Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Ιαν 2013, 11:19

Οχι βρε... αλλά τωρα πλεον δεν μπορεί να μαζεψει τοοοοσους πόντους! Πρεπει να ξημερωβραδιάζεται πάνω από τον υπολογιστή!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιαν 2013, 16:45

Mα αυτό είπα και εγώ. Ήθελα να δείξω μέσα από απλούς υπολογισμούς ότι είναι εφικτό μεν αλλά πολύ δύσκολο δε. Ουσιαστικά έτσι και αλλιώς έλιωσαν στους εξωγήινους για να μαζέψουν τόσους πόντους και σίγουρα βαθμολόγησαν και πολλά προϊόντα. Απλά αυτό δεν μπορώ να το ελεγξω, γι αυτό είπα το κλασσικό μαθηματικό "ΕΣΤΩ ότι μάζεψε μόνο εξωγήινους..." :P Αλλά ναι ουσιαστικά θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο λιώσιμο τώρα γιατί δεν μπορούν να ξαναβαθμολογήσουν προϊόντα :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 21 Ιαν 2013, 16:50

Πως βαθμολογείς προϊόντα??
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιαν 2013, 17:21

Πας σε ένα άρθρο που αφορά ένα προϊόν και πατάς πάνω από το άρθρο εκεί που λέει "ταυτότητα προϊόντος"
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό naruto14 » 21 Ιαν 2013, 23:02

Οι εξωγήινοι από σήμερα μου εμφανίζονται αρκετά σπάνια. Δεν ξέρω γιατί. Και κάτι ακόμα, οι νικητές κάθε πότε θα ανακοινώνονται? Ή μήπως θα ανακοινωθούν μια και καλή στο τέλος?
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF

Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Άβαταρ μέλους
naruto14

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 21 Ιαν 2013, 23:31

naruto14 έγραψε:Οι εξωγήινοι από σήμερα μου εμφανίζονται αρκετά σπάνια. Δεν ξέρω γιατί. Και κάτι ακόμα, οι νικητές κάθε πότε θα ανακοινώνονται? Ή μήπως θα ανακοινωθούν μια και καλή στο τέλος?

Λογικά σήμερα θα ανακοινωθούν..Όπου να 'ναι βγαίνουν τα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό naruto14 » 21 Ιαν 2013, 23:54

SirLvr έγραψε:
naruto14 έγραψε:Οι εξωγήινοι από σήμερα μου εμφανίζονται αρκετά σπάνια. Δεν ξέρω γιατί. Και κάτι ακόμα, οι νικητές κάθε πότε θα ανακοινώνονται? Ή μήπως θα ανακοινωθούν μια και καλή στο τέλος?

Λογικά σήμερα θα ανακοινωθούν..Όπου να 'ναι βγαίνουν τα αποτελέσματα.

Άντε γιατί περιμένω πως κ πως... πως θα κοιμηθούμε χωρίς να ξέρουμε τους νικητές? :D

EDIT: Ανακοινώθηκαν τελικά.

EDIT 2: Σχετικά με τα δώρα για το facebook, όσοι κάναμε comment στην δημοσίευση την προηγούμενη φορά μπαίνουμε αυτόματα στον διαγωνισμό, ή θέλει νέο comment?
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF

Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Άβαταρ μέλους
naruto14

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 22 Ιαν 2013, 00:08

Λογικά θα είναι σε νέα δημοσίευση στο facebook και στο enternity live στο youtube..Περιμένουμε οδηγίες. :P
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Shepard » 22 Ιαν 2013, 07:46

Παιδες ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ είναι όλα απο την αρχη και με νεα αρθρα-βιντεο! Οτι κάνατε την 1η εβδομάδα, θα το κάνετε στα αντίστοιχα της 2ης.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 22 Ιαν 2013, 09:33

Ας κρατάνε πάντως κάποιοι τα προσχήματα.... Ξαφνικά κάποιοι ανακάλυψαν το φορουμ, και έχουν αρχίσει να ξεθάβουν θέματα μηνών...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB