Προτάσεις για βελτίωση του forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό kami84gr » 20 Ιαν 2013, 22:51

Γνώμη μου είναι πως πρέπει με κάποιο τρόπο να συνδεθούν τα σχόλια σε κάθε θέμα του enternity με ένα αντίστοιχο post στο forum ώστε όλες οι συζητήσεις κάτω από τις δημοσιεύσεις να ανακατευθύνουν στο forum.
Άβαταρ μέλους
kami84gr

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Ιαν 2013, 07:46

Φιλε μου η προταση σου ειναι σωστή και ήδη το έχουν στα υπόψιν τους οι συντελεστες του site, ναι ο Γερασιμος :P , και θα υλοποιηθεί κάποια στιγμή! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 21 Ιαν 2013, 19:56

Θα ήθελα επίσης να δω στο site κάποιο φίλτρο προκειμένου να μπορώ να βρω πχ reviews μόνο του wii u καθώς και κάποιο sort με την βαθμολογία σας ώστε να τσεκάρω πιο εύκολα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιαν 2013, 21:13

Aν γράψεις "Wii U reviews" στο search δεν σου τα βγάζει;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 21 Ιαν 2013, 22:02

Όχι ρε συ,βγάζει γενικά πράγματα,πιστεύω ότι κατάλαβε ο Παύλος τι εννοώ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Ιαν 2013, 16:34

Χμμμ τότε όντως θα πρέπει να μπει ένα search για reviews π.χ. γιατί στα tabs πάνω γίνεται να δεις reviews για παιχνίδια, gadgets κλτ αλλά δεν μπορείς να απομωνόσεις το Wii U όπως λες εσύ. Ε φαντάζομαι δεν θα είναι δύσκολο αν και τώρα πρέπει να πνίγονται με τον διαγωνισμό :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 29 Ιαν 2013, 13:52

Ενα περιστατικο που μου συνεβη τωρα στο θεμα του The Following που εφτιαξα. Ενα παιδι εκανε μια ερωτηση και πηγα να του απαντησω. Οταν ολοκληρωσα το post και πατησα να δημοσιευτει ειχει προλαβει ενα αλλο παιδι να ποσταρει και αυτο. Τελικα πατησα δημοσιευση και οταν πηγα να απαντησω και στο αλλο παιδι με νεο post που πεταξε οτι δεν μπορω να γραψω σε μικρο χρονικο διαστημα δευτερο post. Λογικο δεν αντιλεγω για να μην υπαρχουν double posts και γινεται χαμος. Εγω αλλου κολλαω.

Θα μπορουσε να υπαρχει ενας μηχανισμος (οπως σε ενα αλλο site) οπου να μπορω με το που κανω το ενα post να κανω και ενα δευτερο (στα γρηγορα βεβαια) και να φαινεται σε ενα ενιαιο (οπου θα υπαρχουν και οι παραθεσεις μεσα) χωρις να δημιουργειται double post.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 29 Ιαν 2013, 14:00

To χρονικό περιθώριο υπάρχει τώρα που είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός. Αλλιώς θα σε άφηνε να κάνεις το post και ας ήταν και double post.
Για τον μηχανισμό που λες δεν θυμάμαι να τον έχω συναντήσει σε κάποιο forum αλλά αφού μπορείς να κάνεις αυτό που έκανες (παράθεση->αντιγραφή->επεξεργασία) δεν είναι και τόσο τρομερό.
Αυτό που μπορεί να προστεθεί είναι επιλογή για πολλαπλή παράθεση.

Επίσης είχα ρωτήσει αν μπορεί να μπει το forum στο tapatalk αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Είναι δύσκολο να γίνει?
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 29 Ιαν 2013, 14:09

Devil_7 έγραψε:To χρονικό περιθώριο υπάρχει τώρα που είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός. Αλλιώς θα σε άφηνε να κάνεις το post και ας ήταν και double post.
Για τον μηχανισμό που λες δεν θυμάμαι να τον έχω συναντήσει σε κάποιο forum αλλά αφού μπορείς να κάνεις αυτό που έκανες (παράθεση->αντιγραφή->επεξεργασία) δεν είναι και τόσο τρομερό.
Αυτό που μπορεί να προστεθεί είναι επιλογή για πολλαπλή παράθεση.

Επίσης είχα ρωτήσει αν μπορεί να μπει το forum στο tapatalk αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Είναι δύσκολο να γίνει?

Για την ακριβεια αυτο ζηταω για να λυθει και το "προβλημα" που μου συνεβη πιο πριν.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 01 Απρ 2013, 14:07

Ποιο ομορφη η διακοσμηση(καλα αυτο αποψη μου ειναι βεβαια ;π)
Τα εικονιδια οταν εχει καινουργια σχολια, κλειδωμενες δημοσιευσεις και τετοια!
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB