- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 00:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
ΟΚ, σίγουρα έχουν γίνει ουσιαστικές αλλαγές προς το καλύτερο για το θέμα των πόντων...αλλά ρε παιδιά οκ... πως είναι δυνατόν κάποιοι μέσα σε μια βδομάδα να έχουν συγκεντρώσει από 4000-7000 ποντους;;; κάτι βρωμάει και είναι αδικία και για τους υπολοιπους που προσπαθούμε με κανονική συμμετοχή να τους μαζέψουμε.
-
kami84gr - Δημοσιευσεις : 16
Mε πρόχειρους υπολογισμούς οι πόντοι που έχει μαζέψει ο 1ος σε πόντους χρήστης π.χ., χρειάζονται 12,3 ώρες τη μέρα (τους μάζεψε σε περίπου 5 μέρες) μόνο να αλλάζεις άρθρα. Αυτές οι ώρες είναι για να βρείς τους 297 εξωγήινους (μέσα σε 4.455 άρθρα αν για 1 εξωγήινο χρειάζονται 15 άρθρα) που χρειάζονται γι αυτούς τους πόντους σε διάστημα 5 ημερών. Δεν υπολόγισα τους πόντους από φόρουμ και comments αλλά δεν έχει κάνει πολλά τέτοια και τα θεώρησα αμελητέα ποσότητα. Επίσης δεν υπολόγισα τις βαθμολογίες προϊόντων καθώς δεν μπορώ να ξέρω. Τέλος χρησημοποίησα μέσους όρους (όπως 4'' ανά σελίδα) οπότε ανάλογα τη σύνδεση και τα αντανακλαστικά/παρατηρητηκότητα ο χρόνος είναι από 10-14 ώρες τη μέρα περίπου. Αν ο συγκεκριμένος χρήστης ήταν τόσες ώρες στον υπολογιστή ψάχνοντας και βρίσκοτνας εξωγήινους τότε μπράβο του και δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα και δεν ξέρω αν και πως μπορεί να αποδεικτεί κάτι τέτοιο. Όπως και άλλοι χρήστες που μάζεψαν σχετικά πολλούς πόντους σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα.
Αν κάποιοι χρήστες έχουν "κλέψει" και αυτό γίνεται να αποδειχτεί, τότε μην ανησυχείτε, τα παιδιά θα το βρούν και θα τους αποκλείσουν απο το διαγωνισμό. Εμείς πάντως δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα εκτώς και αν με τα μαθηματικά οι ώρες έβγαιναν 25 τη μέρα ξέρω γω
Αν κάποιοι χρήστες έχουν "κλέψει" και αυτό γίνεται να αποδειχτεί, τότε μην ανησυχείτε, τα παιδιά θα το βρούν και θα τους αποκλείσουν απο το διαγωνισμό. Εμείς πάντως δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα εκτώς και αν με τα μαθηματικά οι ώρες έβγαιναν 25 τη μέρα ξέρω γω

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μια διαπίστωση έκανα απλά, χωρίς να θέλω να θίξω κανένα. Όπως διαπιστώνω ότι γι αυτήν την εβδομάδα με βάση τους ίδιους υπολογισμούς οι 205 πόντοι που έχει ο 1ο χρήστης χρειάζονται περίπου 30-40 λεπτά για να μαζευτούν ενώ έχουν περάσει 20 (όταν έκανα τις πράξεις). Αυτό δεν σημαίνει αναγκαία ότι κλέβει βέβαια καθώς μπορεί να πήγε και να βαθμολόγισε 20 προϊόντα το οποίο δεν μπορώ να το ελέγξω εγώ. Θυμηθείτε ότι έιναι 3 πόντοι για κάθε προϊόν που βαθμολογείται. Αυτό που ήθελα να επισημάνω απλά είναι ότι για τέτοιους αριθμούς πόντων χρειάζεται πολύ μα πολύ λιώσιμο. 
Το καλό είναι ότι τουλάχιστον το spamm στο φόρουμ έχει αντιμετωπιστεί πάρα πολύ καλά και τα εύσημα γι αυτό (σε ένα μεγάλο βαθμό τουλάχιστον) πάνε στον Lionheart. Μπράβο φίλτατε και ευχαριστούμε
Υ.Γ. Ισχύει ότι είναι χαμένος χρόνος να μαζεύεις τόσους πόντους και θα πρέπει να ληφθεί και αυτό υπ' όψιν. Όλες οι θέσεις στην 30άδα είναι ίσες. Ίσως γι αυτό ο συγκεκριμένος χρήστης σταμάτισε στους 7.000+ πόντους, αλλιώς με αυτό το ρυθμό θα είχε φτάσει τους 10.000 άνετα.

Το καλό είναι ότι τουλάχιστον το spamm στο φόρουμ έχει αντιμετωπιστεί πάρα πολύ καλά και τα εύσημα γι αυτό (σε ένα μεγάλο βαθμό τουλάχιστον) πάνε στον Lionheart. Μπράβο φίλτατε και ευχαριστούμε

Υ.Γ. Ισχύει ότι είναι χαμένος χρόνος να μαζεύεις τόσους πόντους και θα πρέπει να ληφθεί και αυτό υπ' όψιν. Όλες οι θέσεις στην 30άδα είναι ίσες. Ίσως γι αυτό ο συγκεκριμένος χρήστης σταμάτισε στους 7.000+ πόντους, αλλιώς με αυτό το ρυθμό θα είχε φτάσει τους 10.000 άνετα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
παιδια για να μαζεψεις 100 ποντους θες περιπου 15 λεπτα. τοσο θελω εγω τουλαχιστον. αυτο με τις βαθμολογιες παντως δεν το εχω παρει χαμπαρι
-
akisbeat77 - Δημοσιευσεις : 95
PetrifieD- έγραψε:Μια διαπίστωση έκανα απλά, χωρίς να θέλω να θίξω κανένα. Όπως διαπιστώνω ότι γι αυτήν την εβδομάδα με βάση τους ίδιους υπολογισμούς οι 205 πόντοι που έχει ο 1ο χρήστης χρειάζονται περίπου 30-40 λεπτά για να μαζευτούν ενώ έχουν περάσει 20 (όταν έκανα τις πράξεις). Αυτό δεν σημαίνει αναγκαία ότι κλέβει βέβαια καθώς μπορεί να πήγε και να βαθμολόγισε 20 προϊόντα το οποίο δεν μπορώ να το ελέγξω εγώ. Θυμηθείτε ότι έιναι 3 πόντοι για κάθε προϊόν που βαθμολογείται. Αυτό που ήθελα να επισημάνω απλά είναι ότι για τέτοιους αριθμούς πόντων χρειάζεται πολύ μα πολύ λιώσιμο.
Πιστεψτε μας όταν σας λέμε ότι όλα ειναι under control!

O χρήστης με τους 7000+ πόντους προφανώς και "τερμάτισε" διοτι έκανε όλα όσα είχε να κάνει στο site! Από εδώ και πέρα θα ανεβαίνει πολύ σιγά και αυτό γιατι πρέπει να κυνηγάει εξωγήινους!
Αλλά σκεφτείτε και το άλλο... μάζεψε όλους τους βαθμους την 1η βδομάδα! Τώρα;
Μην σας απασχολεί, οι νικητες θα είναι ΠΟΛΛΟΙ και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης