Vlogs και Let's Play

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Vlogs και Let's Play

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Μαρ 2014, 14:24

Παιδάκια,

Όπως θα έχετε δει έχουμε ξεκινήσει ένα νέο σετ video (Vlogs και Let's Play). Θα ήθελα την άποψή σας σε πρώτη φάση για το πως τα βλέπετε, αλλά και όποιες παρατηρήσεις έχετε να τις συγκεντρώνουμε εδώ για να μπορούμε να τις εκμεταλλευόμαστε και να τις υλοποιούμε στα επόμενα βίντεο που ετοιμάζουμε :)

Τα σέβη μου

Π.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 05 Μαρ 2014, 14:30

Ωραία τα vlogs στα Let's play θα ήθελα να είστε τουλάχιστον 2 άτομα για να έχει φάση και να συμπληρώνετε ατάκες ο ένας στον άλλον για να έχει πιο πολύ γέλιο.Επίσης θα ήθελα στα vlogs κοντινά στον Μιστερ Μπούτια!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 05 Μαρ 2014, 14:40

Το λέω και εδώ, ποτέ δεν παρακολουθούσα παρόμοιου ύφους εκπομπές-βίντεο, είπα να δοκιμάσω με εσάς και απλά εκΣΤΑΝσιάστηκα. Οκ, μην είμαι υπερβολικός :P

Πολύ ωραία φάση, συνεχίστε.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό Sensei » 05 Μαρ 2014, 15:14

Πολύ ωραία γενικά σαν ιδέα και τα έχω παρακολουθήσει όλα και μ'άρεσαν.
Απλά στα Vlog δεν μου αρέσει που είστε στο γραφείο εκεί "στριμωγμένοι". Πιο πολύ μ'άρεσε ο καναπές ! Και επίσης, στο Let's Play θα θελα λίγες παραπάνω gaming ικανότητες και αν είναι δυνατόν να είστε 2 άτομα.
Γενικά, είναι πολύ ωραία και θα συνεχίζω να τα βλέπω.
Οι "παρατηρήσεις" μου είναι φιλικές και απλά θέλω να βοηθήσω !
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Μαρ 2014, 16:53

Το θέμα του καναπέ δεν βολεύει πάντα Sensei λόγω του φωτισμού στο χώρο μου. Γι αυτό πήγαμε και τα κάναμε στο γραφείο με το Δημήτρη με τα σωστά φώτα. Πήρα και νέα μηχανή για τις λήψεις και σήμερα μου έρχονται και μικροφωνάκια. Μόλις λύσουμε όλα τα θεματάκια θα κάνουμε σε διάφορα σημεία Vlogs.

Στα Let's Play πρέπει να βρούμε φάση να έχει ενδιαφέρον να είναι δύο άτομα. Πχ. σκέφτομαι να κάνουμε ορισμένα με τον Πέππα στο FIFA ή στο PES που πέφτουν μεγάλα καντήλια :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Μαρ 2014, 17:03

Τόσο τα Let's Play όσο και τα Vlog μου αρέσουν ιδιαίτερα και προσθέτουν ένα διαφορετικό τόνο στη θεματολογία του site. Από τα αθλητικά θα ήθελα βασικά να δω ένα NBA2K14 Δημήτρης vs Παύλος :)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 06 Μαρ 2014, 00:58

Και τα δύο μου αρέσουν δεόντως και προσθέτουν ένα καινούργιο 'χρώμα' στο site. Πραγματικά θέλω να δω skill Δημήτρη Καρέτσο ενάντια σε Παύλο ή όποιος άλλος μπορεί να κοντρολάρει αυτό το παιδί σε κάποιο fighting game. Δηλαδή θα πρέπει να μην πάω στην δουλειά μια μέρα γιατί δεν θα σταματήσω από τα δάκρυα χαράς! Μακάρι :D
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 06 Μαρ 2014, 11:52

Παιδιά, τι να παίξω NBA 2K14, έχω να ασχοληθώ με μπάσκετ game από το Mega Drive, τι να λέμε τώρα. Άντε, ποδοσφαιράκι παίζω και κανένα. Μπάσκετ τι να κάνω, να τον κοιτάω να καρφώνει; :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό UltimatePCzone Panos! » 13 Απρ 2014, 19:48

θελω το slenderman να το παιξει ο πεππας
Άβαταρ μέλους
UltimatePCzone Panos!

Δημοσιευσεις : 92

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 14 Απρ 2014, 09:03

Ο Πέππας παραείναι ατρόμητος για να τρομάξει από τον slenderman,θέλουμε Καρέτσο που τρομάζει εύκολα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Επόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB