Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 20 Μάιος 2013, 21:34

Spyhal έγραψε:Geια χαρά! Πως ακριβώς μαζεύονται οι πόντοι ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει

Εδώ θα δεις πώς: http://www.enternity.gr/pointsystem.html :)
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δώρα στο forum και πόντοι

Δημοσίευσηαπό vakattack » 21 Μάιος 2013, 12:50

Deathracer2009 έγραψε:
vakattack έγραψε:Αυτό με τα δώρα στο forum νομίζω ότι είναι λίγο παραπλανητικό. Τι εννοώ, γιατί κάποιος αντί να ενημερώνεται και να παίρνει πόντους και να συμμετέχει στα δώρα στα κανονικά άρθρα παίρνοντας 5 και 5 κτλ πόντους ανάλογα για να μπεί σε μία κλήρωση ενώ μπορεί να είναι όλη την ώρα στο forum, να λέει το κοντό και το μακρύ του και να παίρνει μέρος σε δώρα που οι περισσότεροι πιστεύω δεν έχουν πάρει χαμπάρι! +3 πόντους το σχόλιο στο forum!

Τα δωρα που κληρωνονται στο forum δεν ειναι οπως αυτα της εβδομαδας. Κυριως ειναι για αυτους που επισκεπτονται το forum και αφιερωνουν περισσοτερο χρονο γενικως στο site. Απο οτι βλεπω απο το προφιλ σου εισαι εδω και εναμιση χρονο μελος και εχεις κανει 1 post οποτε λογικο για σενα να γκρινιαζεις. Επισκεψου (εαν εχεις τον χρονο βεβαια) το forum και καποια στιγμη θα δεις και εναν διαγωνισμο.

Επιπλεον στο forum υπαρχουν οι mods οποτε βλεπουν οταν καποιοι παρεκτρεπονται και επισης στο forum γινονται συζητησεις οπου δεν θα γινοντουσαν κατω απο καποιο νεο.

Τωρα αν θεωρεις τσατσικο το φορουμ τι να πεις για αυτους που κανουν like και share στο facebook την ανακοινωση του διαγωνισμου και αυτοματως παιρνουν μερος στην κληρωση, οι οποιοι αμφιβαλλω εαν εχουν κανει εστω και ενα σχολιο μεσα στο forum η στα νεα;

Ευχαριστώ για την συμβουλή, δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω κανέναν, απλά για μένα που ενημερώνομαι από το site, νομίζω οτί δεν χρειάζεται να γράφω σχόλια στα άρθρα που διαβάζω, έτσι όπως κάνουν κάποιοι (πχ. να ναι ή όχι, η να χαρακτηρίσω την είδηση ή το προϊόν αν δεν έχω σωστά-βάσιμα επιχειρήματα).

Το σχόλιο το έκανα με βάσει την λογική της βαθμολόγησης για την συμμετοχή στους διαγωνισμούς και την επιπλέον συμμετοχή σε διαγωνισμούς στο forum.

Όλα καλά, έτσι και αλλιώς οι διοικούντες κρίνουν και αποφασίζουν με βάσει τα πιστεύω τους και τα μέλη!

No hard feelings...
vakattack

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό NikitoGR » 17 Ιουν 2013, 02:04

Ρε παιδια, πως βαθμολογω ενα παιχνιδι? Δεν γινεται σε ολα!
Άβαταρ μέλους
NikitoGR

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 17 Ιουν 2013, 07:05

Σε όσα παιχνίδια υπάρχουν προϊόντικές σελίδες μπορείς να βάλεις βαθμολογία
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό NikitoGR » 17 Ιουν 2013, 19:03

Sephiroth έγραψε:Σε όσα παιχνίδια υπάρχουν προϊόντικές σελίδες μπορείς να βάλεις βαθμολογία

Μου κανει εντυπωση οτι στο widget της αρχικης αμα πατησω στην βαθμολογια θα μου δωθει και μενα να το βαθμολογησω ενω αν παω σε ολα τα reviews με βαθμολογια δεν μπορω... :?
Άβαταρ μέλους
NikitoGR

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιουν 2013, 22:04

Το Enternity σε συνεργασία με το “Ντύσε το κινητό σου” (http://www.facebook.com/MobilePhoneDresses) προσφέρουν σε δύο τυχερούς από μια θήκη για τα κινητά iPhone 4, iPhone 5 και Samsung Galaxy S3.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός, κάντε LIKE στη σελίδα “Ντύσε το κινητό σου” στο Facebook (http://www.facebook.com/MobilePhoneDresses) και απαντήστε σε αυτό το thread, γράφοντας το όνομα του προφίλ σας (στο Facebook). Οι δύο νικητές θα επιλέξουν το δώρο που επιθυμούν μέσα από μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων θηκών και οι οποίες θα παραδοθούν μόλις είναι διαθέσιμες. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Καλή επιτυχία, οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 10 Ιουλίου!
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό KATHIKAKI » 27 Ιουν 2013, 22:19

Facebook Profile: Sakis Kotronis
KATHIKAKI

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό gdskate » 27 Ιουν 2013, 22:28

FB PROFILE: Giorgos Diamantis
gdskate

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 28 Ιουν 2013, 09:50