- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 15:40 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί - Πόντοι
Sephiroth έγραψε:Φαντάζομαι δεν περιμένεις από εμάς να ζητάμε φωτογραφία από κάθε χρήστη αν έχει ένα προϊόν, έτσι;
Όχι, αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να το κάνω!
nikkork έγραψε:Βρε αν δεν αξιολογούσαμε και τα review από που θα μαζεύαμε πόντους;
Μα δεν βαθμολογείς τα reviews, το προϊόν/παιχνίδι/hardware βαθμολογείς κι εφόσον δεν το έχεις είναι χαζό να βαθμολογείς.
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Sephiroth έγραψε:Γι' αυτό ακριβώς και βάλαμε το μεγάλο δώρο μόνο σε όσους ασχολούνται με το site και το φθηνότερο κινητό σε όποιον κάνει απλά ένα like...
αυτο το λικε πως γινεται δεν εχω καταλαβει μεσα στο site
-
stavros chios - Δημοσιευσεις : 25
stavros chios έγραψε:Sephiroth έγραψε:Γι' αυτό ακριβώς και βάλαμε το μεγάλο δώρο μόνο σε όσους ασχολούνται με το site και το φθηνότερο κινητό σε όποιον κάνει απλά ένα like...
αυτο το λικε πως γινεται δεν εχω καταλαβει μεσα στο site
Μέσω του facebook θα κάνεις like και έχει κάποια δώρα που μπορείς να επιλέξεις κάθε εβδομάδα.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Μιας και ο επετειακος διαγωνισμος ειναι σε εξελιξη θελω να ρωτησω κατι οσον αφορα τους ποντους. Οπως γραφει και στο αρθρο μετα το τελος της 1ης εβδομαδας οι 30 πρωτοι σε ποντους θα μπαινουν σε κληρωση και μπλα μπλα. Το θεμα ειναι στην δευτερη εβδομαδα τι γινεται; Οι ποντοι αυτων παραμενουν και μετα προστιθενται και οι νεοι ή μηδενιζονται ολων των χρηστων και μετα παλι απο την αρχη μεχρι να ληξει η δευτερη εβδομαδα και να κληρωθουν οι 30 πρωτοι; Νομιζω οτι ισχυει το πρωτο αλλα θα ηθελα να ειμαι 100% σιγουρος.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Ο συνολικός αριθμός πόντων μετράει μετά το πέρας κάθε εβδομάδας μόνο για το μεγάλο δώρο. Για αυτό θα γίνει σούμα των πρώτων σε πόντους (και των 4 εβδομάδων) και ένας από αυτούς θα είναι ο νικητής.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι πόντοι μηδενίζονται για την εβδομάδα.
Η σούμα των πόντων παραμένει και για το διαγωνισμό του Power User Ιανουαρίου 2014.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι πόντοι μηδενίζονται για την εβδομάδα.
Η σούμα των πόντων παραμένει και για το διαγωνισμό του Power User Ιανουαρίου 2014.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Μια απορία παιδιά, βασικά αρκετές απορίες.
1ον) Ο εξωγήινος δεν μου μετράει τους πόντους όταν έχω πολλά tabs ανοιχτά στον chrome γενικά, ή πολλά tabs enternity? Μου έχει ακυρώσει καμιά 10ρια φορές την συμμετοχή ενώ εγώ έχω 2-3-4 ανοιχτά για το enternity, αλλά έχω facebook, hotmail κλπ. Παίζουν ρόλο αυτά?
2ον) Τι είναι το user article?
3ον) Βαθμολογώ ένα προιόν, μετά πάω να βαθμολογήσω άλλο και μου λέει ότι δεν γίνεται. Πόσο πρέπει να περιμένω κάθε φορά? Το ρωτάω αυτό επειδή ο χρόνος τώρα στην περίοδο εξεταστικής είναι μικρός πρέπει κάπως να τα βολέψω.
4ον) Κάθε πότε εμφανίζεται ο εξωγήινος? Θα πείτε "τι ρωτάει αυτός τώρα". Το ρωτάω επειδή ας πούμε έβρισκα έναν κάθε 5 λεπτά χοντρικά, αλλά εχτές το βράδυ που μπήκα δεν μπορούσα να βρω κανέναν ένα μισάωρο.
5) Ένας έχει μαζέψει 11000 πόντους. Χαρά στο κουράγιο του και τον χρόνο του. Εκτός και αν κάνει exploit το σύστημα, ο άλλος τρόπος είναι να κάθεται το 90% της μέρας του εδώ και να κάνει refresh.
Καλή συνέχεια.
Edit: άκυρη η ερώτηση 2, την βρήκα λίγο πιο κάτω στο φόρουμ.
1ον) Ο εξωγήινος δεν μου μετράει τους πόντους όταν έχω πολλά tabs ανοιχτά στον chrome γενικά, ή πολλά tabs enternity? Μου έχει ακυρώσει καμιά 10ρια φορές την συμμετοχή ενώ εγώ έχω 2-3-4 ανοιχτά για το enternity, αλλά έχω facebook, hotmail κλπ. Παίζουν ρόλο αυτά?
2ον) Τι είναι το user article?
3ον) Βαθμολογώ ένα προιόν, μετά πάω να βαθμολογήσω άλλο και μου λέει ότι δεν γίνεται. Πόσο πρέπει να περιμένω κάθε φορά? Το ρωτάω αυτό επειδή ο χρόνος τώρα στην περίοδο εξεταστικής είναι μικρός πρέπει κάπως να τα βολέψω.
4ον) Κάθε πότε εμφανίζεται ο εξωγήινος? Θα πείτε "τι ρωτάει αυτός τώρα". Το ρωτάω επειδή ας πούμε έβρισκα έναν κάθε 5 λεπτά χοντρικά, αλλά εχτές το βράδυ που μπήκα δεν μπορούσα να βρω κανέναν ένα μισάωρο.
5) Ένας έχει μαζέψει 11000 πόντους. Χαρά στο κουράγιο του και τον χρόνο του. Εκτός και αν κάνει exploit το σύστημα, ο άλλος τρόπος είναι να κάθεται το 90% της μέρας του εδώ και να κάνει refresh.
Καλή συνέχεια.
Edit: άκυρη η ερώτηση 2, την βρήκα λίγο πιο κάτω στο φόρουμ.
- yiannakis
- Δημοσιευσεις : 67
1) Εγω που εχω ανοιχτά γυρω στα 70 tabs άσχετου περιεχομένου ,δεν εχω πρόβλημα.
3) Κανά 2λεπτο-3λεπτο περίπου.
4) Εμφανίζεται ανάλογα με τον αριθμό των άρθρων που διαβάζεις.
5) Το παρατήρησα αυτό που λες και λογικα θα τα παρατήσω εγω. Καταντάει χαζομάρα (για μένα) το όλο concept. Και αυτό γιατι πολυ απλά,αυτός με τους 5-10 χιλιάδες πόντους προφανώς και δεν διαβάζει τα άρθρα. Εγω πάντως δεν εχω να διαθεσω τοσο χρόνο, οπότε θα αρκεστώ στα "δευτερα" δώρα που ειναι εξίσου ωραία .
3) Κανά 2λεπτο-3λεπτο περίπου.
4) Εμφανίζεται ανάλογα με τον αριθμό των άρθρων που διαβάζεις.
5) Το παρατήρησα αυτό που λες και λογικα θα τα παρατήσω εγω. Καταντάει χαζομάρα (για μένα) το όλο concept. Και αυτό γιατι πολυ απλά,αυτός με τους 5-10 χιλιάδες πόντους προφανώς και δεν διαβάζει τα άρθρα. Εγω πάντως δεν εχω να διαθεσω τοσο χρόνο, οπότε θα αρκεστώ στα "δευτερα" δώρα που ειναι εξίσου ωραία .
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης