Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 23 Ιαν 2014, 20:32

Καθαρό farming είναι μωρέ, όποιος μπορεί το κάνει.

Όπως και να το δει κανείς, και εξωγήινους να μην έβαζε το enternity, δώρα που είναι απλησίαστα για την εποχή και επιθυμητά από πολύ κόσμο, πάλι θα μάζευαν πάρα πολλά κλικ ατόμων που δεν διαβάζουν το site. Ίσα ίσα, η διαδικασία εγγραφής καθώς και τα πολλά κλικ αποτρέπουν πολύ λαό. Αν ήταν ένα like μόνο στη σελίδα στο facebook, αντί για 50 "τυχαίους" που δεν τους νοιάζει τίποτα και απλά θέλουν ένα δώρο -δικαίωμα τους βέβαια- θα μάζευε 20000 τυχαίους.

Εξάλλου ο διαγωνισμός έχει νόημα για να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να μαζέψει παραπάνω άτομα, δεν είναι θέμα του dedication στο site και δεν θα έπρεπε να απασχολεί αν ο άλλος που είναι άνεργος π.χ. και έχει 24 ώρες free "ματώνει" κάνοντας 200 κλικ το 5λεπτο. Αυτό στην πραγματικότητα είναι "πρόβλημα" του. Επίσης οι πιθανότητες του πρώτου με 20000 πόντους είναι εντελώς ίδιες με του 30ου κι ας έχει ο τελευταίος 1 πόντο.

Δείκτης του site είναι η επισκεψιμότητα σε όλες τις περιόδους, η συμμετοχή όλο και περισσότερων στο forum-σχολιασμό άρθρων της σελίδας καθώς και η βιωσιμότητα του. Και οι διαγωνισμοί κινούνται πάνω και παράλληλα στο μοτίβο αυτό.

Ναι και εγώ έχω φαρμάρει -μέσα στους κανόνες πάντα- αλλά ok, δεν περιμένω να κάτσουν να σκεφτούν έναν τρόπο για να αλλάξουν τον διαγωνισμό. Δε θεωρώ πως υπάρχει. Έχω συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς του enternity, δεν έχω κερδίσει, αλλά εντάξει, τελευταία την έχω καταβρεί εδώ και η όρεξη μου για games, μετά από πολλά χρόνια επανέρχεται. Χάρη σε αυτό το site.

Αξιοκρατική τύχη πάντως δεν υφίσταται, αφού κατά κανόνα και εξ'ορισμού μια κλήρωση βασίζεται αποκλειστικά σε αυτό που πρεσβεύει. Τον παράγοντα random winner.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 23 Ιαν 2014, 23:06

Και εγώ μέσα στους 30 πρώτους είμαι αυτήν την στιγμή. Απλώς δεν βρίσκω τον λόγο να μην μεγαλώσουν τον αριθμό αυτό. Πχ αν ήταν οι πρώτοι 50, πολλοί που δεν μπορούν να μαζεύουν τόσους πόντους θα συνεχίσουν να προσπαθούν να μαζεύουν καθώς είναι πιο εύκολο να μπεις στους 50 παρά στους 30. Έτσι και αλλιώς τι 30 τι 50, αν είσαι τυχερός θα κερδίσεις κάτι, αν δεν είσαι δεν θα κερδίσεις. Ένας φίλος μου το παράτησε λέγοντας πως δεν πρόκειται να μαζέψει ποτέ αρκετούς για να μπει στους 30 πρώτους. Ενώ έτσι θα έψαξε εξωγήινους ακόμη και τώρα.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 24 Ιαν 2014, 15:10

Το εύρος των 50 θα καλύπτει τους πάντες νομίζουμε οπότε θα είναι πιο προσιτό. Απλά φέτος ξέφυγε αρκετά το πράγμα, δε θυμάμαι πέρσι να είχαμε τόσο μεγάλη συμμετοχή την πρώτη εβδομάδα και μας έπιασε απροετοίμαστους!

Όπως και να χει από next week που είναι και τα πιο "βαρβάτα" δώρα (κονσόλες κινητά κτλ), θα είναι καλύτερη η κατάσταση ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό malkataz » 24 Ιαν 2014, 15:37

Όντως νομίζω πως η προσθήκη περισότερων ατόμων "αναιρεί" αυτούς που εφαρμόζουν "νόμιμες αλλά μη ηθικές" πρακτικές! Μπράβο σας για την δικαίωση και την κίνηση! :)
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 27 Ιαν 2014, 18:21

Συγγνωμη ρε παιδια αλλα μεσα σε 18 ωρες ποτε προλαβανε να μαζεψουν τοσους ποντους?
Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να μαζευουν "νομιμα" τους ποντους και καλο θα ηταν να τους αποκλεισετε...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό Sensei » 27 Ιαν 2014, 20:46

JamesHetfield έγραψε:Συγγνωμη ρε παιδια αλλα μεσα σε 18 ωρες ποτε προλαβανε να μαζεψουν τοσους ποντους?
Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να μαζευουν "νομιμα" τους ποντους και καλο θα ηταν να τους αποκλεισετε...

Τι ψάχνεις να βρεις τώρα κι εσύ...
Του χρόνου να κάνετε άλλη περίοδο τον διαγωνισμό γιατί πέφτει μπαμ μέσα στην εξεταστική ! :D
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2014, 20:48

JamesHetfield έγραψε:Συγγνωμη ρε παιδια αλλα μεσα σε 18 ωρες ποτε προλαβανε να μαζεψουν τοσους ποντους?

Όλοι οι χρήστες ελέγχονται καθημερινά James και επειδή υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κερδίσει κανείς πόντους, πίστεψέ με όπου έχουμε δει "περίεργες" ανόδους σκορ τις έχουμε εξετάσει. Όπως έχουμε πει πάντως, αν εντοπιστεί κάποιος να παρανομεί αποκλείεται αυτόματα
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 27 Ιαν 2014, 21:35

Εγω μπορω να ρωτησω απο που κανουμε αξιλογηση προιοντος γιατι το ψαχνω μιση ωρα τωρα?
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 27 Ιαν 2014, 21:51

Ernesto έγραψε:Εγω μπορω να ρωτησω απο που κανουμε αξιλογηση προιοντος γιατι το ψαχνω μιση ωρα τωρα?

Σε κάθε review προϊόντος υπάρχει πάνω πάνω ένα link με όνομα "ταυτότητα προϊόντος" κάνοντας κλικ εκεί μπορείς να δώσεις τον βαθμό σου.Προτείνω επίσης να αλλάξει το όνομα σε "βαθμολόγηση προϊόντος"
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 27 Ιαν 2014, 22:01

Τηνχ
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση