Mobile Site - Προτάσεις για βελτιώσεις

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 21 Απρ 2015, 08:46

Το forum μας είναι συμβατό με το Tapatalk Tanno. Εδώ και μήνες
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 21 Απρ 2015, 17:00

Tanno έγραψε:Το δικό μου κινητό είναι Sony Xperia Z Ultra και έχει επιλογή αυτόματης περιστροφής.

Λοιπόν, όταν έχεις το κινητό σε κατακόρυφη στάση, δεν εμφανίζεται ούτε το κουτάκι σύνδεσης, ούτε καν το κουτάκι εγγραφής. Όταν έχεις το κινητό σε οριζόντια στάση, έχοντας ενεργοποιήσει την επιλογή αυτόματης περιστροφής, τότε εμφανίζονται. Στην κατακόρυφη στάση εμφανίζεται μόνο αυτό το κάτωθεν κουτάκι που είναι μία μίξη από τα κουτάκια στην μαύρη μπάρα με την πορτοκαλί κούτα του φορούμ μας εδώ.

Εικόνα

Άρα, προς το παρόν, δοκιμάστε όλοι να γυρίσετε τα κινητά σας σε οριζόντια στάση για να φανούν. Μία ιδέα θα ήταν να καταργηθούν τα κουτάκια σύνδεσης και εγγραφής και να τοποθετηθούν μαζί με τα άλλα της μαύρης μπάρας. Πιο καλά το βλέπω κι εγώ έτσι διαμορφωμένο που έγινε το άνωθεν κουτάκι.

Έχοντας το σε οριζόντια στάση, μπήκα, αλλά το παραθυράκι σύνδεσης παραμένει στη μέση της ιστοσελίδας και τα γράμματα είναι τόσο μικρά που φαίνονται σαν 2-3 σε μέγεθος. Μήπως να το μετακινήσετε εντός του όριου της οθόνης του κινητού και να μεγαλώσετε το παραθυράκι και τα γράμματα;

Έχοντας εγκαταστήσει το Tapatalk, βλέπω ότι δεν είναι διαθέσιμο το εν λόγω φορούμ στο πρόγραμμα μέσα. Μήπως να το εγκαταστήσετε;

Αδερφέ, ακριβώς το ίδιο έχω αναφέρει και εγώ παραπάνω στα παιδιά, γιατί και εγώ το z ultra έχω... Ούτε εγώ έχω πρόβλημα σε landscape...Φαίνεται σε άλλους όμως να μην έχει λυθεί το πρόβλημα...
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό phampi » 23 Απρ 2015, 19:06

Εμενα απο το mipad δεν μου βγαζει την mobile site ενω απο κινιτο ειναι οκ. Για να διευκρισω δεν εχω desktop view
phampi

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 23 Απρ 2015, 23:31

H mobile έκδοση παίζει από 690 viewport pixels και κάτω. Το iPad έχει 768 viewport width, γι' αυτό εμφανίζει την κλασική έκδοση ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό phampi » 25 Απρ 2015, 12:25

Μα δεν εχω iPad! Εχω MI Pad απο xiaomi
phampi

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 26 Απρ 2015, 22:55

O κανόνας που ανέφερα παραπάνω ισχύει για όλες τις "μεγάλες" οθόνες, οπότε θα εμπίπτει εκεί λογικά ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB