Κατά τη γνώμη μου μια χαρά είναι ο διαγωνισμός.
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί που διαβάζουν την ύλη του Enternity αλλά δεν συμμετέχουν ποτέ στα άρθρα και στο φόρουμ (εγώ μόνο ξέρω 2 άτομα που λειτουργούν έτσι). Ίσως αν υπήρχε η δυνατότητα όσοι έχουν πόντους να έχουν κάποιες στοιχειώδεις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσουν να ήταν το ιδανικό για όλους, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό. Από κει και πέρα κάτι ιστορίες περι "αποκλεισμών" κλπ που διάβαζα στον πρόσφατο διαγωνισμό του RE6 θα ήταν μεγάλο foul πιστεύω.
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 11:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί Forum
Γεια σας παιδιά μόλις γράφτηκα στο site και είδα την τελευταία σας εκπομπή είναι πολύ ενδιαφέρον. Σας βρήκα τυχαία από το steam πολύ ωραίοι διαγωνισμοί που κάνετε! Sorry για το off topic αλλα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για τα live που κάνετε?

http://www.youtube.com/user/BloodmanAMV
-
Bloodman - Δημοσιευσεις : 8
υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε άμεση εικόνα των πόντων που έχουμε σε κάθε εβδομαδιαίο διαγωνισμό και όχι το μηναίο άθροισμα για να μπορούμε να ελέγχουμε άμεσα πόσους ποντους έχουμε? Διαφορετικά θα πρέπει να βρεις εξωγήινο για να δεις πόσους πόντους έχεις κάθε φορά ώστε να εξασφαλίσεις την συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Τέλος μήπως υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ποια προιόντα έχουμε βαθμολογήσει εκ των προτέρων για να μην πέφτουμε σε "άκυρα"?
Τέλος μήπως υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ποια προιόντα έχουμε βαθμολογήσει εκ των προτέρων για να μην πέφτουμε σε "άκυρα"?
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης