Ενταξει. Να πω πως εχω δει τα παντα απτο σιτε να ξερω γιατι το βαλατε θα πω οχι :p
Λογικα θα ειναι θεμα για τους ποντους, αλλα θα κανω μια παρακληση.
Αν ειναι να μην μπορουμε να ποσταρουμε σχολιο για καποια λεπτα τουλαχιστον μην κανετε refresh την σελιδα για να βγαλετε μια ενημερωση.
Ειχα γραψει εγω 5 αραδες εκει περα και ξαφνικα κανει refresh να βγει το μηνυμα και εχασα τα παντα. :p
^^
- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 09:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Δεν μπορειτε να καταχωρησετε σχολιο τοσο γρηγορα
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
το θέμα είναι ότι σκεφτηκες να αναρτήσεις κάτι που ξέχασες και θες να το προσθέσεις και τρως ενα ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΟ ΑΚΥΡΟ - εγώ πάντα κάνω ένα κοπυ-παστε το κείμενο για καλό και για κακ'ο
δε διαφωνώ πως γίνεται για αντισμπαμ λόγους και οφείλω να ομολογήσω πως έχετε μειώσει τον χρονο επαναναρτησεις - απλά το ΑΚΥΡΟ ειναι κουραστικό
δε διαφωνώ πως γίνεται για αντισμπαμ λόγους και οφείλω να ομολογήσω πως έχετε μειώσει τον χρονο επαναναρτησεις - απλά το ΑΚΥΡΟ ειναι κουραστικό
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
Για να προσθέσεις κάτι που ξέχασες, μπορείς να επεξεργαστείς την προηγούμενη ανάρτηση σου, και ΟΧΙ να κάνεις καινούριο post ακριβώς κάτα απο το πρώτο σου, κάτι που η αλήθεια είναι οτι το κάνεις συχνά ck
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
αααα δε μιλαω για το φορουμ - σαφώς και κάνω "επεξεργασια" όταν χρειάζεται να προσθέσω κατι, να κάνω ορθογραφικές διορθώσεις ή γενικα ότι χρειάζεται ρετουσάρισμα (π.χ. τα λινκς απο τις φωτος και τα βιντεακια απο το youtube)
εγώ λεω για τα σχόλια στην ιστοσελίδα κάτω απο τα άρθρα
Μια ερώτηση για το youtube μάλιστα
Τελικά ανάμεσα από τις ετικέτες [youtube][/youtube] βάζεις μόνο το id από το βιντεο (π.χ. fgt565t) και δεν χρειάζεται όλο το λινκ?
Νομίζω πως καμια φορά δεν δουλεύει....
εγώ λεω για τα σχόλια στην ιστοσελίδα κάτω απο τα άρθρα
Μια ερώτηση για το youtube μάλιστα
Τελικά ανάμεσα από τις ετικέτες [youtube][/youtube] βάζεις μόνο το id από το βιντεο (π.χ. fgt565t) και δεν χρειάζεται όλο το λινκ?
Νομίζω πως καμια φορά δεν δουλεύει....
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης