James, όταν ένα site σου δίνει πιθανότητες 1/50 να κερδίσεις δώρο αξίας 500 ευρώ (όπως το PS4 π.χ.) , βλέποντας τις πιθανότητες μπορεί να αποφασίσεις να φαρμάρεις 5 μέρες και να μαζέψεις 200.000 πόντους. Λες "3 μέρες, δε γ... 500 ευρώ είναι, δουλεύω ένα μήνα για τόσα και δεν έχω τη δυνατότητα να τα δώσω για ps4" ξέρω γω.
Νόμιμα μαζεύονται εύκολα 5000 πόντοι μέσα σε τρεις ώρες πάντως.
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 18:32 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί - Πόντοι
ssns έγραψε:Darkthronen έγραψε:
Νόμιμα μαζεύονται εύκολα 5000 πόντοι μέσα σε τρεις ώρες πάντως.
Σοβαρα??5000 ποντοι μεσα σε τρεις ωρες ε?Πες μου το κολπο σου γιατι εγω σαν μ@λ@κ@ς απο το πρωι καθομαι και ισα που εχω πιασει τους 1000 ποντους με αξιολογησεις προιόντων και alien
χαχαχ σχήμα λόγου ρε. Απλά τρως τις ώρες σου για να κάνεις κλικ στις σελίδες. Τι να σου πω, δε θα κάτσω να τεστάρω πόσοι εξωγήινοι μαζεύονται στην μια ώρα αλλά μαζεύονται αρκεί να "καείς".
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Η συμμετοχή στη συλλογή κάθε εξωγήινου δεν είναι έγκυρη όταν:
- Ανοίγετε πολλαπλά tabs
- Έχει περάσει πολύ ώρα από τη στιγμή που φόρτωσε η σελίδα
- Κάνετε refresh αφού τον έχετε επιλέξει
- Αν κάνετε διπλό κλικ πάνω του
Το παραπάνω ρε Παύλε το εξηγείς; στα στατιστικά δεν σας συμφέρει να δείχνει καλό μ.ο. η αναμονή σε μια σελίδα;;; (π.χ. 1 λεπτό στα μικρά κείμενα, 3-4 στα reviews και όχι 10 sec);;
Επίσης έτσι, αν κάνω κλικ σε μια είδηση και μετά ακριβώς από κάτω που έχει ειδήσεις σε button προς τα μπρος ή προς τα πίσω πηγαίνω και κλικάρω τάχιστα για να βρω εξωγήινους, με scroll down ας πούμε, μαζεύονται 1000 πόντοι για πλάκα πολύ γρήγορα (για ώρες μιλάω προφανώς)
- Ανοίγετε πολλαπλά tabs
- Έχει περάσει πολύ ώρα από τη στιγμή που φόρτωσε η σελίδα
- Κάνετε refresh αφού τον έχετε επιλέξει
- Αν κάνετε διπλό κλικ πάνω του
Το παραπάνω ρε Παύλε το εξηγείς; στα στατιστικά δεν σας συμφέρει να δείχνει καλό μ.ο. η αναμονή σε μια σελίδα;;; (π.χ. 1 λεπτό στα μικρά κείμενα, 3-4 στα reviews και όχι 10 sec);;
Επίσης έτσι, αν κάνω κλικ σε μια είδηση και μετά ακριβώς από κάτω που έχει ειδήσεις σε button προς τα μπρος ή προς τα πίσω πηγαίνω και κλικάρω τάχιστα για να βρω εξωγήινους, με scroll down ας πούμε, μαζεύονται 1000 πόντοι για πλάκα πολύ γρήγορα (για ώρες μιλάω προφανώς)
-
Το πόση ώρα δεν το έχω στα υπόψιν μου, ο admin τα καθορίζει αυτά, αλλά θα το ρωτήσω.
Τώρα σχετικά με πόντους και τα λοιπά, από τη στιγμή που ο 1ος με τον 50ο έχουν τις ίδιες πιθανότητες για το μεγάλο δώρο, προσωπικά δε θα έμπαινα σε διαδικασία να φαρμάρω. Μπορείς με απλή συμπεριφορά να μπεις στην κλήρωση και να 'σαι άρχοντας, όχι να τρελαίνεσαι
Τώρα σχετικά με πόντους και τα λοιπά, από τη στιγμή που ο 1ος με τον 50ο έχουν τις ίδιες πιθανότητες για το μεγάλο δώρο, προσωπικά δε θα έμπαινα σε διαδικασία να φαρμάρω. Μπορείς με απλή συμπεριφορά να μπεις στην κλήρωση και να 'σαι άρχοντας, όχι να τρελαίνεσαι

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Αυτό λέω και εγώ. Απλά καταλαβαίνω και το απόλυτο farming 
Ρωτάω γιατί θα μου φαινόταν πιο φυσιολογικό αν ο όρος ήταν:
- Έχει περάσει πολύ λίγος χρόνος από τη στιγμή που φόρτωσε μια σελίδα
Το ερώτημα εν ολίγοις. Αν κάποιος κάνει αλλάζει ειδήσεις μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ακυρώνεται;

Ρωτάω γιατί θα μου φαινόταν πιο φυσιολογικό αν ο όρος ήταν:
- Έχει περάσει πολύ λίγος χρόνος από τη στιγμή που φόρτωσε μια σελίδα
Το ερώτημα εν ολίγοις. Αν κάποιος κάνει αλλάζει ειδήσεις μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ακυρώνεται;
-
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης