- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 01:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Deathracer2009 έγραψε:Παρατηρησα ενα σφαλμα που μου πεταει οταν καποιος που εχω κανει follow κανει ενα σχολιο στο forum. Πατωντας στο σημειο που μου λεει πως ο ταδε εκανε σχολιο στο forum αντι να με παει στο θεμα που σχολιασε, με πεταει σε ενα σημειο το οποιο λεει "Το συγκεκριμενο θεμα δεν υπαρχει".
Λειτουργει κανονικα οταν καποιος εχει κανει σχολιο σε ενα αρθρο,νεο στο site. Εκει δεν υπαρχει θεμα παρα μονο στην περιπτωση του forum.
Μεταφέρθη

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Geovra έγραψε:Δεν ξερω αν εχει γραφτει σε προηγουμενα post αλλα στα σχολια (αν ειμαστε συνδεδεμενοι) να μπορουσαμε να κανουμε edit στα comment μας αν εχουμε κανει καποιο λαθος πχ
Έχει προταθεί και απορριφθεί πολλές φορές για διάφορους λόγους. Η λύση είναι διαγραφή του σχολίου και υποβολή καινούργιου.

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
Συμφωνώ 100%. Πολύ καλά κάνετε και απορρίπτετε αυτή η δυνατότητα, υπάρχουν αρκετά Trollακια και τυπάκια που μόνιμος παρατηρώ ότι γράφουν ότι νάνε, κράζουν άλλους η αρχίζουν flames και ούτω κάθε εξής …. Δηλ. φαντάσου να έχουν και την επιλογή να επεξεργάζονται συνεχεία τα σχολεία τους και κάθε φορά να γράφουν αλλά και μετά να τα αλλάζουν…..

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Εχω παρατηρησει ενα προβλημα οσον αφορα την ενσωματωση του youtube player στα αρθρα. Τελευταιο μηνα εχει πολλα θεματα στον ελεγχο του, με τη μπαρα πλοηγησης να αναβοσβηνει οταν κανεις hover, κανωντας αδυνατο τον ελεγχο των κουμπιων. Ειναι ενα κλασικο προβλημα μετα και το τελευταιο update του player, αλλα στα πιο πολλα σαιτ εχει ηδη διορθωθει!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:Εχω παρατηρησει ενα προβλημα οσον αφορα την ενσωματωση του youtube player στα αρθρα. Τελευταιο μηνα εχει πολλα θεματα στον ελεγχο του, με τη μπαρα πλοηγησης να αναβοσβηνει οταν κανεις hover, κανωντας αδυνατο τον ελεγχο των κουμπιων. Ειναι ενα κλασικο προβλημα μετα και το τελευταιο update του player, αλλα στα πιο πολλα σαιτ εχει ηδη διορθωθει!
Και δεν είναι δυνατόν στην αποστολή σχολίου να κάνει refresh όλη η σελίδα..
-
Black - Δημοσιευσεις : 37
alex4444 έγραψε:Εχω παρατηρησει ενα προβλημα οσον αφορα την ενσωματωση του youtube player στα αρθρα. Τελευταιο μηνα εχει πολλα θεματα στον ελεγχο του, με τη μπαρα πλοηγησης να αναβοσβηνει οταν κανεις hover, κανωντας αδυνατο τον ελεγχο των κουμπιων. Ειναι ενα κλασικο προβλημα μετα και το τελευταιο update του player, αλλα στα πιο πολλα σαιτ εχει ηδη διορθωθει!
Για δώσε ρε συ alex κάποιες παραπάνω πληροφορίες, δεν το έπιασα (για να το μεταφέρω και σωστά). Δηλαδή που πας να ενσωματώσεις youtube player και δεν σου δουλεύει σωστά;
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Το παρατηρησα λιγο πιο προσεκτικα και δειχνει να ειναι ειναι ψιλο random, μπορει στο ιδιο αρθρο να κανεις ενα refresh και να φτιαξει το embed. Κατι που ριχνει το φταιξιμο μαλλον στην google η στον νεο flash player.
Παντως γενικα το προβλημα ειναι οτι η μπαρα πλογησης του player που ανεβαζετε στο σαιτ, μεσα στα αρθρα, οχι στο φορουμ, δειχνει να κολλαει και να εμφανιζεται-εξαφανιζεται πολυ γρηγορα, κανοντας αδυνατο τον οποιονδηποτε ελεγχο.
Παντως γενικα το προβλημα ειναι οτι η μπαρα πλογησης του player που ανεβαζετε στο σαιτ, μεσα στα αρθρα, οχι στο φορουμ, δειχνει να κολλαει και να εμφανιζεται-εξαφανιζεται πολυ γρηγορα, κανοντας αδυνατο τον οποιονδηποτε ελεγχο.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Παιδιά , κάντε κάτι με τα σχόλια ....
Η έλλειψη quote είναι απίστευτα ενοχλητική . Λείπουν κι άλλα βέβαια (edit , ενσωματώσεις images , κτλ) αλλά ας γίνει μια αρχή .
Στηρίζουμε όσο μπορούμε το site , βλέπω ότι ανεβαίνει , είναι κρίμα να μένει πίσω σε κάτι τέτοια πράγματα.
(εννοώ στα σχόλια στα άρθρα )
Η έλλειψη quote είναι απίστευτα ενοχλητική . Λείπουν κι άλλα βέβαια (edit , ενσωματώσεις images , κτλ) αλλά ας γίνει μια αρχή .
Στηρίζουμε όσο μπορούμε το site , βλέπω ότι ανεβαίνει , είναι κρίμα να μένει πίσω σε κάτι τέτοια πράγματα.
(εννοώ στα σχόλια στα άρθρα )
-
Ben Masters - Δημοσιευσεις : 13
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης