- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 14:43 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
Mα αυτό είπα και εγώ. Ήθελα να δείξω μέσα από απλούς υπολογισμούς ότι είναι εφικτό μεν αλλά πολύ δύσκολο δε. Ουσιαστικά έτσι και αλλιώς έλιωσαν στους εξωγήινους για να μαζέψουν τόσους πόντους και σίγουρα βαθμολόγησαν και πολλά προϊόντα. Απλά αυτό δεν μπορώ να το ελεγξω, γι αυτό είπα το κλασσικό μαθηματικό "ΕΣΤΩ ότι μάζεψε μόνο εξωγήινους..."
Αλλά ναι ουσιαστικά θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο λιώσιμο τώρα γιατί δεν μπορούν να ξαναβαθμολογήσουν προϊόντα 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Πας σε ένα άρθρο που αφορά ένα προϊόν και πατάς πάνω από το άρθρο εκεί που λέει "ταυτότητα προϊόντος"
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Οι εξωγήινοι από σήμερα μου εμφανίζονται αρκετά σπάνια. Δεν ξέρω γιατί. Και κάτι ακόμα, οι νικητές κάθε πότε θα ανακοινώνονται? Ή μήπως θα ανακοινωθούν μια και καλή στο τέλος?
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF
Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
-
naruto14 - Δημοσιευσεις : 32
SirLvr έγραψε:naruto14 έγραψε:Οι εξωγήινοι από σήμερα μου εμφανίζονται αρκετά σπάνια. Δεν ξέρω γιατί. Και κάτι ακόμα, οι νικητές κάθε πότε θα ανακοινώνονται? Ή μήπως θα ανακοινωθούν μια και καλή στο τέλος?
Λογικά σήμερα θα ανακοινωθούν..Όπου να 'ναι βγαίνουν τα αποτελέσματα.
Άντε γιατί περιμένω πως κ πως... πως θα κοιμηθούμε χωρίς να ξέρουμε τους νικητές?

EDIT: Ανακοινώθηκαν τελικά.
EDIT 2: Σχετικά με τα δώρα για το facebook, όσοι κάναμε comment στην δημοσίευση την προηγούμενη φορά μπαίνουμε αυτόματα στον διαγωνισμό, ή θέλει νέο comment?
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF
-
naruto14 - Δημοσιευσεις : 32
Ας κρατάνε πάντως κάποιοι τα προσχήματα.... Ξαφνικά κάποιοι ανακάλυψαν το φορουμ, και έχουν αρχίσει να ξεθάβουν θέματα μηνών...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης