Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Whitey » 02 Σεπ 2014, 17:51

TomTom έγραψε:Όσο αφορά το ENTERNITY ACTIVITY θέλω να ρωτήσω κάτι.
Ανανεώνεται μόνο του μετά από κάποια ώρα ή όχι (πρέπει να ανανεώσω την σελίδα εγώ) ?
Και βασικά ολόκληρη η σελίδα. Δε νομίζω πως ανανεώνεται μόνη της.

Και να πω γιατί το λέω. πχ έχω ανοικτό τον browser και έχω ανοικτή την σελίδα. Ανοίγω άλλη καρτέλα και serfάρω αλλού. Όταν γυρίζω στο enternity μετά από ώρα να δω αν υπάρχει κάτι καινούργιο πρέπει να κάνω ανανέωση.
Δεν μπορεί να γίνει να ανανεώνεται το site κάθε λεπτό για παράδειγμα ?

Επίσης μιας και γίναμε social μπορείτε το κουμπί Αναφορά να το κάνετε Dislike (θα είστε πιο μπροστά και από τον Mark :D :D )
Μπορείτε να βάλετε και από κάτω πιοι έχουν κάνει Like ή Dislike αντίστοιχα.

To site ανανεώνεται από μόνο του αν βρίσκεσαι στην αρχική σελίδα (εκτός αν άλλαξε πρόσφατα και δε το έχω παρατηρήσει). Τώρα ένα κουμπάκι refresh μόνο στο Enternity Activity νομίζω θα ήταν καλό.

Κουμπί dislike υπήρχε, αλλά καταργήθηκε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό TomTom » 02 Σεπ 2014, 18:16

To site ανανεώνεται από μόνο του αν βρίσκεσαι στην αρχική σελίδα (εκτός αν άλλαξε πρόσφατα και δε το έχω παρατηρήσει). Τώρα ένα κουμπάκι refresh μόνο στο Enternity Activity νομίζω θα ήταν καλό.

Όντως ?
Μα όταν αφήνω το Εnternity ανοικτό σε μια καρτέλα και ανοίγω άλλες για να δω διάβάσω άλλα πράγματα όταν ξαναγυρνάω στην καρτέλα του Εnternity είναι στο ίδιο σημείο.

Για παράδειγμα είμαι στην αρχική του Enternity και βλέπω το άρθρο Τέλος το φθηνό Xbox One Bundle προ-παραγγελίας στο Public να έχει 21 σχόλια για παράδειγμα.
Ανοίγω μια νέα καρτέλα να διαβάσω τις αθλητικές εφημερίδες.
Όταν γυρνάω στην καρτέλα του Enternity είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο και όταν κάνω ανανέωση πηγαίνουν τα σχόλια 23 για παράδειγμα.

Γι' αυτό το έγραψα.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό Whitey » 02 Σεπ 2014, 18:31

TomTom έγραψε:

Όντως ?
Μα όταν αφήνω το Εnternity ανοικτό σε μια καρτέλα και ανοίγω άλλες για να δω διάβάσω άλλα πράγματα όταν ξαναγυρνάω στην καρτέλα του Εnternity είναι στο ίδιο σημείο.

Για παράδειγμα είμαι στην αρχική του Enternity και βλέπω το άρθρο Τέλος το φθηνό Xbox One Bundle προ-παραγγελίας στο Public να έχει 21 σχόλια για παράδειγμα.
Ανοίγω μια νέα καρτέλα να διαβάσω τις αθλητικές εφημερίδες.
Όταν γυρνάω στην καρτέλα του Enternity είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο και όταν κάνω ανανέωση πηγαίνουν τα σχόλια 23 για παράδειγμα.

Γι' αυτό το έγραψα.

Είχαν γίνει παράπονα (αν δεν κάνω λάθος) να ΜΗΝ κάνει αυτόματη ανανέωση. :lol:
Τι να σου πω. Θα το δει ο Παύλος και θα σου πει. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό TomTom » 02 Σεπ 2014, 18:48

Είχαν γίνει παράπονα (αν δεν κάνω λάθος) να ΜΗΝ κάνει αυτόματη ανανέωση. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δάκρυσα ....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 03 Σεπ 2014, 00:08

Τουλάχιστον για τα comments απενεργοποιήθηκε raysod, μόνο για το κυρίως κείμενο έμεινε.

Νομίζω ότι είναι jet. Τον σκίσαμε τον Μανώλη, αλλά το έκανε άμεσα ο άνθρωπας :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 03 Σεπ 2014, 08:11

Μανώλης άρχοντας :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 03 Σεπ 2014, 17:38

Sephiroth έγραψε:Τουλάχιστον για τα comments απενεργοποιήθηκε raysod, μόνο για το κυρίως κείμενο έμεινε.

Νομίζω ότι είναι jet. Τον σκίσαμε τον Μανώλη, αλλά το έκανε άμεσα ο άνθρωπας :)

Αυτο ακριβως χρειαζομασταν!!! Αν ηταν και customια αυτη η λεπτομερεια στον κωδικα, διπλο μπραβο στον Μανωλη.

Μου εφευγε η παναγια απο το κινητο να κανω copy-paste τα ονοματα χρηστων που ηθελα να απαντησω...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Σεπ 2014, 17:49

Στα διαφορα gadgets και στα παιχνιδια μπορουμε να βαλουμε μαζι με το κουμπι follow και αλλο ενα που να δηλωνει οτι το εχουμε αγορασει ωστε να βλεπει καποιος την συλλογη μας στο προφιλ; (Νταξ καποιοι θα το εχουν για ψεμα αλλα θα ειναι ωραιο)

Επισης θα ηταν ωραιο να υπαρχουν πεδια στο προφιλ ωστε να δηλωνουμε περαιτερω απο τα xboxlive, psn, nintendo & steam, origin... IDs για να βρισκουμε ο ενας τον αλλον στις διαφορες υπηρεσιες! Αλλωστε μια κοινοτητα ειμαστε, να μπορουμε να περναμε καλα ;)

Ακουω νομιζω τον Μανωλη να λεει κατι στα γαλλικα αλλα δεν εχω .srt να καταλαβω :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό kokouman » 03 Σεπ 2014, 18:37

Αυτο που θα πω ειναι λιγο πολυ μπροστα αλλα πιστευω ειναι καλο να το εχετε στο πισω του μυαλου σας σαν σκεψη.Ενα enternity app θα μετραγε πολυ και θα διευκολυνε πολλα ατομα.Λιγο δυσκολο αλλα πιστευω αξιζει.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 29 Σεπ 2014, 18:55

Παρατηρησα ενα σφαλμα που μου πεταει οταν καποιος που εχω κανει follow κανει ενα σχολιο στο forum. Πατωντας στο σημειο που μου λεει πως ο ταδε εκανε σχολιο στο forum αντι να με παει στο θεμα που σχολιασε, με πεταει σε ενα σημειο το οποιο λεει "Το συγκεκριμενο θεμα δεν υπαρχει".

Λειτουργει κανονικα οταν καποιος εχει κανει σχολιο σε ενα αρθρο,νεο στο site. Εκει δεν υπαρχει θεμα παρα μονο στην περιπτωση του forum.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB