- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 01:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προτάσεις για βελτίωση του forum
Θα ήθελα επίσης να δω στο site κάποιο φίλτρο προκειμένου να μπορώ να βρω πχ reviews μόνο του wii u καθώς και κάποιο sort με την βαθμολογία σας ώστε να τσεκάρω πιο εύκολα.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Χμμμ τότε όντως θα πρέπει να μπει ένα search για reviews π.χ. γιατί στα tabs πάνω γίνεται να δεις reviews για παιχνίδια, gadgets κλτ αλλά δεν μπορείς να απομωνόσεις το Wii U όπως λες εσύ. Ε φαντάζομαι δεν θα είναι δύσκολο αν και τώρα πρέπει να πνίγονται με τον διαγωνισμό 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Ενα περιστατικο που μου συνεβη τωρα στο θεμα του The Following που εφτιαξα. Ενα παιδι εκανε μια ερωτηση και πηγα να του απαντησω. Οταν ολοκληρωσα το post και πατησα να δημοσιευτει ειχει προλαβει ενα αλλο παιδι να ποσταρει και αυτο. Τελικα πατησα δημοσιευση και οταν πηγα να απαντησω και στο αλλο παιδι με νεο post που πεταξε οτι δεν μπορω να γραψω σε μικρο χρονικο διαστημα δευτερο post. Λογικο δεν αντιλεγω για να μην υπαρχουν double posts και γινεται χαμος. Εγω αλλου κολλαω.
Θα μπορουσε να υπαρχει ενας μηχανισμος (οπως σε ενα αλλο site) οπου να μπορω με το που κανω το ενα post να κανω και ενα δευτερο (στα γρηγορα βεβαια) και να φαινεται σε ενα ενιαιο (οπου θα υπαρχουν και οι παραθεσεις μεσα) χωρις να δημιουργειται double post.
Θα μπορουσε να υπαρχει ενας μηχανισμος (οπως σε ενα αλλο site) οπου να μπορω με το που κανω το ενα post να κανω και ενα δευτερο (στα γρηγορα βεβαια) και να φαινεται σε ενα ενιαιο (οπου θα υπαρχουν και οι παραθεσεις μεσα) χωρις να δημιουργειται double post.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
To χρονικό περιθώριο υπάρχει τώρα που είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός. Αλλιώς θα σε άφηνε να κάνεις το post και ας ήταν και double post.
Για τον μηχανισμό που λες δεν θυμάμαι να τον έχω συναντήσει σε κάποιο forum αλλά αφού μπορείς να κάνεις αυτό που έκανες (παράθεση->αντιγραφή->επεξεργασία) δεν είναι και τόσο τρομερό.
Αυτό που μπορεί να προστεθεί είναι επιλογή για πολλαπλή παράθεση.
Επίσης είχα ρωτήσει αν μπορεί να μπει το forum στο tapatalk αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Είναι δύσκολο να γίνει?
Για τον μηχανισμό που λες δεν θυμάμαι να τον έχω συναντήσει σε κάποιο forum αλλά αφού μπορείς να κάνεις αυτό που έκανες (παράθεση->αντιγραφή->επεξεργασία) δεν είναι και τόσο τρομερό.
Επίσης είχα ρωτήσει αν μπορεί να μπει το forum στο tapatalk αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Είναι δύσκολο να γίνει?
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Devil_7 έγραψε:To χρονικό περιθώριο υπάρχει τώρα που είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός. Αλλιώς θα σε άφηνε να κάνεις το post και ας ήταν και double post.
Για την ακριβεια αυτο ζηταω για να λυθει και το "προβλημα" που μου συνεβη πιο πριν.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης