Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Απρ 2013, 23:49

Δεν έχει άδικο ο ckastam, απλά παιδιά προσπαθούμε αυτή τη στιγμή επειδή είμαστε λίγα άτομα (για όλες τις ανάγκες του site), να κάνουμε κάποια πράγματα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ένα video χρειάζεται κάποια δουλειά. Θα το ψάξω μπας και το δούμε στο μέλλον. Κατανόηση απλά :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Απρ 2013, 07:34

Βρε παίδες, ένα πρόγραμμα τρέχει και βγάζει τα ονόματα... Δεν μιλάμε για την κλήρωση του Joker... Τόσο έλλειψη εμπιστοσύνης?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 03 Απρ 2013, 10:21

Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μάλλον με τα τόσα τεχνικά προβλήματα που βλέπουν από το live :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 03 Απρ 2013, 10:34

xaxaaxaxxaxaxaxxxxa
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό ckastam » 04 Απρ 2013, 21:19

@silv.. όταν μιλαμε για διαγωνισμους απο 300αρες και 400αρες (κινητά, PS3, τάμπλετ κτλπ) εεεχμ τοτε χρειάζεται και συμβολαιογράφος δεν κληρώνονται καραμέλες :evil:

εγώ απλά πρότεινα κάποια πράγματα ως διευκόλυνσεις των χρηστών απο φιλότιμο γιατι βλέπω πως είστε και γεναιώδοροι και πως προσπαθείτε να κανετε ότι καλύτερο στους επόμενους διαγωνισμους και όταν μπορεσετε να τα οργανώσετε (βαθμολογιες κτλπ που ανέφερα παραπάνω)
γιαυτο διεκρινα κάποια αδύναμα σημεία που θα μπορούσαν να βελτιστοποιηθούν κατά την ταπεινή μου γνώμη
για το βίντεο το πρότεινα για να κάνετε τους διαγωνισμούς περισσότερο αξιόπιστους - σας πιστεύουμε μεν αλλά κ ένα βιντεακι που να δείχνει την οθόνη ενός Η/Υ που τρέχει το random.org δεν είναι τόσο δύσκολο και διαλύει τυχόν συννεφάκια....
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 04 Απρ 2013, 21:35

@ckastam Τα σύννεφα μόνο εσύ πρέπει να τα έχεις. Δεν έχω ακούσει από άλλον να κάνει παράπονα. Και δηλαδή στους επετειακούς διαγωνισμούς του enternity που μοιράζει 500 δώρα πρέπει να βγάλει 1.5 ώρα βίντεο με κλήρωση; Και επίσης είναι SirLvr.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Απρ 2013, 23:23

Αρχικά, ηρεμήστε μεταξύ σας, δεν υπάρχει θέμα να έχουμε τέτοια ένταση.

Κατά δεύτερον ckastam, αν έπρεπε να κάνουμε κάθε διαγωνισμό με δώρα άνω των 300 ευρώ με συμβολαιογράφο, από τα έξοδα και μόνο θα κάναμε ένα διαγωνισμό το χρόνο. Δεν είναι τόσο εύκολος ο συμβολαιογράφος και σίγουρα όχι φθηνός.

Όπως και να 'χει, θα το δούμε με το video και θα επανέλθουμε ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 04 Απρ 2013, 23:37

Ζητώ συγγνώμη Παύλο και από εσένα και από το ckastam γιατί το ύφος μου δεν ήταν σωστό. :)
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 05 Απρ 2013, 02:51

ckastam, το θέμα είναι οτι φορτώνεις το ήδη βαρύ πρόγραμμα των παιδιών με κάτι εντελώς περιττό. Δεν μιλάμε για το eurogamer που έχει πληθώρα προσωπικού. Εδώ μιλάμε για περιορισμένα άτομα τα οποία πρέπει να βγάλουν μεγάλο όγκο δουλειάς. Σε τέτοιες περιπτώσεις, time is money...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό ckastam » 05 Απρ 2013, 19:28

παιδια χαλαρώστε δεν είναι κάτι που απαιτώ - απλά σαν σκέψη ήθελα να το εκφράσω - στο φορουμ γίνεται εποικοδομητικός διάλογος

τον συμβολαιογράφο δεν τον ανέφερα εγώ αρχικά - και ποτέ δεν κατάλαβα ποιος ο ρόλος του - απλά εξασφαλίζει την αξιοπιστία ενός διαγωνισμού κάτι σαν μάρτυρας

δεν απαιτώ να κάνετε τους διαγωνισμούς παρουσία συμβολαιογράφου (είναι πολλά τα λεφτά, άρη) αλλά υπάρχει και άλλος πιο τεχνολογίκός και εξίσου αξιοπιστός τρόπος ώστε όλοι μας να γινόμαστε μάρτυρες και να μην υπάρχουν τυχόν υποψίες πως τα δώρα "πασάρονται" σε κολλητούς

επειδή τυχαινει να έχω χρόνο για να συμετέχω κ σε άλλους διαγωνισμους με κινητά κτλπ αυτό που βλέπω πως ουσιαστικά κανεις δεν μπορει να σε ελέγξει σε ποιους δίνεις τα υποτιθέμενα "δώρα" για να μαζεύψεις περισσότερα μέλη στην σελίδα σου στο φβ, στην ιστοσελίδα σου κτλπ....

Επειδή τυχαίνει να έχω κερδίσει σε διαγωνισμό το βίντεο του οποίου αναρτήθηκε στο youtube και γνωρίζω απο πρώτο χέρι να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία πως το δώρο μου χαρίστηκε....

και επειδή θεωρώ πως για να επιλέξει το random.org έναν τυχαίο αριθμό - απαιτείται το μέγιστο 1 δευτερόλεπτο και το όλο βίντεο δεν διαρκει πάνω απο 3 λεπτά εγώ σου λέω 10 μαζί με το ανέβασμα - θεώρησα να σας το προτείνω

τώρα αν ο φόρτος εργασίας δεν σας το επιτρέπει - εγώ δεν το απαιτησα το προτείνω....
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB