Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 30 Σεπ 2014, 16:34

Ben Masters έγραψε:Παιδιά , κάντε κάτι με τα σχόλια ....
Η έλλειψη quote είναι απίστευτα ενοχλητική . Λείπουν κι άλλα βέβαια (edit , ενσωματώσεις images , κτλ) αλλά ας γίνει μια αρχή .
Στηρίζουμε όσο μπορούμε το site , βλέπω ότι ανεβαίνει , είναι κρίμα να μένει πίσω σε κάτι τέτοια πράγματα.

(εννοώ στα σχόλια στα άρθρα )

Για το quote συμφωνω κι εγω, θα ηταν μια χρησιμη προσθηκη... Τo edit ειναι μεγαλη αποφαση ενω οι ενσωματωσεις images μπορει να οδηγησουν το comments section σε 9gag συμπεριφορες, κατι που δεν εξρω αν ταιριαζει... Clickable links θα ηταν ευπροσδεκτα!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 30 Σεπ 2014, 16:56

Το clickable linking είναι λίγο θέμα. Αυτό με τα quotes θα το φτιάξουμε, γενικότερα και στα σχόλια θα έχουμε αλλαγές και βελτιώσεις. Απλά τελειώνουμε κάποια τελευταία σοβατίσματα σε κάτι που ανακοινώνεται σήμερα το βράδυ και μετά πιάνουμε αυτά :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Σεπ 2014, 17:02

Sephiroth έγραψε:Το clickable linking είναι λίγο θέμα. Αυτό με τα quotes θα το φτιάξουμε, γενικότερα και στα σχόλια θα έχουμε αλλαγές και βελτιώσεις. Απλά τελειώνουμε κάποια τελευταία σοβατίσματα σε κάτι που ανακοινώνεται σήμερα το βράδυ και μετά πιάνουμε αυτά :)

Φοβαστε μηπως εχουμε spam με τα clickable links; Τους mods τι τους εχουμε τοτε; :lol: :lol: :lol:
Για το quote το ηθελα και εγω σαν νεο χαρακτηριστικο και χαιρομαι που θα μπει στη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Koudounos » 30 Σεπ 2014, 18:38

Βασικα στα σχολια εκτος απο την παραθεση για τις απαντησεις που θα γινουν ευκολοτερες,θα μπορουσε να υπαρχει και το dislike.Να λειτουργει οπως στο youtube οπου δεν εμφανιζεται το σχολιο επειδη θεωρειται "κακο" οποτε πρεπει να το πατησεις εσυ ο ιδιος για να το δεις.Ετσι θα βρισκετε και ποιος σπαμαρει καθως θα βοηθαμε και εμεις στην αναγνωριση του.
GG EVERYONE!
Άβαταρ μέλους
Koudounos

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Whitey » 30 Σεπ 2014, 19:09

Koudounos έγραψε:Βασικα στα σχολια εκτος απο την παραθεση για τις απαντησεις που θα γινουν ευκολοτερες,θα μπορουσε να υπαρχει και το dislike.Να λειτουργει οπως στο youtube οπου δεν εμφανιζεται το σχολιο επειδη θεωρειται "κακο" οποτε πρεπει να το πατησεις εσυ ο ιδιος για να το δεις.Ετσι θα βρισκετε και ποιος σπαμαρει καθως θα βοηθαμε και εμεις στην αναγνωριση του.

Υπήρχε dislike button και αφαιρέθηκε στην πορεία. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό να επιστρέψει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Σεπ 2014, 19:40

Το dislike ειχε μπει στο παρελθον αλλα ευτυχως που αφαιρεθηκε διοτι γρηγορα εχασε την αξια του. Ο καθε κομπλεξικος πατουσε σε οτιδηποτε σχολιο dislike επειδη δεν συμφωνουσε με αυτους και τα φανμπογια πατουσαν dislikes σε οσα σχολια ελεγαν κακα λογια για την αγαπημενη τους εταιρια ασχετως αν αυτος που postαρε ειχε γραψει ενα κατεβατο με επιχειρηματα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Koudounos » 30 Σεπ 2014, 19:55

Επειδη ειμαι σχετικα καινουργιος δεν το ηξερα οποτε ευχαριστω για το heads up!!μολις το εστειλα μου ηρθε η ιδεα οτι μπορει να γινει κατι τετοιο..και δυστυχως εχει γινει στο παρελθον...
GG EVERYONE!
Άβαταρ μέλους
Koudounos

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Whitey » 30 Σεπ 2014, 20:02

Koudounos έγραψε:Επειδη ειμαι σχετικα καινουργιος δεν το ηξερα οποτε ευχαριστω για το heads up!!μολις το εστειλα μου ηρθε η ιδεα οτι μπορει να γινει κατι τετοιο..και δυστυχως εχει γινει στο παρελθον...

Δεν πειράζει. Οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 01 Οκτ 2014, 07:48

Koudounos έγραψε:Επειδη ειμαι σχετικα καινουργιος δεν το ηξερα οποτε ευχαριστω για το heads up!!μολις το εστειλα μου ηρθε η ιδεα οτι μπορει να γινει κατι τετοιο..και δυστυχως εχει γινει στο παρελθον...

Αρχικά καλώς σε δεχτήκαμε :)

Σε δεύτερη φάση, ναι, δυστυχώς δεν δούλεψε το θέμα όσο θα θέλαμε με τα dislikes και περισσότερο άσχημα το είδε η κοινότητα. Θα δούμε, ίσως επανέλθει σε κάποια φάση. Είναι έτοιμος ο μηχανισμός πάντως :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 01 Οκτ 2014, 13:27

Παρακαλώ εδώ να συνεχιστεί η κουβέντα περί κόντρας, διαφωνιών και blocks, delete, bans από το site για να συζητήσουμε οτιδήποτε χρειαστεί, επί της ουσίας και χωρίς να κουράζουμε κανέναν που δεν έχει όρεξη.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB