κατω απο τα games και να μετονομαστει σε Movies - TV Series. Βεβαια θα ηθελα να υπηρχαν περισσοτερα νεα που να αφορουν TV Series (ακυρωσεις, ανανεωση για νεα σεζον κλπ.) διοτι υπαρχει πολυ κοσμος που παρακολουθει και θα ηθελα ενα αφιερωματακι σε μελλοντικες τηλεοπτικες σειρες αλλα καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο λογω του μεγαλου φορτου εργασιας που εχετε οποτε το προσπερναμε.

Ενα τελευταιο που θα ηθελα ηταν οτι στο τομεα με τα τελευταια news να υπαρχουν περισσοτερα νεα διοτι απο τα 6 νεα που χωρα η στηλη, με τα 2 να ειναι sticky για οσο διαστημα χρεαστει υπαρχει θεμα στην παρακολουθηση των πρωτων νεων που εχουν δημοσιευτει. Εν ολιγοις, εαν πεσετε σε περιοδο που εχει μπολικο υλικο να ανεβασετε, τα πρωτα νεα που δημοσιευσατε θα εξαφανιστουν πολυ γρηγορα και θα χαθει η συζητηση που θα εχει δημιουργηθει.

Δηλαδη η μεγαλη καρτελα οπου εμφανιζονται τα τελευταια reviews, αφιερωματα κλπ. θα μπορουσε να ηταν μεγαλυτερη και ετσι να χωρανε ακομα περισσοτερα. Ο καρτελα με την κατηγορια GAMES θα μπορουσε να ειχε ολο νεα και ετσι να παρακολουθουνται πολυ πιο ευκολα τα σχολια.

Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω με αυτα που εγραψα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB